Публикувано Октомври 5, 201411 гд А от друга страна е едно от най-ъпдейтваните! Само дето нагло не пишат какво ъпват... Било за да станело по-добре, разбираш ли
Публикувано Октомври 5, 201411 гд Ако вторият абзац отговаряше поне мъничко на истината, то това приложение ще пали преди телефона
Публикувано Октомври 16, 201411 гд Това описание на ъпдейтите е едно и също от няколко месеца насам. Дори това не си правят труда да направят като хората. Вчера бях на косъм да попълня формуляра им за глобално заличаване на профила ми.
Публикувано Октомври 16, 201411 гд И в крайна сметка никой никого не задължава да им ползва приложението. Още повече, че може да се логва и през браузър-а.
Публикувано Октомври 16, 201411 гд Може, естетвено, че може, не казвам обратното. Но като се мрънка всеки ден за едно и също, то няма да се промени.
Публикувано Октомври 16, 201411 гд Мултимилионна компания и най-голямата социална мрежа в света не може да си направи мобилното приложение като хората. Нека великото преселение на народите към ВКонтакте да започне СЕГА!
Публикувано Октомври 16, 201411 гд ВКонтакте..... само аз ли не зная какво е това я някой да ме светне
Публикувано Октомври 17, 201411 гд Руският вариант на сураттефтера. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Ноември 20, 201411 гд Някой с такъв проблем и това от днеска, нищо не мога да поствам през Фейсбук, но през друго приложение поства на стената???
Публикувано Ноември 20, 201411 гд Тия така го "оправиха" това приложение с толкова ъпдейти, че повече няма какво да се окъка...
Публикувано Януари 8, 201610 гд Здравейте колеги. Имам следния проблем-в приложението на фейсбук не ми показва минутите кой преди колко време е бил активен само телефончето седи. Нета ми е бърз а даже и на wi-fi е така,някакви настройки или нещо друго не знам,помагайте защото не друго но е дразнещо. Благодаря и хубав ден! П.п. Преинсталирах го и даже е с най-новия ъпдейт и пак нищо
Публикувано Януари 27, 201610 гд Здравейте! До настройки или до телефон опират нещата, но искам и при мен да излиза по този начин, когато искам да публикувам. Така, както на 5s: А не така, както е при мен:
Публикувано Януари 27, 201610 гд Не съм пипала настройките, това ми се получи след ъпдейт, може би да преинсталираш приложението?
Публикувано Януари 27, 201610 гд Много странно, нищичко не съм пипала нито в настройките на телефона, нито на самото приложение, версията му е 47.0 от 21.01, единственото, което правя е, че го преинсталирам от време на време, защото трупа много кеш и ме дразни. Телефонът ми е 6, но надали това има значение, щом ти си го видял на 5s.
Публикувано Януари 27, 201610 гд Log off и после Log on, трябва да стане Sent from my iPhone 6s by Tapatalk!
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате