Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

iPhone 5 общи проблеми

Featured Replies

Публикувано

Някой обърнал ли е внимание на следната ситуация:

Всички плъзгащите се бутони от сорта на Airplane Мode, намиращи се в дясната страна на дисплея не функционират едекватно. Приблъзването от ляво надясно е наред, но обратното от дясно наляво е почти невъзможно.

Ето намерих и клипче на колега със сходен проблем, с тази разлика, че при мен TonePad си функционира по адекватно.

• Отговори 525
  • Прегледа 72,7k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Аз, връщам до откат и като няма резултат - дайте си ми парите. Не се навеждам никому(може би само в църква).

• Не, при нас е на въздушно възглавница. Apple се съди със Ситроен за патента

Добавени снимки

Публикувано

При мен си работи адекватно и в двете посоки, но от друга страна защо да слайдваш при положение, че с тапване става по-бързо и по-лесно.

Публикувано

Аз имам проблем с WiFi, но като чета в някои сайтове и други имат. При мен проблема ми е, че е прекалено бавен. Сравних тестове за бързината на 3GS и 5-цата и на 3GS скоростта беше около 7 пъти по-бърза от 5. :\ . Също така понякога като питам нещо Сирито и после пак цъкна микрофона реагира, но не я пуска(малко тъпо го обясних). Някой друг да има подобни проблеми?

Едит: Открих кое предизвиква проблема, едно приложение на име Onavo Count. Наистина е много полезно: функцията му е да следи колко данни използва всяко приложение на телефона, но проблема от използването им на VPN-а на телефона за да могат да следят данните. Точно преди да направя рестор го изтърках да видя дали той е причината за проблема и когато го направих всичко се оправи. Писах им на разработчиците и ако го оправят проблема пак ще го ползвам.

Редактирано от moviestar

Публикувано

Никсън, това е от ОС вероятно. Има го и при мен на четворката, откакто мина времето на 4.3.3

Публикувано

Интересното е, че на 4S-ката го нямам, а само на 5-цата. Колегата и той си взе 5-ца, но бяла и го има проблема (ако може да бъде наречено проблем, по-скоро е бъг). Но ето, че Lydmil го няма това нещо. Много странно. Определено 4.3.3 си беше .........

Публикувано
  • Автор

И при мен си работи независимо в коя посока On/Off, но днес ми се случи друга глупост....

След разговор опитах да затворя но не, тъча все едно беше блокирал не мога да затворя, наложи се да затворя с power бутона и съответно като натиснах два пъти и се затвори и остана локнат телефона светнах го и опитах да го отключа но тъча пак не реагира, натиснах пак power бутона да изгасне дисплея и тогава вече тъча се оправи, това мисля, че и на 4ката ми се е случвало но не съм убеден..

Публикувано

Без майтап, ми се случи същото, блокирал тъч скриин, тъмен и без бутони. Затворих от паур бутона. Вече почвам да се замислям за ристор или сервиз, станаха доста нещата, дребни, ама доста.

Публикувано

На мен на 4с също ми се е случвало неколкократно.Предполагам, че е от iosa.

Sent from my iPhone 4s using Tapatalk!

Публикувано

Забелязах, че когато направиш снимка и плъзнеш на ляво, резолюцията на снимката е много ниска, а когато си натиснеш на thumbnail-а на снимката си е наред. Как мога да докладвам на Apple за проблеми?

Публикувано

Правят го всички модели, от операционната или от мемори менаджмента е, защото го има и на предишни ОС. Ако ресторвате, теглете си фърмуерите наново, но не ръчно, а оставете туньо да си свърши работата.

Публикувано

Някой да има проблем в търсачката да замръзва и "респрингва" или пък като влезе в настройки/Инфо ? Ако има с колко приложения е ?

Изглежда се получава след пипане по папки и разместване, понякога на другият ден.

Мерси.

Публикувано

На всички ли ви дойде ха iPhone 5 с iOS 6.01 , има ли някой с 6.0 ?

Sent from my iPhone 5 16 GB & iPhone 4S 32 GB using Tapatalk

Публикувано

Аз само не разбрах от кой телефон си го "пратил", май забрави да споменеш само Nokia с фенерче.

Публикувано

Аз пък не разбирам, защо задавате въпроси свързани с 4 / 4S, след като темата си има точно и ясно заглавие?

Поредния битак ли ще правим?

Публикувано

Моето било софтуерен проблем :yikes:

Тва ментел не са добре...

Утре като пристигне ще я видим тази работа...

Публикувано
:)
Публикувано

Моето било софтуерен проблем :yikes:

Тва ментел не са добре...

Утре като пристигне ще я видим тази работа...

Е ти не му ли даде един рестор, преди да го върнеш?

Публикувано

Това не ми се вярва да е софтуерно.

Публикувано

Е щом е софтуерно трябва да са го оправили. :)

Публикувано

Е ти не му ли даде един рестор, преди да го върнеш?

Е много ясно :)

Толкова телефони работят до ден днешен благодарение на мен, колкото и нескромно да е, а моя да не мога да оправя :blink:

Сетнат като нов, същия проблем...

Май ще го търся кой е тоя ментелски хакер да го ива :D

Публикувано

Като ще ги подкарваш- карай наред! То да е един..

Публикувано

По отношение за прекъсването и нон стоп уведомяването за пропуснати съобщения го има при рязани карти, поръчай те си оргинално изрязани карти от оператора.

Публикувано

Точно проблема е от картата. Днеска смених мойта в мтел-без пари всичко вече е наред! Мойта не бе рязана, но явно се е била скапала,а е на година и половина, но забелязах че новата чипът е различен!

Sent from my iPhone 4s using Tapatalk!

Редактирано от simba4

Публикувано

Говориме за айфон 5 и нано сим, как не ти е била рязана пък и била на 1,5 години?

Публикувано

Това ми го правеше на 4S и сега на 5-цата, даже ако оставя само на Cellular data е просто невъзможно. Ще ходя и ще сменя картата да видим дали ще се оправят нещата. Никога не съм рязал карти.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.