Публикувано Март 25, 201313 гд При мен също е свободно, но не виждам пропуснато повикване. С Глобус съм. Sent from my iPad using Tapatalk HD
Публикувано Март 25, 201313 гд Вижте дали Allow Calls From да не е на No One и за това да дава заето. Sent from my iPhone using Tapatalk 2
Публикувано Март 25, 201313 гд ЕУементарно Бъгаво е. При мен беше така на 6.0/6.1, после се оправи. Даже на 6.0 днд не работеше изобщо.
Публикувано Март 25, 201313 гд Да се е*а у ******, реших да променя настройките, за да видя дали пак ще е така и сега ,каквото и да направя дава за 1 сек свободно и веднага след това заето. Дано го оправят, защото така е почти безсмислено!
Публикувано Март 25, 201313 гд Няма какво да му оправят - така работи. Вероятно с първото пипане, системата е задала права на папката в която са настройките или функциите на днд и вече си в джаза. Не знам къде са му гяволиите, иначе отдавна да съм записал какво се променя. П.П. Те за т'ва хората викат: не барай, да не го предобриш
Публикувано Март 26, 201313 гд да бе забравих да Ви кажа,че и при мен в началото даваше свободно... ама след това нещо се е*на и дава половин тон свободно и след това затваря =) аз не съм променял настройките, това стана след ъпдейт на 6,1,2 Иначе, така както е написал Люси е най-добрия вариант, ама нанайси феродо... Редактирано Март 26, 201313 гд от Bobo
Публикувано Април 12, 201313 гд Споделете как да си изчистя мрежичката на слушалката от мъхчетата, които са се набили без да направя беля.
Публикувано Април 19, 201313 гд здравейте Имам някакъв проблем с времето което ми показва Сири Току що я попитах и извади това а аз мислех по къс ръкав да тръгвам къде да пипна за да показва вярно благодаря
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате