Публикувано Април 19, 201313 гд На мен също ми показва невярна прогноза Sent from my iPhone using Tapatalk 2
Публикувано Април 19, 201313 гд При мен веднъж е добре, веднъж не. Sent from my iPhone 4S using Tapatalk
Публикувано Април 19, 201313 гд Странното е, че като ти изкара прогнозата със скапаното време и -8 градуса, като цъкнеш на Y!, ти отваря сайта на yahoo, от където би трябвало да взима информацията и там прогнозата е коренно различна, а ако цъкнеш на картинката, която сири изкарва, те прехвърля на weather.app, където също е друга прогнозата Дали проблемът не идва от сървърите на Сири?
Публикувано Април 19, 201313 гд При мен винаги е давало грешна прогноза. Понякога ми казва и, че не може да даде прогноза за София, България.
Публикувано Април 19, 201313 гд При мен всичко е наред с пуснат локейшън! Sent from my iPhone 5 using Tapatalk 2
Публикувано Април 21, 201313 гд Както и да го питам - сняг ще вали.. Sent from my iBrain using iFingers
Публикувано Април 21, 201313 гд Dreamcatcher,този шот го направих около 30 мин. след твоя резултата е същия,може би все пак е нещо от location service.За Кипър ми го изкарва вярно,но за България грешно!! Sent from my iPhone 5 using Tapatalk 2
Публикувано Април 26, 201312 гд Днес взех една 5-ца заключена към Глобул с 6.1, въпроса е мога ли да го кача 6.1.2, да му направя отново рестор към 6.1, защото когато почна процедурата, тюнса ми изписва, че този фирм не е за този телефон иска 6.1.3 да качи. Иначе го джейлнах с evasion, но пък Сидия не се рефрешва и нищо не мога да кача от нея. Тюнса е последна версия. Дайте някакви съвети моля.
Публикувано Април 27, 201312 гд Не можеш да джейлнеш повторно. Ако си припомниш някои стари теми, има начин да изтриеш сидиа и да я качиш наново cydia_1.1.8_iphoneos-arm.deb cydia-sources_0-11_iphoneos-arm.deb
Публикувано Април 28, 201312 гд Ще ви цитирам сина с описаните му проблеми на сменената преди 2 месеца 5-ца. Айфон 5 проблем с обажданиятане мога да набера по 20-30 пъти.. трябва да рестартирам всеки път.. просто се разпада на 2рата секунда - изписва 'call failure' и забива чат-пат при обаждането пише 'calling' ама никакви сигнали не се чуват и седи по 3-4 минути така докато не затворя С 6.0.2 е, без джейл. Някой има ли такива проблеми?
Публикувано Април 28, 201312 гд Съжалявам за пропуска - Vodafone UK. Това се е получило от 3-4 дни някъде. Преди това като си идваше няколко пъти в БГ с Виваком никакви грижи, както и през другото време в Англия с Водафон без проблем.
Публикувано Април 28, 201312 гд Мирише ми на проблем със сим картата. Щом с наши карти е ок, а с тамошната прави такива проблеми, нека да му я сменят с нова и да види дали ще продължи да има тоя проблем.
Публикувано Април 28, 201312 гд С картите на водафон имат ядове и други производители. На мен ми дойде ъпдейт на таблета, за който пише fixed "call failed" problem for Vodafone UK". Прави си извода - таблетът е Линово.
Публикувано Април 28, 201312 гд При мен с глобулска 5-ца и карта ми дава "call failed" страшно често. Вече се чудя телефона ли да пращам за сервиз или карта да опитам първо да сменя.
Публикувано Април 28, 201312 гд Утре сутрин ще отиде първо да смени картата и после ще видим. Ако продължава с глупостите той даже си мисли да не го закача, ресторва и т.н., а направо в Apple да отива и да го сменя пак.
Публикувано Април 29, 201312 гд И на мен с "Глобул" доста често ми дава "call failed". Глобулска 5-ца с глобулска карта. Сега взех втора 5-ца същата работа. Само да изчистя веднъж сметките с тях, никога вече няма да върна.
Публикувано Април 29, 201312 гд Аз имам 2 петици,и двете с рязани карти...и да чукна на дърво,нямам грижиЗа същия оператор говорим
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате