Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

iPhone 5 общи проблеми

Featured Replies

Публикувано

При мен това го няма та може да пробваш нов сим. Имам молба обаче да пробвате нещо... Когато снимам нещо, в Camera.app съм и ми звънне телефона, след приключване на разговора остава на черен екран! Единствения вариант е рестарт. Прави ми го няколко пъти вече.

• Отговори 525
  • Прегледа 72,7k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Аз, връщам до откат и като няма резултат - дайте си ми парите. Не се навеждам никому(може би само в църква).

• Не, при нас е на въздушно възглавница. Apple се съди със Ситроен за патента

Добавени снимки

Публикувано

И аз имах проблеми с разпаднати разговори,съобщения за изключен телефон и невъзможност за набиране , описани от arm11. Преди няколко дни все пак смених нано-СИМ-а. (Тези от Ментел категорично отричаха възможността проблема да е от нано-СИМ-а.) Стана още по-зле. При загуба на 3G не искаше да се свързва на 2G (EDGE). Направих Reset Network Settings и нещата се оправиха сякаш. Но все пак са минали няколко дни и не смея да се хваля. Все пак и моя съвет е да се опита със смяна на SIM-a . Още повече и че това съветват и от Apple support като първа мярка за разрешаване на такъв проблем.

При мен няма проблем след позвъняване докато съм в Camera app.

Редактирано от shemesh

Публикувано

Иска калибриране на ауто брайтнеса.

нямам ауто на брайтнесса..

Публикувано

Шамане- пробвах с камерата. Никакви грижи. Сори ман.

Публикувано

Е сори, сори...:D не е кой знае какво, но не ми се рестова сега :D

Публикувано

Шамане и при мен го има този бъг.Появява се,само когато камерата се отвори от lock screen-a.Надявам се в 6.1(дали ще доживеем да я видим тази версия...) да го оправят,иначе ако се отвори камерата от home screen-a няма ядове.

Редактирано от N1k0lA

Публикувано

Шамане, при всички е това с черния екран, дано има достатъчно оплаквания, за да го оправят в iOS 6.1

ПП. Tarashev трябва да има разговор, за да се прояви този бъг. Пробвай да вдигнеш и след това затвори от телефона, с който набираш и ще го усетиш. Аз го оправям с повторно обаждане към 5-цата, просто затварям и телефона отново си работи без нужда от рестарт.

Публикувано

Да, сега проверих. Само от лок е.

Публикувано

И от лок-скрийна нямам грижи...Пробвах различни варианти на обажданията. Може да не е общ проблем.

Редактирано от Tarashev

Публикувано

Радостното е, че не е само при мен :D

Публикувано

Здравейте,и при мен изгасна като отворих камерата от lock screen-a :daydream:

Публикувано

Tarashev нещо не правиш нещата с камерата както трябва,затова не става.Бъгът го има при всички телефони с iOS 6(тествано на 3GS,4 и 5) :)

Публикувано

Ха ха ха. Ами ламе съм си . :-)

Публикувано

Tarashev нещо не правиш нещата с камерата както трябва,затова не става.Бъгът го има при всички телефони с iOS 6(тествано на 3GS,4 и 5) :smile:

...рече Ванга :tooth:

Аз, що нямам такъв "бъг"? :)

Публикувано

Също така, черният екран се оправя като звъннеш отново.

Публикувано

Аз като звънна (което не виждам как да стане) или да чакам някой да се сети да ми се обади :)

Публикувано

Току що пробвах и при мен стана същото.

Публикувано

Като ти звъннат. Бях сънен като го писах.

Публикувано

Е да де, но до тогава съм без телефон :) Рестарта върши работа за сега :)

Публикувано

Само да кажа, че току-що в Apple store в Лондон смениха петицата на сина без да се церемонят и без кой знае колко проверки.

Имаше проблеми с камерата и цвета, старт бутона заяждаше и хващаше от някой път, батерията се срутваше изведнъж както е на 16% и гаснеше апарата, а като се включи отиваше направо на 19% и т.н.

Както каза той "Апаратите за свободна продажба още са кът, но явно са се приготвили с наличности за подмяна на такива с проблеми".

Публикувано

Телефона ми ще се смени :)

Само че сега нямат 64-ка и чакат бройка :(

Публикувано

Телефона ми ще се смени :smile:

Само че сега нямат 64-ка и чакат бройка :(

Казаха ли колко ще чакаш ?
Публикувано

Не...

Публикувано

При М-тел доставката на телефон за смяна е до 7 дни, така че няма да чакаш много. ;) Важното е, че са ти я сменили, мисля и аз да ходя тея дни.

П.П. До колкото знам обаче не ти дават чисто нов телефон предназначен за продажба, а refurbished. До колкото знам все пак това са използвани телефони, с отстранени проблеми. Вярно ли е?

Публикувано

Не, refurbished-телефоните са нови изцяло с изключение на платката. Панели, екран, батерия - са нови.

Друг въпрос е обаче бракът при качествения контрол и завишеният риск от козметични проблеми при refurbished- продуктите им, но то и при новите в sealed box вече не са малко , така че няма голямо значение.

Теоретично - refurbished - бройките би трябвало да се тестват по- обстойно и да минават по- затегнат качествен контрол , но кой знае...

Редактирано от SpAwN

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.