Публикувано Септември 1, 20169 гд А от кога ви е последния ъпдейт, от коя дата? Те понякога тестват нови функции при част от потребителите, но май не е възможно да изчезне като цяло точно това, сигурно е бъг.
Публикувано Септември 1, 20169 гд От два-три дни чета за него, но още не ми се появява, дано тия дни изскочи, щом работи добре.Едит: току що се появи, наистина работи добре и иконката за приятели си е на мястото, с днешна дата е, не този за който метох от 25-ти и така и не се появи.Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Публикувано Септември 13, 20169 гд Аз пък забелязвам някакъв бъг (ако мога така да го нарека) в последно време. Телефона си стои постоянно на wifi и не губи връзка. Сърфирам си безпроблемно по сайтове, пиша си в месинджър, вайбър и т.н., но когато отваря фейсбук, най-отгоре се появява черна лента, на която с бели букви пише, че няма интернет връзка. Натискам Х и приложението веднага започва да се обновява с нови публикации и т.н. А това го прави дори когато съм и на 3g. Редактирано Септември 13, 20169 гд от peppu
Публикувано Март 29, 20179 гд Абе каква е тази простотия от фейсбук? За да видя кой е на линия в месинджър (горе в дясно), трябва да влезна в него, така ли? И долу си имам още един мединджър. Хахаха... , няма такъв кич.
Публикувано Март 29, 20179 гд Ако си правите от новото ала снап чат видео, трябва да знаете, че дори да го споделите само с дадени хора, видеото ще се вижда от всички!
Публикувано Март 30, 20179 гд От няколко дни имам страшно много реклами в приложението , все едно ползвам андроид , някой с такива проблеми ? Имам адблокер и с другите апове няма грижи
Публикувано Март 30, 20179 гд На мен рекламите ми излизат периодично, за по ден-два. Всеки 6-7-ми пост е реклама, блокирам колкото мога, но ефект никакъв, след това просто спират. Ужасно дразнещо е. Ползвам ад-блокър, но той не помага в тези дни.
Публикувано Март 30, 20179 гд При мен е различно. Много рядко са. Предполагам се генерират от интереса към тях.
Публикувано Април 6, 20179 гд Тая бъгава гнус при мен като отворя клип в сайт, после изляза от дадения сайт и се върна в гнусТТа, клипа продължава да си върви. Само излизане от фейса го оправя или трябва да се върна на клипа пак, да го пусна и спра!
Публикувано Април 6, 20179 гд Аз заради това го ползвам на телефона като влизам през сафари и съм доволен и не чувам постоянния и досаден тон за известие.Приложението на мен ми цоцкаше бая ток и така съм вече почти 2 години. Редактирано Април 6, 20179 гд от kracode
Публикувано Април 6, 20179 гд Има едно прил. "friendly", върши работа и май ще минавам пак на него...
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате