Публикувано Август 26, 201411 гд Е, цъкни линка де? Има телефон и адрес, звънни утре след 9.30 да се чуем.
Публикувано Септември 10, 201411 гд Здравейте взех си 5s въпроса ми е слушалките днес ги отворих и с дясното имам проблем ту свири ту не ?
Публикувано Септември 10, 201411 гд Ако и на друго устройство са така, значи са дефектни. Не знам какво повече очакваш някой да ти каже. Ако имаш гаранция, носи ги в Криейтив център.
Публикувано Януари 19, 201511 гд Здравейте колеги искам да попитам имам едно припукване на моменти във home button-a пукане като от стъкло четох че е от мръсотия и да се почисти със 91% ИЗОПРОПИЛОВ АЛКОХОЛ и клечка за уши но моят е 5S явно има възможност да се прецака finger print-a моля за малко помощ защото ме изнервя това припукване и не е винаги иначе всичко си работи плавно Редактирано Януари 19, 201511 гд от malkiq
Публикувано Януари 20, 201511 гд Моя го има от самото начало това припукване. Как може да се елиминира торба с пари и накрая с дефекти
Публикувано Януари 20, 201511 гд Не го отчитам като дефект. В крайна сметка бутона работи коректно, просто е по-шумен. 5S, не е първия модел с този проблем.
Публикувано Януари 20, 201511 гд Моят не е шумен запецва дори по някога един път ми направи номер натискам все едно е залепнал и като го натиснах се оправи мисълта ми е със какво мога да го почиста
Публикувано Януари 20, 201511 гд Ами ти какво би направил Alxx понякога е доста дразнещо това 'припукване'
Публикувано Януари 20, 201511 гд Пука и моят. Хич не ми пука обаче Чисти ако ти е зор, било ти, било в сервиз. Имай предвид, че ако повредиш touch ID, то не подлежи на смяна.
Публикувано Януари 20, 201511 гд ^ ПунктУация. @malkiq, и моят бутон е по-"твърд", но нямам проблем с телефона и не се вглъбявам. На твое място не бих го пипала
Публикувано Юни 16, 201510 гд Здравейте от скоро съм с 5s и днес забелязах, че като го оставям на маса примерно или като го почуквам отзад по ябълката се чува едно като вибриране мислех си, че е от power бутона, хванах го и почуках пак но вибрирането продължи (дрънченето). Като почуквам с пръст по надолу от ябълката не се чува това, но по-нагоре нещо дрънчи.. Какво може да е това и при вас може ли да кажете дали го има този шум? Телефона има гаранция до януари 2016г.
Публикувано Юни 16, 201510 гд Това мисля, че е оптиката на камерата. Не се притеснявай, всички iPhone-и го правят. Оп, закъснях. Редактирано Юни 16, 201510 гд от rooibos
Публикувано Юни 16, 201510 гд Шум е възможен и от двете. Щом всичко на телефона работи, за какво се напрягаш да търсиш проблем?
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате