Публикувано Януари 29, 201313 гд ми ще го погледна довечера, но снощи пробвал друг телефон до него който си намира E а на iPHone Седи на - о от сайта на Globul GPRS e технология за високоскоростно предаване на данни. Максималната скорост, която се достига в мрежата на GLOBUL, e 86 kbit/s UMTS e мобилната мрежа от трето поколение на GLOBUL, която позволява използването на максимална скорост до 384 kbps HSDPA е технология, която позволява увеличение на максимална скорост за download в 3G мрежата до 42 Mbps HSUPA е технология, която позволява увеличение на максимална скорост за upload в 3G мрежата до 2 Mbps GLOBUL предлага две технологии за достъп до интернет WAP през GPRS/UMTS/HSDPA и WAP през номер 1000 (359891000). хах ааа EDGE липсва или аз не разбирам добре ? Редактирано Януари 29, 201313 гд от kosiobg
Публикувано Януари 29, 201313 гд Като влезеш в "General-Cellular" даваш на "Cellular Data-Off" и "Enable 3G-Off". Така трябва да ти се появи "E".
Публикувано Януари 29, 201313 гд Е на глобул Е- то на петицата поне излиза като о- , но иначе мисля , че е едно и също.
Публикувано Януари 29, 201313 гд Така, не на всякъде има покритие EDGE, по черноморието има, в София не се мъчи и си го дръж на 3G, EDGE е една идея по - бързо от GPRS, пак 1 мин. зарежда страницата
Публикувано Януари 30, 201313 гд Здравейте, искам да попитам дали някой вече е имал лошия късмет да си изтърве или удари 5-цата и какви са ви впечатленията за здравината на модела. Питам ви защото на мен вече ми се случи два пъти да го изтърва на паркета в къщи от разстояние приблизително 50-60см. при което и от двете изтървания останаха драскотини по дисплея.
Публикувано Януари 30, 201313 гд Аз не по въпроса ти. Прави ми впечатление, че след като сложих 6.1 включването на 3G става доста по-бавно. На Ментел съм.
Публикувано Януари 30, 201313 гд При мен и на 6.0.2 става адски бавно. Людмиле, не софтуер след като не при всички е наличен проблема.Бат Пешо, аз моя го изтървах Да знаете, че тоя алуминий е доста мек!!! Ама доста.
Публикувано Януари 30, 201313 гд Сплавта, от която е направен корпуса на петицата ми мяза много на сплавта, от която е направен пина. Пробвайте той колко е мек на огъване, за да си дадете ясна сметка какво кашкавалче е петицата =)
Публикувано Януари 30, 201313 гд Summoned, аз моя го изтървах от около 50-60 см на плочки и има трудно забележимо вдлъбване в единия ъгъл (на мен ми вади очите, защото знам, че е там, но приятелката ми около 2 минути го гледа за да го забележи). Други следи няма. Редактирано Януари 30, 201313 гд от killer4o
Публикувано Януари 31, 201313 гд Сплавта, от която е направен корпуса на петицата ми мяза много на сплавта, от която е направен пина. Пробвайте той колко е мек на огъване, за да си дадете ясна сметка какво кашкавалче е петицата =) Пинът ти е менте Ела да ти дам пинче от щатски айфон, да се пробваш. Жална ти майка на пръстите.
Публикувано Януари 31, 201313 гд Е хора, моя е щатски... Гъна го с пръсти. Телефона си го купих аз смимки ли да Ви направя.. Редактирано Януари 31, 201313 гд от Bobo
Публикувано Януари 31, 201313 гд Моя е купен от германия и също ми изглежда мек. Някак не ми се вярва да са пуснали различни видове за Европа и Сащ.
Публикувано Януари 31, 201313 гд Е хора, моя е щатски... Гъна го с пръсти. Тешефома си го купих аз смимки ли да Ви направя.. А ти искаш да кажеш, че лъжем ли? Аз не съм казал, че има значение от къде е купен...
Публикувано Януари 31, 201313 гд Днес си получих новия телефон. Активирах го и хоп...същото зелено-лилаво сияние... Пак ще го връщам... Ужасно много се изложиха ябълките с качеството тоя път!
Публикувано Януари 31, 201313 гд Различен номер...фолио. Стария ми имаше нещо като шупла отзад. Този няма, но пък като че ли е натиснат леко отстрани на копчето за намаляне на звука. Т@шак пълен!!!
Публикувано Януари 31, 201313 гд Ако някой прочете тази тема, ще се запита тия телефони стават ли за нещо. Не знам ако се направи сравнение с проблемите при излизането на предишните модели кой ли ще бъде първенец по дефекти?
Публикувано Януари 31, 201313 гд Проблема не е в телефона проблема е в ръководните фактори на апъл. Всички се чудехме дали Тими ще се справи и така като гледам не искам да знам какъв ще е следващия телефон
Публикувано Януари 31, 201313 гд То имаше една тема"Заслужава ли си...",но я няма вече!На жена ми петицата засега е ок,но кога ли ще ревне
Публикувано Януари 31, 201313 гд Шшшшт, не си го помисляй Миме, различни са пиновете. Щатските са от някаква експериментална сплав(периодът 2008-ма - 2010-та, не е известно точно с кои айфони), вървеше слух, че е обсъжданият под сурдинка liquid metal - сплав, с изключителна твърдост. Ще пробвам да врътна клипче(ако намеря време), как го млатя с чук.
Публикувано Януари 31, 201313 гд Стига де , едва ли заслужава млатене с чук. Хората направиха малък пин ти реши още да го свиеш. Редактирано Януари 31, 201313 гд от mimeto83
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате