Публикувано Юни 5, 201312 гд При мен почна да пуска произволни нотификации - еди кой си качи снимка (на която не съм тагнат), еди кой си обнови статуса си и т.н. Sent from my iPad using Tapatalk HD
Публикувано Юни 9, 201312 гд Здравейте!Проблема ми е следният:една трета от рожденните дни от календара на фейсбук излизат в календара на телефона,но другите две трети не.Приложението Фейсбук съм го инсталирал.В настройките mail,Contacts,Calendars съм избрал Default Calendar-Facebook.Някой имал ли е подобен проблем?
Публикувано Юли 10, 201312 гд Пепи, на едно друго място си пуснал същата тема преди месец. Преди няколко дни пускаш втора, пак там(първата още е активна!!!), после и тук при нас. Навсякъде ти отговарят. Сега въпросът е: ти идиот ли си или нас мислиш за такива???
Публикувано Юли 30, 201312 гд Има ли начин чрез ifile или друга програма да си видя паролата на facebook
Публикувано Юли 30, 201312 гд Ако имаш запаметена страницата в Mozilla - да, можеш да я видиш там. Предполагам и при другите браузъри също. И какво ти пречи да я смениш?
Публикувано Юли 30, 201312 гд Забрави просто във форум да ти отговорят на този въпрос....щом ти гледат паролата, логично е да си я смениш веднага, не да разпитваш в интернет.
Публикувано Юли 31, 201312 гд А не е ли логично щом я сменя,ако е възможно да я видят веднъж да я видят отново?Това питам,но явно отговор няма да получа.Благодаря ви...
Публикувано Август 24, 201312 гд Одеве си инсталирах наново фейсбука, защото направих рестор и се опитах да сваля една снимка от чат с един приятел и като ме попита за разрешение без да искам натиснах Don't allow. И сега колкото и да си цъкам на Save не иска да се свали снимката. Изтрих фейсбука и го свалих отново, но не ме пита за разрешение явно си го е запаметило и пак не иска да сваля снимки от чата. Знаете ли как да го оправя?
Публикувано Септември 18, 201312 гд https://itunes.apple.com/bg/app/facebook/id284882215?mt=8 Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
Публикувано Септември 19, 201312 гд Тамън започнах да харесвам мобилната версия и след новия ъпдейт пак го наср..а. Sent from my iPhone using Tapatalk 2
Публикувано Септември 19, 201312 гд Що бе сега даже повече ми харесва с тези бутони долу,по лесно се навигира Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Септември 19, 201312 гд Уникално е! Най-накрая тия ***** от Фейсбук направиха истинско iOS приложение!
Публикувано Септември 19, 201312 гд Прилича на стария tapatalk. Харесва ми Send from my Z using SX & DT
Публикувано Октомври 15, 201312 гд Колеги, при вас как е с писането в чат? При мен, когато някой ми пише и след това аз му пиша, съобщението ми не се показва под неговите,а над, все едно съм му отговорил преди той да ми е писал. А иначе на компютъра си се вижда нормално. Много е дразнещо.
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате