Публикувано Ноември 17, 201213 гд Ако не е много нахално може ли по-предната версия ,че от последните две се прецака при мен. П.П. Оправих се...дръпнах си 5.1 и сега всичко е ОК.
Публикувано Ноември 17, 201213 гд При мен няма никакви проблеми,даже ми се струва,че по-бързо върви от 5.1
Публикувано Декември 13, 201213 гд Автор Версия 5.3 Добавена възможност за избор на албум, при качване на снимки. По бързо зареждане на news feed-а и напълно преработен timeline, който също се отваря по-бързо.
Публикувано Януари 16, 201313 гд Напоследък ми крашва, когато вляза да рефрешна съобщенията. Версия 5.3. iOS 5.1.1 с джейл. Изртих го от телефона, рестартирах, изтрих го и от компа. След това синхронизирах и го качих наново от компа. Пак греда.
Публикувано Януари 16, 201313 гд Благодаря! Ще използвам Месинджъра, ако се налага. Не ми се качва на 6.х. Ползвам някои неща заради джейла, не ми е за приложенията само.
Публикувано Януари 30, 201313 гд Проблема е че след последния update facebook неиска да се стартира натискам върху иконката и веднага ме изхвърля от какво може да е това ?
Публикувано Януари 30, 201313 гд Фирмуера ти не се поддържа. Потърси при приложенията, тема с по-стари версии.
Публикувано Януари 30, 201313 гд Не цитирай последен пост! Следват санкции за спам. Значи проблема е че при новата версия на ФБ имат някакъв бъг аз се оправих като изтрих новата версия и си качих старата версия която си стои в Itunes
Публикувано Януари 30, 201313 гд Няма никакъв бъг! Гледам си с 4.3.3 а Фейса иска по-висока. Не го ъпдейтвай занапред.
Публикувано Февруари 7, 201313 гд Здр сега пробвах да се логна в facebook и ми дава грешка Error code: - 1205 (kCFErrorDomainCFNetwork) от какво може да е това ?
Публикувано Февруари 8, 201313 гд Не знам, но ако продължиш със съкращенията като в чат и продължа да виждам "Пловдив" на шльокавица, ще ти кажа от какво тук ще видиш "грешка".
Публикувано Февруари 9, 201313 гд И аз не съм съгласен- след последните няколко ъпдейта ( особено след този в който драстично подобриха бързодействието при скрол, някъде от август миналата година) си работи абсолютно безпроблемно при мен.
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате