Публикувано Юли 10, 20205 гд Приложения за iOS спряха да работят заради софтуерен бъг на Facebook Тук
Публикувано Октомври 20, 20205 гд А с джейл? Тия зукърбърчета уж го тестват от месеци, на компютърната версия има, а за телефоните много се забавиха...Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Октомври 20, 20205 гд С джейл става, аз съм с тъмна тема!Sent from my iPhone XS using Tapatalk Pro
Публикувано Октомври 20, 20205 гд Пак да попитам. Как? Кой е tweak-a?Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Ноември 2, 20205 гд Току що погледнах, аз я имам. Мисля, че вчера ъпдейтвах явно е от тогава. Много по- добре е от бялата според мен.
Публикувано Ноември 2, 20205 гд Аз махнах туийка и тъмната тема ми изчезна!Sent from my iPhone XS using Tapatalk Pro
Публикувано Ноември 2, 20205 гд Няма я още при мен, предполагам пак на етапи ще дойде, не с ъпдейт, иначе и моя е от 28.10 последния.
Публикувано Ноември 5, 20205 гд И в ъпдейта от днес все още я няма dark mode опциятаSent from my iPhone using Tapatalk Pro
Публикувано Ноември 5, 20205 гд Тя е на сървърно ниво, при мен също няма, интересното е, че и ъпдейт нямам още днес.Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Публикувано Ноември 5, 20205 гд преди 14 часа, dessyteneva написа: Тя е на сървърно ниво, при мен също няма, интересното е, че и ъпдейт нямам още днес. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Редактирано Ноември 6, 20205 гд от arm11
Публикувано Ноември 5, 20205 гд Сега тегля iOS 14.2, после ще видя пак, но е много дразнещо, че още няма тъмна тема, дано скоро се появи и за нас.Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Публикувано Ноември 9, 20205 гд Току-що се появи при мен, преди половин час го нямашеSent from my iPhone using Tapatalk Pro
Публикувано Ноември 9, 20205 гд Мдам, махнах туийка и опцията остана, яко! Sent from my iPhone XS using Tapatalk Pro
Публикувано Ноември 10, 20205 гд При мен пущината не се показва или не е разрешено за страната ми по пребиваване [emoji1787][emoji1787][emoji1787]Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Публикувано Ноември 10, 20205 гд След няколко отваряния и затваряния тая сутрин се появи. Телефон с копче SE2020
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате