Публикувано Октомври 9, 201312 гд И аз съм оператор на Глобул, с Нано СИМ съм, и последно време доста често взе да ми изписва Call Failure. Единственият начин да се оправи е да го рестартирам. Също така, на ден получавам по 2-3 СМС-а за пропуснати повиквания, но никога не съм си изключвал телефона или да съм бил някъде където няма обхват. Телефона е ФЗ към Глобул, с 6.1.3 съм, без Джейл. Имам абс. същият проблемс обажданията и обхвата, само че съм с Мтел, телефонът също е взет от техен магазин. По телефона оператор ми каза да рестаритрам в режим на полет и след това да го включа - това имаше временен ефект. Каза също, че ако не стане, да ресетна настройките, което направих по-рано днес. За сега не губи обхват телефона, но продължава да забива при обаждания...
Публикувано Октомври 9, 201312 гд А дали някой има идея-по време на разговор,volume е намалено на минимум и пак ми "гърми" в ухото?
Публикувано Октомври 9, 201312 гд Може да имаш няк'ви много чуствителни уши - може да пробваш да минеш слушалката е един черен маркер, да се позапушат малко дупките. И аз имам проблем - като защипя телефона с рамото на лявата буза ми мрънкат, че не чуват, а като го преместя на дясното - разправят, че съм говорел отдалече... Мисля да мяхна предпазната мрежа от микрофона...
Публикувано Октомври 9, 201312 гд Почистия по-добре! Или пробий дупка Sent from my iPhone 5 Black 64gb(iOS 6.1 Jailbroken) using Tapatalk Pro!
Публикувано Октомври 9, 201312 гд Не ме разбрахте, намалено на мин.,трябва да го държа на 5см от ухото.
Публикувано Октомври 9, 201312 гд Марианка, мрежата е метална. Знаеш, че ако не е мръсна е безсмислено да я махаш. По - скоро има значение посоката от която говориш(рамената), все пак микрофонът не е в средата на устройството Пепка, ако беше джейлнат, щях да ти излекувам проблема за три минути, ама...
Публикувано Октомври 11, 201312 гд Нали намаляваш звука по време на разговор , защото ако го правиш преди набиране или вдигане намаляваш други звуци. Sent from my iPhone 5s using Tapatalk 2
Публикувано Октомври 11, 201312 гд Здравейте. Имам проблем с изпращането на MMS, който отчасти реших, но не съвсем. Проблема е с големината на снимката - до сега всички телефони, които съм ползвал винаги конвертират файла до необходимата големина, но iPhona отказва да изпрати съобщението. Пробвах на няколко 5-ци. Има ли начин да го накарам сам да си форматира снимката до нужната голимина?
Публикувано Октомври 11, 201312 гд Ако си на виваком, трябва ръчно да въведеш настройките за ммс, вкл. размера.
Публикувано Октомври 11, 201312 гд На Виваком съм. Направих всички настройки Въведох и max massage size = 307200 kbit
Публикувано Октомври 11, 201312 гд Пепка, ако беше джейлнат, щях да ти излекувам проблема за три минути, ама... Оправих се,беше включено(незнам защо)hearing aids! Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
Публикувано Октомври 15, 201312 гд Здравейте търсих из форума но не открих... Имам два iphone5 и двата са с последния ъпдейт на ios7 ползвам ги към виваком. Интернет връзката на 3G е ужасно бавна направо незнам какво става. Данните които плащам не са изчерпани. Телефоните са ФО и са купени от различни места. Ако някой може да помогне ще съм благодарен
Публикувано Октомври 15, 201312 гд Превключва ли на 3гс мрежа изобщо? Мини да ги прегледаме ако искаш.
Публикувано Октомври 15, 201312 гд Да на 3G си седят (къде е сервиза) и може ли да е от настройки за мрежата макар че на 4ката бях със същите настройки. Благодаря
Публикувано Октомври 27, 201312 гд Нормално ли е след зареждане (при зареден май процентите изчезват) като измъкна кабела да не ми дава 100, а 98%? (Телефона е на 3-4цикъла) Не помня на 4,4с да ми е давало така даваха си 100 Редактирано Октомври 27, 201312 гд от profusion
Публикувано Ноември 25, 201312 гд Нищо не намерих във форума за грешка 1669 при рестор на айфон 5 . Пробвах през дфу, през рековъри нищо , ресторва се до някъде и дава тази грешка. На два компа пробвах пак същото, станало е при опит за ъпдейт през телефона до последната 7,0,4. Някакво решение? сега телефона стои в рековъри и нито с тайни умбрела нито с айреб излиза от там!
Публикувано Ноември 25, 201312 гд How To Fix Error 1669 On iPhone, iPad & iPod Touch (Guide) http://maypalo.com/2013/10/14/fix-error-1669/
Публикувано Ноември 25, 201312 гд Първото "ръководство" е …как да кажа по - меко глупост. Инструктират за дфу, пък обясняват, че ще има "кънект ту айтюнс" на дисплея?! 1669 е проблем с буут чип-а. Причините са разнообразни ако се отнася за хардуер, но софтуерната е само една: iTunes 11.x.x за уиндоус е 100% посран. Пробвай с 10.7, активирането после директно от телефона.
Публикувано Ноември 26, 201312 гд Alxx® - дори не съм го чел. По-скоро идеята ми беше - Google-ни с "How to fix error 1669" и виж какво излиза....... А и мисля, че там някъде видях за iTunes 11, но .....здраве да е Редактирано Ноември 26, 201312 гд от arm11
Публикувано Ноември 28, 201312 гд За съжаление нищо не става , на стария Itunes ми дава грешка 1 , сменях кабели компютри , явно нещо е заминал бейзбанда иначе го отваряха не е мокрен.
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате