Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

iPhone 5 общи проблеми

Featured Replies

Публикувано

Акаунта, с който си влязъл в appstore на телефона различен ли е от този, с който са изтеглени приложенията? Ако да, то проблема е там, т.е. трябва като изтеглиш дадено приоложение да не излизаш от акаунта си нито да го сменяш. ;)

Sent from my iPad using Tapatalk HD

• Отговори 525
  • Прегледа 72,7k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Аз, връщам до откат и като няма резултат - дайте си ми парите. Не се навеждам никому(може би само в църква).

• Не, при нас е на въздушно възглавница. Apple се съди със Ситроен за патента

Добавени снимки

Публикувано

Това последното не е вярно. С моя акаунт съм инсталирал навигацията, която си купих на устройствата на жената и на децата. Всеки от тях си е със собствения акаунт и я ползват без грижи! Нещо друго е болно!

Редактирано от Tarashev

Публикувано

Какво да правя тогава ?

Публикувано

Да наблегнеш на четенето например!

Публикувано

Търсих доста не намерх отговор ?

Публикувано

Не е от акаунта! Аз съм си свалял приложения от нейния акаунт, след това си връщам моя и всичко си работи без проблем. При нея обаче каквото и да свали от моя акаунт крашва. Снощи даже си свали нещо от нейния акаунт и то крашна. Нямам никакво обяснение на този проблем. Надявам се някой от вас да има решение. :)

Публикувано

Търсих доста не намерх отговор ?

Ресторни отново и свали ако желаеш друг ipsw, не връщай бекъп, сетни го, като нов. Махни лепенки, калъфки и подобни. Ако не се оправи носи го на сервиз.

Снощи даже си свали нещо от нейния акаунт и то крашна.

@mmitakaaa виж в настройките на нейният телефон да не би да е активирано нещо за годините при приложенията или друго свързано с акаунти или приложения. Рестартирай.

Публикувано

Най-добре свалете приложенията от всички акаунти на компютъра и след това качвайте от там на телефоните. Един път качени вече си се ъпдейтват и от телефона като смениш акаунта. И аз го имах този проблем, защото имам три акаунта в тюнса.

Публикувано

Васко да си продуха буксата на слушалките. Митака, краен вариант: нов рестор БЕЗ връщане на бекъп, но с изтеглен НАНОВО фърмуер, не с наличния.

Публикувано

Аз имах същия проблем като на Васко , даже мисля ,че писах в тази тема. Някак си се беше овлажнила вътре буксата за слушалките и все едно имаше непрекъснато включени такива.

Мисля , че като опитвах да променя силата на звука от копчетата пишеше нещо

Публикувано

Буксата е продухана и ефект няма

Публикувано

Някой случайно да е пробвал 6.1.2 дали джейлва или пък знае нещо по въпроса за ъпдейти на evasi0n ?

пп. Не знам къде да пиtам затова го пляснах тук.

Публикувано

Днес дадохме една бяла петица закупена по нова година. Трябва да си до рутера, за да се свържеш като хората. Човека го ползва предимно на 3G и не е обърнал внимание. Сутринта му настроих новия рутер (TP-Link), който няма общо със случая и греда - при мен пълен обхват, при него едно деление, а в коридора губи сигнала нацяло. Вече е даден за смяна в Германос.

В четвъртък смениха телефона с чисто нов и засега няма проблеми.

Публикувано

Момчета,

Имам проблем със сензора за доближаване.... докато говоря екранът си остава включен - това настройка ли е? Търсих я навсякъде... Проблем ми е, защото без да искам натискам бутоните по време на разговор.

Публикувано

Не е софтуеарно

Публикувано

Не е настройка.

Бягай за смяна

Публикувано

Здравейте, нещо странно се получава и при мен.Постоянно ми се сменя оператора сам.Автоматичното ми търсене е изключено, избрала съм един оператор, а ми се "вързва" на друг. zevu4ate.jpg

С ФЗ , не джейлнат телефон съм (6.1 (10В143))

Редактирано от Mimisimi

Публикувано

Към кой оператор ти е заключен телефона?

ПП. Да не си в роуминг?

Публикувано

Заключен е към "Орандж" , роуминга в изключен. С 4-ката не ми се е случвало сам да прехвърля оператора като съм му "забранила"

Затова и сложих смимката,там се вижда кой оператор съм избрала, а на кой съм в момента.

Редактирано от Mimisimi

Публикувано

А необходимо ли е да спираш Авто настройката на оператора ? Orange е нормален оператор доколкото знам, както Водафоне и Мовистар, така че не би трябвало да се цъка оператор на ръка, поне не задължително и на Авто трябва да движи добре.

Опитай като смениш APN щот друго не се сещам, може и да помогне. Всъщност като е заключен телефона към Orange имаш ли менюто за въвеждане на APN ? Ти сложи ли ги, ако го имаш ?

Публикувано

Не, нямам го менюто за АПН( или поне аз не го виждам :))

И да налага се да съм на ръчна настройка,защото по няколко пъти на ден почти минавам граница и бих искала да си остана на Orange. Да не говорим ,че в постоянно търсене на мрежа ми отива адски бързо батерията. Друго което ми се случва понякога е да нямам мрежа, но пък имам интернет. Изглежда телефоните стават прекалено умни...за мен де :). Мерси за отговорите

Редактирано от Mimisimi

Публикувано

Да не би, като минаваш граница и да си в роуминг и затова да ти превключва, знам ли ? Може би най-практично е да се обадиш на оператора да ти спре роуминг и ако пак превключва ще е нещо нормално, смяна на антени т.н.

Публикувано

Заключен е към "Орандж" , роуминга в изключен. С 4-ката не ми се е случвало сам да прехвърля оператора като съм му "забранила"

Затова и сложих смимката,там се вижда кой оператор съм избрала, а на кой съм в момента.

За това те питах дали не си в роуминг, защото когато си в съседна държава и си близо до границата хващаш мрежата на Ориндж, но понеже се намираш на територия, в която твоя оператор няма правомощия, телефона ти превключва в роуминг към оператор, с който Ориндж има договор независимо, че му хващаш мрежата и си го избрала ръчно.

Публикувано

Пише че роуминга е изключен, значи ако няма обхват към заключения оператор, ще е "Но сървиз". Как ако си с мтел ще хванеш глобул, пък било и в роуминг, че и изключен.

п.п.А това Пловдив в профила допълнително ме обърка.

Публикувано

Точно това превключване не искам , нали това е идеята да си избереш ръчно оператора? Или избраният или нищо. А профила ще го оправя , извинете

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.