Публикувано Юли 5, 201411 гд Какво горе долу е приложението на Фацебоок Slingshot ? Някой използва ли го и защо ми иска тел. номер!? Заслужава ли си. Мерси. https://itunes.apple.com/gb/app/slingshot/id878681557?mt=8 Редактирано Юли 5, 201411 гд от iPhoneman
Публикувано Септември 22, 201411 гд Ами аз имам iPhone 4s с джейл, 5 с джейл и 5s без и положението е едно и също, но да, може и да не е при всички.
Публикувано Септември 22, 201411 гд И при мен крашва. 5-ца с джейл. Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
Публикувано Септември 22, 201411 гд По едно време (преди две години някъде) го бяха постабилизирали за кратък период от време и после пак изтърваха юздите...Оттогава става все по-зле и по-зле. Редактирано Септември 22, 201411 гд от SpAwN
Публикувано Септември 23, 201411 гд Има ли шанс някой да ми прати по стара версия на този шитбуук запазена със айтунс? И ще мога ли да си я кача на телефона,че на Ios6 последната версия е доста зле...Зле е на 4-ката де,на по - новите със сигурност не е е така
Публикувано Септември 23, 201411 гд Е ще се мъча с това значи..Нямам пари сега за друг phone, но по - натам ще направя един ъпгрейд
Публикувано Октомври 5, 201411 гд Някой има ли идея защо фейсбук не ми отваря 2/3 от снимките, които разглеждам, а седи кръгчето в средата на черен фон и нищо не зарежда? Две снимки отвори, следващите три- не, после една пак отвори и така... Някаква идея от какво може да е това?
Публикувано Октомври 5, 201411 гд Приложението е отвратително, може би единственото, което дори на андроид върви по-гладко. Като го пусна стои няколко секунди на бял екран, после благоволява да се появи и едва след това да зареди новите постове...и непрекъснато ъпдейти и никакво подобрение...а това със снимките ми го прави когато интернетът не е достатъчно добър. Sent from my iPhone using Tapatalk
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате