Публикувано Май 21, 201312 гд От години ми изчезва 3Gто по време на разговор без значение марка, модел на телефон или OS, която носи телефона. Това при няколко оператора, за това казвам, че е нормално.
Публикувано Май 21, 201312 гд Никога не ми е изчезвало 3G-то по време на разговор - нито в Германия (E-plus, O2), нито в България (Ментел, Грабул) , затова казвам , че не е нормално.
Публикувано Май 21, 201312 гд Няма 2 мнения по въпроса - не е нормално да ти изчезва 3г по време на разговор. Само едж. Редактирано Май 21, 201312 гд от DreamcatcheR
Публикувано Май 21, 201312 гд Нормално е, аз пък ще кажа, няма две мнения по въпроса. Изчезва ми и тук и в БГ. Това когато аз набирам. Като приемам обаждане не изчезва. Редактирано Май 21, 201312 гд от hidalgo
Публикувано Май 21, 201312 гд Ще се разделят мненията 50/50 май. При мен НЕ изчезва, а което е по - интересното: досега не е изчезвало на НИТО един смарт, който съм ползвал.
Публикувано Май 21, 201312 гд Щом и при BlackBerry 9790/9900 изчезва 3G по време на разговор значи е опция на оператора и може би е различно за някои държави. Както и да е, не е важно, а някой да каже нещо за тази прах при камерата !? Сега виждам 5 прашинки, не ми пречат, но все пак, ако не се забелязва при други телефони бих се замислил за смяна, което хич не ми се занимава. Мерси.
Публикувано Май 21, 201312 гд И аз имам няколко. За няколко прашинки не бих играл играта "Apple рулетка".. Ако само това ти е проблемът - нямаш проблем
Публикувано Май 21, 201312 гд Като даваш 1300 лв за телефон, очакваш той да работи перфектно, а не да правиш компромиси с негови дефекти. Така поне аз разбирам нещата, не може тея прашинки да замагляват снимките и аз да се съобразявам с това.
Публикувано Май 21, 201312 гд Людмиле , повярвай ми- играл съм играта "Apple рулетка"... НЯМА бройка без някакъв кусур , има бройки , чиито кусури можеш или не можеш да приемеш, чиито кусури някой по- наблюдателен вижда или друг , по- малко такъв - не вижда. Това е, приемаме го и толкова. И 3000лв. да струва - пак ще е със същите проблеми. Аз съм избрал удобството на iOS пред няколкото прашинки , като единствен кусур , които не се виждат и не пречат на снимките. Ако ще вразумяваме Apple- всички трябва да си хвърлим телефоните и да ходим при други проблеми - андроидни. Ако му пречат прашинките при снимане- разбира се, че трябва да го смени. Редактирано Май 21, 201312 гд от SpAwN
Публикувано Май 21, 201312 гд Аз, връщам до откат и като няма резултат - дайте си ми парите. Не се навеждам никому(може би само в църква).
Публикувано Май 21, 201312 гд Щом се наблюдава и при други ще изчакам, за да вида какви ще са промените при AppleCare. Скоро четох, че ще имало такива и ще му взема, че да ми пращат новия на място, което ми е удобно. Бял 64ГБ версия е телефона и проблемът е, че ако ходя до Apple Store да го сменя, може да се наложи да повторя смяната поради някакъв нов проблем, което е много губене на време(100км.), а и тази прах вероятно си е нещо обичайно и след време ще го сменят също без проблеми. А и като влеза в това Apple Store все си купувам нещо, така че по-добре да не влизам често. Мерси на всички .
Публикувано Май 21, 201312 гд Относно 3G-то - не съм имал проблеми досега. А за компромисите-да си гледат работата,Алекс е прав - ако ще 100 пъти да го връщам пак ще се боря за читава бройка. Не си го купувам заради ябълката отзад,а заради качество/операционна система/визия,която ми допада повече,отколкото на другите марки и щом има проблем с някое от тях - ще се сменя докато не се изчистят нещата.
Публикувано Май 21, 201312 гд Факт е, че китайците с този недостатъчен контрол при производството и сглобяването на iPhone, повлияха силно върху репутацията на Apple. Дано американците вземат нужните мерки и в бъдещите модели да няма такива глупави дефекти като прах в камерата и др, защото ще започнат да си губят потребителите.
Публикувано Май 22, 201312 гд Гледам колегите са почистили, това добре. Да се придържаме към темата. Още една забележка в посока работа на екипа и ще си понесе последствията.
Публикувано Юни 1, 201312 гд Имам 2 петици,единия е с версия 6.0.2 а другия 6.1,тоя с по високата версия се рестартира често а другия ваобще и двата имат еднакви качени програми от сидиа
Публикувано Юни 3, 201312 гд В момента имам 3 петици два бели и един черен. Единия бял 6.1.4, който се държи най-зле. Черния 6.1.2 малко по-добре. Другия бял 6.0.2 направо лети.
Публикувано Юни 3, 201312 гд Джейл нямаш, ама простотиите по операционната целящи запушване на джейла ги имаш
Публикувано Септември 24, 201312 гд Тука имаше някакви трикове я споделете, на новата ми 5-ца установих че нямам звук в дясната слушалка (пробвах с 2 слушалки) дано не са ми я бутнали дефектна
Публикувано Септември 24, 201312 гд Натам отиват нещата,освен ако не си включил опция "mono"?Нямам наблизо слушалки да пробвам!
Публикувано Септември 24, 201312 гд Не е на моно и Л<---->Р е по средата, направих Ресет на настройките и пак е така , чудничко явно продавача е много коректен
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате