Публикувано Февруари 10, 201313 гд Не ми работи акселеометъра когато съм във фейса(не се завърта екрана на нито една страна)?
Публикувано Февруари 10, 201313 гд Ами то отдавна е така приложението Sent from my iPhone 4s using Tapatalk!
Публикувано Февруари 11, 201313 гд то голям шит :X а когато ми пише някой или има някоя новина, само ми излиза като 1 ново(без звук?)
Публикувано Февруари 22, 201313 гд Автор Version 5.5 - Подобрени бутони: like, comment, share - Добавена възможност за безплатни обаждания към приятели (за САЩ и Канада) *Обажданията генерират интернет трафик.
Публикувано Март 7, 201313 гд Здравейте! Как да се справя с линкнатите контакти от Фейсбук? Само да се изключат от настройките на контактите ли е решението - да не ги показва? Заиграх се с някои - кътвам номера, трия контакта и го пействам в този, който се появи от Фейса, за да използвам другите детайли. Ама много заигравка. Има ли как да се изтрият?
Публикувано Март 7, 201313 гд Нищо не ти разбрах! Само от настройките в Settings, могат да се спрат. Ти какво искаш да направиш обаче, не е ясно.
Публикувано Март 7, 201313 гд Settings / Facebook и изключваш Contacts. Мисля, че това иска, да не му показва фейс контактите. То същото де, колегата е писал.
Публикувано Март 7, 201313 гд Това принципно го открих, но ми се искаше да има вариант да ги трия, след като съм ги качил. Вече ми е ясно, че няма. Ако синхронизирам и дам да качи на телефона тези от Мак-а, ще ги изтрие ли тези от фейса, защото просто искам да ги няма, а не само да не ги виждам? ПП Извинявам се, ако го считате за спам, но то тази ми грешка - да ми се смесят едните и другите контакти, ме влуди.
Публикувано Март 7, 201313 гд Препрочитам поста ти трети път и пак не знам какъв точно е проблема?! Има отметка, има контакти! Няма отметка, няма контакти! По-простичко не може да се обясни.
Публикувано Март 7, 201313 гд Ако искаш синхронизацията на контактите да си остане, но не искаш да ти се показват фейсбук контактите в Contacts app, тогава отиваш в Contacts app -> Groups (горе в ляво) -> Размаркираш All Facebook групата. Ако не е това питането ти - нямам идея какво питаш тогава. На синхронизацията обаче има един много досаден бъг - ако един контакт в iCloud е именуван по един начин, а във фейсбук - по друг, синхронизацията автоматично променя имената на всички контакти така, както са във фейсбук. Примерно, ако имаш контакт Ivan Ivanov и ако тоя човек във фейсбук се е писал Petar Petrov, след синхронизацията във Contacts app контактът излиза като Petar Petrov. Ако си промениш ръчно имената след синхронизацията (като влезеш в самия контакт има опция да избереш кой контакт да е по подразбиране - фейсбукския или айклаудския) всичко е ОК за около 3-4 дена и после автоматично всички имена се променят обратно така, както са във фейсбук.
Публикувано Март 13, 201313 гд Изчезнаха настройките за facebook в notifications center.Не се оправя и с рестор.
Публикувано Март 13, 201313 гд Пробва ли със Settings/Notifications/Facebook/Notification Centre/On? Sent from my iPhone 4S using Tapatalk 2
Публикувано Март 13, 201313 гд Преинсталирай го-трябва да го имаш. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Март 13, 201313 гд В settings-Facebook имам профила ми и синхронизацията с календара и приложението Facebook.
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате