Публикувано Февруари 16, 201610 гд Някой разбра ли как да превключи на новия изглед? Логнах се с акаунта си във фейсбук на 5s и същите го*на. Значи не е до модел или iOS на телефона.
Публикувано Февруари 16, 201610 гд Разрових всики настройки, няма подобно нещо... Аз преинсталирам през седмица може би заради кеша, дето ме дразни, но никога не настройвам, направо влизам и си ми излиза така от един от последните ъпдейти, никога не ме е питало или да съм бъркала в настройките. Много странно се полуачава при теб, продължавам да ровя, дано разберем от къде се активира.
Публикувано Февруари 16, 201610 гд Оп излезе при мен преди малко Sent from my iPhone 6s using Tapatalk!
Публикувано Февруари 17, 201610 гд Самичко ли се появи, на мен от месец ми е така, тъй че не е до регион май...
Публикувано Февруари 24, 201610 гд Как се изчистваше натрупания "кеш" (ако мога така да го нарека) във Фейса, Viber и Facebook Messanger?
Публикувано Февруари 24, 201610 гд Като преинсталираш съответното приложение. Преди от време на време съм засичала, че само се чисти, но от доста време не го прави, дори и при ъпдейт на приложението, така че аз като почне много да ме дразни ги преинсталирам, въпреки че имам място.
Публикувано Февруари 24, 201610 гд Не съм открила за сега, тапаталк и фийдли си имат функцията в настройките, но само те от тези, които ползвам. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Февруари 24, 201610 гд Лог офф и лог он после! Sent from my iPhone 6s using Tapatalk! Първоначално и music ми излизаше в шорткътите на фейса, но изчезна!
Публикувано Март 13, 201610 гд Тази тъпотия да ми иска постоянно номер може ли да се изключи по някакъв начин?
Публикувано Март 13, 201610 гд Можеш да го въведеш и да го направиш видим само за теб, аз така съм го настроила.
Публикувано Април 7, 201610 гд Facebook Live Video функцията става достъпна в 60 държави, включително и България
Публикувано Август 31, 20169 гд И при мен е наред, от кога ти е последния ъпдейт? В групата едно момиче се оплакваше, че й е изчезнала опцията за спиране на нотификации от даден пост след актуализация от 25.08, но при мен няма такава, последната версия е от 18-ти. Преинсталирай го да видим дали ще се оправи.Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Публикувано Август 31, 20169 гд Дай рестор през iTunes и след това му дай set up new phone,така е най добре,защото при всеки ъпдейт все нещо няма да ти работи правилно Аз лично така направих и нямам проблем с нито една апликация!Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Август 31, 20169 гд За едно приложение надали точно чист рестор ще трябва, ама е неприятно като бъгне. А последен пост не се цитира, за колегата над мен Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате