Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

iPhone 5 общи проблеми

Featured Replies

Публикувано

Здравейте, от седмица притежавам Айфон 5 и преди два дни се счупи бутона за вкл. и откл.

Проблема е, че при на тискане не помръдва и не щрака ами седи като част от корпуса и сработва с много силно натискане но пак не попада на долу...

Някой има ли наблюдения или се е зблъсквал с този проблем? Благодаря предварително :)

• Отговори 525
  • Прегледа 72,7k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Аз, връщам до откат и като няма резултат - дайте си ми парите. Не се навеждам никому(може би само в църква).

• Не, при нас е на въздушно възглавница. Apple се съди със Ситроен за патента

Добавени снимки

Публикувано

С наблюдения няма да тръгне ;) Чест дефект е, ако имаш гаранция - сменяй, ако нямаш, ела след празниците да го прегледаме.

Публикувано

Да сменям целия телефон ли? Това не е ли поправимо?

Публикувано

Аз моя го смених,само заради бутонът за усилване,обаче,за да е пълна картинката им казах и че се самоизключва.

При мен свърши работа пробвай :D

Публикувано

Да де, ама при мен филма е голям! На 27 Декември ми изтича международната гаранция към епъл, а телефона е купен втора ръка, а преди това от Америка. Невър лок е, но и оторизирания сервиз за България работи от 27-ми включително и за това така разпитвам...

Публикувано

Контактувай със епъл съпорта и искай кейс намбър. Няма да имаш ядове.

Публикувано

Сега ако разясниш какво е, 'кейс намбър''? Утре телефона отива право в при оторизирания сервиз на епъл и се надявам да ми решът проблема...

Публикувано

"Кейс намбъра" ти е сервизния номер на поръчката или молбата :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Така, носих телефона в епъл и от там ми върнаха като отговор, че бил отварян и липсвали болчета на няква планка за някакви кабели...

И така, гаранция Франция, сега остава да го дам в магазина от който имам гаранция. Но силно се съмнявам че и преди е бил за същото нещо в сервиза и са го закрепили колкото да го продадът.

Някой има ли идея при тези телефони (Iphone5) този проблем поправим ли е лесно и дали излиза скъп?

Интересното е че когато го оставих в епъл, бутона беше като блокирал и не потдаваше, а след като ми го върнаха седи вдлъбнат и буквално с едно докосване сработва. Дали не е имало някоя част там и за това не е потдавал а сега те са я извадили и дефакто липсва...

Публикувано

Сервиз

Отиваш и разбираш след диагностиката.

Публикувано

Точно на този сервиз съм му хвърлил 'око'. Първо обаче искам като са ми дали гаранция да видя те какво ще направят и как ще се отнесът към проблема...!

Публикувано

По същият начин,както Apple ;)

Публикувано

Здравейте,имам едно запитване,както ми беше на зарядното телефона го извадих за няма и 2 минути и отново до сложих:

1во не се зареждаше

2ро след около няколко минути на екрана ми се появиха черни линийки и телефона се изключи. А сега нито се зарежда нито светва нещо,нищо.. нито звук нито картина. Имате ли идея какво може да е?

Публикувано

Пробвай с нов кабел,ако не стане ще ходиш на сервиз.

Публикувано

Точно това ме тревожи,че ми го изпратиха от Америка,но нямам гаранция.. а и ми дадоха информация, че ако го заведа на сервиз така както си е целия комплект щели пак да ми обърнат внимание нищо ,че нямам гаранция... ама знае ли човек.

BulgarianSS , пробвах с много кабели, и преди да стане този проблем с тоталното изключване смених 5-6 кабела :scratch:

• 2 седмици по-късно...
Публикувано
http://iphoneimei.info/ - Напиши си ИМЕЙ-а тук и там ще ти изпише дали има гаранция към епъл. Всички телефони на епъл имат една година международна гаранция! Ако има го носиш и ти го оправят.
Публикувано

Дали пък показанията в съпорт сайта на Епъл няма да са най - точни?

https://selfsolve.apple.com/agreementWarrantyDynamic.do

• 7 месеца по-късно...
Публикувано

Имам голям проблем с iPhone 5 . След като актуализирах iOS с версия 7.1.2 почна да няма обхват и да го губи постоянно. Някой да има такъв проблем

Публикувано

Съмнява ме да е вследствие ъпдейта. Опита ли да го ресторнеш? Изпускан ли е? Ако да, от коя страна е ударен и колко силно?

Публикувано

Не е удрян и не знам как да го ресторна , ако може някой да ми обясни ще му бъда благодарен. А също забелязвам че губи обхват където има обхват 3G

Публикувано

Ако си на глобул, не се коси. Просто спри 3г. До 07.09.2014 са в ремонт на мрежата.

Относно ресторването - прочети темите в раздела "Нов съм, а сега накъде?".

Публикувано

Лошото е че не съм на бг оператор :) благодаря все пак

Публикувано

Здравейте, имам проблем с пауър бутона на iphon 5. Телефона е на 2 години до вчера вдичко беше наред не е изпускан но изведнъж започна трудно да включва и изключва цъка си вътре но изглежда копченцето вътре му е дошло времето дайте идея къде могат да го сменят качествено. Аз съм от Стара Загора тук намам доверие на нашите сервизи. Благодаря предварително

Публикувано

Сервиз

Пращаш с еконт, връщат ти го пак с еконт, само че работещ :)

Публикувано

Дай адрес и какви парички ще струва

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.