Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

iPhone 5 общи проблеми

Featured Replies

Публикувано

От Фейса е и при мен има проблем или от iosa.

Sent from my iPhone 4s using Tapatalk!

• Отговори 525
  • Прегледа 72,7k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Аз, връщам до откат и като няма резултат - дайте си ми парите. Не се навеждам никому(може би само в църква).

• Не, при нас е на въздушно възглавница. Apple се съди със Ситроен за патента

Добавени снимки

Публикувано

Бобчо, ти си подал заявка за отключване, защото си с глобулски телефон. Не четеш или не сгряваш какво пишат по - горе?

Публикувано

Вие пък за най бъгавото проложение коментирате. Много ясно, че е от Фейса, а не от ios-a.

Публикувано

щом е купен от Глобул е бил ФЗ, ако те казват че е отключен значи са пуснали заявка за отключване со Apple

т.е. според мен bobidi е прав

дори Германос на сайта са си написали, че ако си купиш от тях без договор - първоначално е заключен към Глобул и трябва да изчакаш заявката за отключване

Публикувано

В iOS 6.0.1 Settings - Notifications - Facebook - по подразбиране беше на "none". Избрах си Banners и фейса запя.

Публикувано

Ами вижте какво е станало. Значи шефът на мойта приятелка си купи също 5-ца пак от Глобул пак по същия начин и твъри, че също е отключена. Той си е ползва с Глобулска карта и няма проблеми. Когато обаче са опитали да сложат въпросната Мтел-ска карта на неговия телефон се е получило същото и е искало активиране на картата - съответно неуспешно. В същото време той казва, че е пробвал 5-цата си с друга Мтел НАНО карта и е работил без проблеми. Звъняли са на Глобул(на човека доставил им телефоните) и той категорично е казал, че са отключени и 2та телефона. Възможно ли е тия идиоти от Мтел да са дали някаква бъгава карта? Звъняхме и на оператор да проверим дали НАНО картата е активна и ни казаха, че картата е активна. Знам също, че има едни НАНО карти(70 лева струва), които се слагат в телефона и го отключват към всички оператори. Но щом и на друг отключен АйФон 5 тази карта прави същото се чудя дали проблема не е от картата?

Публикувано

Пробвай с друга и ще разбереш.

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Публикувано

Нали пише, че го е пробвал с друга.

Публикувано

С Нано карта на Глобул тръгва телефона. В смисъл самата НАНО карта на Глобул не е активна поради наличието на старата обикновена сим карта. Но когато Я пуснем в телефона преминава активацията успешно и не иска Ънлок..

Публикувано

И на мен в 9 часа заедно с един sms ми наруши спокойствието телефона, дамо дето защото бях сънен и май не различих разлика в тоновете, вероятно бъркам защото в настр. са си различни.

Иначе да, мисля трябва да е на banners за да работи.

Публикувано

Само ламбрето зацепи какво съм искал да кажа. Ако са го продали като ФО, трябва да се ъпдейтне за да стане ФО, защото е дошъл в БГ като ФЗ към глобул.

Публикувано

Глупости!

Не трябва да се ъпдейтва!

Публикувано

Абсолютно. Само го закачаш с картата в него и си готов. Най-много да иска деактивация.

Публикувано

Глупости или не казвам какво съм направил със купена от глобул 4-ка( купена като ФО, т.е. Беше пусната за отключване към ябълката), която само с поставяне на карта викаше да го д..ам. След включване в туню каза че има кериър ъпдате, след което тръгна мтел- ката карта безпроблем.

Публикувано

От ъпдейт на iOS до кериър ъпдейт - разликата е от тук до небето. Освен това, при локнат телефон и пусната заявка - активацията с картата на оператора му пречи да тръгне със всички и ако не искаш ъпдейт на iOS, деактивиране и нова активация е напълно достатъчно. От А5 нагоре, няма буутром експлойт и деактивиране с редсноу не става, но пък става erase all content and settings от менюто ;)

Публикувано

Едва ли ако го включи ще излезе ios ъпдате на петица. За другото което казваш не знаех че може директно от телефона да се направи, затова и писах че това което съм правил се отнася за четворка. Само не разбрах за какво намесваш редсноу в случая.

Редактирано от bobidi

Публикувано

Monro има ли подобрение с новия нано сим. И аз като теб съм на мтел и имам доста съобщения за пропуснати обаждания.

Публикувано

Само не разбрах за какво намесваш редсноу в случая.

За деактивация, ако не разбра. Да се сещаш за друг начин на джейлброукнат 3гс/4-ка(е, и САМ де)? Операцията от менюто, ако се направи на броукнат 3гс/4, обикновенно телефона после мре на ябълката и опираш до рестор.

Едва ли ако го включи ще излезе ios ъпдате на петица.

Дали пък няма? Аз все си мисля, че последния фърм е 6.0.1.

Публикувано

Най-лесно е:

слагаш друга карта и връзваш телефона към iTunes, телефона отива на LockScreen-a и иска активация. Ако не се активира с избраната карта, вадиш я и ти се появява отново SpringBoard-a.

Ако нямаш компютър наблизо:

връзваш телефона към някой WiFi, слагаш друга карта и чакаш до 3 / 5 минути телефона да отиде на LockScreen-a и да иска активация. Ако не се случи, рестарт на телефона (както си е с друга карта и към WiFi). Ако и тогава не поиска активация търсиш компютър с iTunes.

Става въпрос за телефони които не са Хактивирани и са с iOS >= 5.0.

Тествано е по минимум 20 пъти дневно.

П.п. Update не е нужен.

Редактирано от mariankata

Публикувано
Тествано е по минимум 20 пъти дневно.

П.п. Update не е нужен.

Прочети пак мнение #18 и #31, става въпрос за нов телефон току що купен. Ако съм разбрал добре телефонът се е активирал, но не се е отключил.

В някои случаи се чака известно време, за да се отключи, причината вероятно е сървърите на Apple.

Колегата висял в Apple Store час, за да чака отключването и да не се прекара да си отиде с ФЗ телефон. Не се е отключил по никакъв начин доста време.

Аз като го взех се позаинтересувах и потвърдиха, че получават само ФЗ телефони, които ги отключват на момента, когато даваш парите, цъкат си данните от кутията с дебелите телефони, които носят продавачите и уж така ставала връзката за отключване с Apple.

Ъпдейт като ъпдейт не е необходим, но без Интернет ме съмнява да се отключи, така че ъпва нещо, каквото и да е то. Активирах го с карта на Vodafone и при смяна на картата с тази на моят оператор си излезе черен дисплей и това е.

Редактирано от iPhoneman

Публикувано

Vale. 'а'е нататък с нещо ново, че и тая тема la hemos caga'o.

Публикувано
  • Автор

turbocharged, използвам го вече няколко дни с новата сим и за сега нямам проблеми, дори обхвата ми се струва, че се увеличи, за сега не се е случвало да прекъсва..

Alxx®, благодаря за помощта

Редактирано от Monro

Публикувано

При мен няколко пъти ми се случва да дава call failed като набирам!! Това е единственият проблем с който съм се сблъсквал до сега. Абонат съм на Глобул, с 4-ката не съм имал call failed.

Публикувано

Взех си 5-цата преди два дни.Мнението ми е страхотен телефон,особено след ъпгрейд от 3GS :D .Проблеми досега съм нямал.Обхвата си е на макс и покритието е по-добро от на 3GS.За бързината какво да кажа направо ми прави кеф да го разцъквам,всичко става моментално.Камерата е страхотна и при мен го има лилавото сияние,но много рядко и по мое мнение снимката става по-хубава с него :D .Батерията също държи повече от на 3GS естествено,като при това всичко ми е включено 3G,Location,Siri,Notifications.Единственото,което ме дразни е,че Home бутонът не е мек както на 3GS,а по-твърд и някак си пружиниращ,и като го натисна се чува леко хлопане.При вас така ли е?

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Публикувано

Не, при нас е на въздушно възглавница. Apple се съди със Ситроен за патента :tooth:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.