Публикувано Март 13, 201313 гд Някъде по-напред бях написал, че е може би еднa от най-неставащите апликации. Някой се сепнаха, че не било
Публикувано Март 14, 201313 гд Не си единствения Разкарах я със страшна сила - по-голям боклук е от скайп, даже.
Публикувано Март 14, 201313 гд Странно, аз не съм имал проблеми нито с facebook.app нито със skype.app
Публикувано Март 15, 201313 гд Сега виждам, че не съм сам. От няколко седмици ме изхвърля при опит да отворя снимка. Не съм сигурен обаче, дали това започна след последният ъпдейт.
Публикувано Март 15, 201313 гд А това със снимките е пълен смях! Понякога се оправя, но има отделни страници, в които въобще не се опитвам да отворя снимка...
Публикувано Март 15, 201313 гд Напоследък забелязвам програмки като Sync.Me, Vevo и др., които използват данни от Facebook, не могат да се свържат с профила ми и съответно неработят. При вас има ли такъв проблем? Примерно пускам Sync.me и първото нещо, което прави програмката е да ме прехвърли към facebook, от там ми изписва Error и край, не мога да си синхронизирам контактите. ПП. В настройките на facebook тези програмки са на ON, т.е разрешил съм да ползват данните ми от fb, но въпреки това не става и не знам къде е причината.
Публикувано Март 15, 201313 гд Прекалено много нещастници се опитват да ни профилират и да имат личните ни данни. Не знам, защо изобщо ги ползваш, особенно корпоративните задници вево, които провалят идеята на ютюб като сайт.
Публикувано Април 17, 201313 гд Доста интересен ъпдейт. Доста по разчупени нотификации, които за момента изглеждат доста интересни. Ще видим дали ще са и удобни. Редактирано Април 17, 201313 гд от eek
Публикувано Април 17, 201313 гд Излезе малък ъпдейт на ъпдейта 6.0.1 Fixes News Feed issues for some users
Публикувано Април 20, 201313 гд Сега пък го натруфиха Sent from my iPhone 4s(6.1.2) Jailbroken using Tapatalk 2
Публикувано Април 27, 201312 гд Сложих 6.0.2 на четворката на жената но не тръгва ( ios 5 ). А пише че работи от ios 5 нагоре
Публикувано Април 27, 201312 гд Ми...официално е и е без пари, не съм видял някой да рови и да го "пипа". Засипи им мейла с оплаквания. П.П. Подписът ти ме кефи
Публикувано Април 27, 201312 гд Така ли ми се струва или последната версия яде по-вече рам от предишните? Sent from my iPhone 4s(6.1.2) Jailbroken using Tapatalk 2
Публикувано Май 31, 201312 гд На някой случило ли се е да сложи Facebook Messenger и от Facebook приложението да изчезнат нотификациите? Вече се убедих, че се бъркат нещо двете програми и не знам как да го оправя... . Случая е такъв: инсталирам Facebook, всичко си работи . Инсталирам Facebook Messenger, нотификации със звук имам само за чата, а преди това и за известия и т.н. Махнах гадния Messenger и полужението е същото... Някакви идеи ? Преинсталации не помагат...
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате