Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

iPhone 5 общи проблеми

Featured Replies

Публикувано

И аз съм оператор на Глобул, с Нано СИМ съм, и последно време доста често взе да ми изписва Call Failure. Единственият начин да се оправи е да го рестартирам.

Също така, на ден получавам по 2-3 СМС-а за пропуснати повиквания, но никога не съм си изключвал телефона или да съм бил някъде където няма обхват.

Телефона е ФЗ към Глобул, с 6.1.3 съм, без Джейл.

Имам абс. същият проблемс обажданията и обхвата, само че съм с Мтел, телефонът също е взет от техен магазин. :( По телефона оператор ми каза да рестаритрам в режим на полет и след това да го включа - това имаше временен ефект. Каза също, че ако не стане, да ресетна настройките, което направих по-рано днес. За сега не губи обхват телефона, но продължава да забива при обаждания...

• Отговори 525
  • Прегледа 72,7k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Аз, връщам до откат и като няма резултат - дайте си ми парите. Не се навеждам никому(може би само в църква).

• Не, при нас е на въздушно възглавница. Apple се съди със Ситроен за патента

Добавени снимки

Публикувано

А дали някой има идея-по време на разговор,volume е намалено на минимум и пак ми "гърми" в ухото?

Публикувано

Може да имаш няк'ви много чуствителни уши - може да пробваш да минеш слушалката е един черен маркер, да се позапушат малко дупките.

И аз имам проблем - като защипя телефона с рамото на лявата буза ми мрънкат, че не чуват, а като го преместя на дясното - разправят, че съм говорел отдалече... Мисля да мяхна предпазната мрежа от микрофона...

Публикувано

Почистия по-добре! Или пробий дупка :)

Sent from my iPhone 5 Black 64gb(iOS 6.1 Jailbroken) using Tapatalk Pro!

Публикувано

Не ме разбрахте, намалено на мин.,трябва да го държа на 5см от ухото.

Публикувано

Марианка, мрежата е метална. Знаеш, че ако не е мръсна е безсмислено да я махаш. По - скоро има значение посоката от която говориш(рамената), все пак микрофонът не е в средата на устройството ;)

Пепка, ако беше джейлнат, щях да ти излекувам проблема за три минути, ама...

Публикувано

Нали намаляваш звука по време на разговор , защото ако го правиш преди набиране или вдигане намаляваш други звуци.

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk 2

Публикувано

Здравейте. Имам проблем с изпращането на MMS, който отчасти реших, но не съвсем. Проблема е с големината на снимката - до сега всички телефони, които съм ползвал винаги конвертират файла до необходимата големина, но iPhona отказва да изпрати съобщението. Пробвах на няколко 5-ци.

Има ли начин да го накарам сам да си форматира снимката до нужната голимина?

Публикувано

Ако си на виваком, трябва ръчно да въведеш настройките за ммс, вкл. размера.

Публикувано

На Виваком съм. Направих всички настройки

agamyhy9.jpg

Въведох и max massage size = 307200 kbit

Публикувано

100кб ;)

Публикувано

Пепка, ако беше джейлнат, щях да ти излекувам проблема за три минути, ама...

Оправих се,беше включено(незнам защо)hearing aids!

Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free

Публикувано

Здравейте търсих из форума но не открих... Имам два iphone5 и двата са с последния ъпдейт на ios7 ползвам ги към виваком. Интернет връзката на 3G е ужасно бавна направо незнам какво става. Данните които плащам не са изчерпани. Телефоните са ФО и са купени от различни места. Ако някой може да помогне ще съм благодарен

Публикувано

Превключва ли на 3гс мрежа изобщо? Мини да ги прегледаме ако искаш.

Публикувано

Да на 3G си седят (къде е сервиза) и може ли да е от настройки за мрежата макар че на 4ката бях със същите настройки. Благодаря

Публикувано
  • 2 седмици по-късно...
Публикувано

Нормално ли е след зареждане (при зареден май процентите изчезват) като измъкна кабела да не ми дава 100, а 98%? (Телефона е на 3-4цикъла) Не помня на 4,4с да ми е давало така даваха си 100

Редактирано от profusion

Публикувано

Не е. Нисък ампераж от зарядно/кабел или скапана батерия.

• 4 седмици по-късно...
Публикувано

Нищо не намерих във форума за грешка 1669 при рестор на айфон 5 . Пробвах през дфу, през рековъри нищо , ресторва се до някъде и дава тази грешка. На два компа пробвах пак същото, станало е при опит за ъпдейт през телефона до последната 7,0,4.

Някакво решение? сега телефона стои в рековъри и нито с тайни умбрела нито с айреб излиза от там!

Публикувано

How To Fix Error 1669 On iPhone, iPad & iPod Touch (Guide)

http://maypalo.com/2013/10/14/fix-error-1669/

Публикувано

Това го правих , но не работи. Някакви български идеи?

Публикувано

Да не е мокрен?

Публикувано

Първото "ръководство" е …как да кажа по - меко глупост. Инструктират за дфу, пък обясняват, че ще има "кънект ту айтюнс" на дисплея?!

1669 е проблем с буут чип-а. Причините са разнообразни ако се отнася за хардуер, но софтуерната е само една: iTunes 11.x.x за уиндоус е 100% посран. Пробвай с 10.7, активирането после директно от телефона.

Публикувано

Alxx® - дори не съм го чел. По-скоро идеята ми беше - Google-ни с "How to fix error 1669" и виж какво излиза.......

А и мисля, че там някъде видях за iTunes 11, но .....здраве да е :tooth:

Редактирано от arm11

Публикувано

За съжаление нищо не става , на стария Itunes ми дава грешка 1 , сменях кабели компютри , явно нещо е заминал бейзбанда иначе го отваряха не е мокрен.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.