Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

iPhone 5 общи проблеми

Featured Replies

Публикувано

Понякога се чудя тези телефони за какво ги имате. Звъните на оператор и получавате това:

Има проблем с някои клиенти ,при входящ разговор дава ,че абоната е излкючил телефона си.

Ето и отговора от оператор *#21# зелена слушалка. Това трябва да избере клиента 2 пъти.

За да не губят време колегите ,можеш да им го препратиш.

3c339d2526e13dce.jpg

Да не забравите да споделите. ;)

• Отговори 525
  • Прегледа 72,7k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Аз, връщам до откат и като няма резултат - дайте си ми парите. Не се навеждам никому(може би само в църква).

• Не, при нас е на въздушно възглавница. Apple се съди със Ситроен за патента

Добавени снимки

Публикувано

Това за кой оператор се отнася и какво прави точно тая "команда"?

Публикувано

Еее, блаво бе Люска, такова голямо лого съм плеснал отдолу, че...

Доколкото разбрах преди дни Гло*ул са си ъпдейтвали системата по антените. От там е и проблема, а този код би трябвало да ти отключи мрежата на 100% и проблема с пропуснати да изчезне.

Така ми го казаха, така го казвам и аз.

П.С. Този мейл беше адресиран до клиент на оператора, а впоследствие (по моя молба) предоставен и на мен.

Публикувано

Лично си изпатих от това!Проблем имах на всички апарати,не само на iphone!

Публикувано

При мен, като го въведа всичко си седи изключено. Как трябва да бъде? При вас как е? :scratch:

Публикувано

Грешката е моя!Комбинацията е такава като на по-горния пост!

Публикувано

*#21# е команда за проверка на активни прехвърляния. Без звездата отпред е команда за отмяна на ВСИЧКИ активни прехвърляния. ;)

Публикувано

Не е проблем, но да си питам... Siri, от кога засича местоположението? В петицата ли е, от 6.0.2 ли? Сега забелязвам чак :scratch:

Публикувано

От 6-цата насам започна- и аз го забелязах на 4S-a.

Редактирано от SpAwN

Публикувано

Пеше, кво стана с телефона? Започнаха да изкачат и други с твоя проблем...

Публикувано
Не цитирай преходно мнение!

и аз сам от тези с тоя проблем.. но при мен се появява като телефона е в lock screen и забърша телефона с китката си.. значи при другите нема таква нещо така ли ?

Публикувано

След празниците ще го пращам пак за смяна.

И като е локнат екрана пак се появява зеуеното...

Публикувано

След ъпдейта 6.0.2 някой има ли проблеми с авто бекъпа на iCloud ?

Не ми го прави , а преди ъпдейта всеки ден. Не знам дали "проблема" е от това, че изтрих стотина приложения или от новият ъпдейт.

Публикувано

Обсъждахме го някъде. И преди 6.0.2 се получаваше понякога. Аз нямам проблем с 6.0.2.

Публикувано

На мен и авто-бекъпа, и ВиФи синк-а не ми работят. Второто - като се избере от настройките на телефона. Иначе ако се стартира от комп., работи.

Публикувано

А закачаш ли го да се зарежда преди бекъпа или синка ?

За да синкна с Тюнса, като се избира от телефона, предварително спирам и пускам Тюнса, така не ми отказва никога. Ако не рестартирам Тюнса посмъртно не ми синква, колкото и да го цъкам от менюто на телефона.

Бекъп сега направих на ръка, но ще го дебна през ноща :mad:

И друго се сетих, за да ми възвръща линията на оператора(не 3G) след загуба на тази в метро или подобно, трябва да съм цъкнал оператора ръчно от менюто на телефона, така е безгрешен. Ако обаче оператора е избран на Авто, нормално не може да се закачи отново, ако не му сложа самолета.

Публикувано

Това е така не само с петицата и не само в Испания ;) 4-ка+грабул = същата работа. Явно се получава в зависимост от типа мрежа на оператора(NOM1, NOM2 и т.н.) и наличните връзки(GPRS,EDGE, UMTS, HSDPA и т.н.).

Публикувано

Viva, също ;)

Публикувано
  • Автор

Аз след ъпдейта на 6.0.2 имам проблем с wifi един и същ рутер таблетна има интернет, а телефона не всеки път. Пише, че е свързан, но няма интернет.... След ъпдейта, мисля, че батерията държи повече - 7 часа usage и съм на 13%...

Публикувано

Преди 2 дни взех 5-ца (бяла) на жена ми и забелязах, че снимките на тъмно със светкавица не струват. Снимките изглеждат сякаш са правени в гъста мъгла и почти не се разпознават обектите.

Четох за проблеми с липса на светкавица, но за подобен проблем никъде не намерих информация. Кажете според вас дали е проблем от софта или е дефект в телефона?

ПС: Ако някой ми обясни как се качват снимки ще демонстрирам дефект

Редактирано от svetliol

Публикувано

Да питам все пак... Фолиото отзад, махнахте ли :)

Публикувано

Да махнато е.

Публикувано

Както ти писах и в другия форум, ако се случва с всички снимки и не се е оправил с рестор, аз бих го върнал за ремонт. Никоя от 5-ците (не че са били толкова много де), които са ми минавали през ръцете не са имали такъв проблем.

Публикувано

Toва ми се е случвало с менте заден капак за 4-ката купувано по интернет. Проблемът беше в това, че там където се намира отвора за светкавицата на самия капак липсваше една пластина. Със сигурност не е софтуерен проблем. Ако е купуван от тук, връщай го за нов.

Публикувано

След поредния рестарт се оправи. Нямам представа от какво е било, но важното е че се сега е ОК.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.