Публикувано Април 7, 20179 гд Сложих го и аз на телефона, но имам забавяне в известяванията за съобщения на месинджъра на компютъра имам нотификация, а на телефона докато не отворя няма.Рефрешването в бекграунд е включено.За плюс версията говоря.
Публикувано Април 7, 20179 гд Сложих го и аз на телефона, но имам забавяне в известяванията за съобщения на месинджъра на компютъра имам нотификация, а на телефона докато не отворя няма.Рефрешването в бекграунд е включено.За плюс версията говоря. Включен ли е чата?
Публикувано Април 7, 20179 гд Ами на месинджъра идват значи всичко е включено, а и като отворя приложението да презареди и си идва.
Публикувано Април 7, 20179 гд Намерих я опцията, но си беше включен. рестартирах я и телефона също. Сега ще видим как ще е. Благодаря. пс: Същата работа преинсталирах го и сега ми прави впечатление, че когато дам енейбъл за нотивифкациите и се скрие балончето , в което иска потвърждение оставам на този екран. Редактирано Април 7, 20179 гд от turieca
Публикувано Април 7, 20179 гд Не Има опция за бързи нотификации само когато тя е включена имам известяване, и то при положение че програмата не е затворена нацяло или на екран а в бекграунд. Абе има си май кусури.
Публикувано Юни 16, 20178 гд Последния ъпдейт е брутален. Пише, че е 263 MB, а на мен ми взима 399!!! Това в повече кеш ли се явява? [emoji102]
Публикувано Септември 25, 20187 гд Както е тръгнало 1GB скоро [emoji23]Sent from my iPhone X using Tapatalk Pro
Публикувано Септември 26, 20187 гд Аз се чудя колко реда код има това приложение? Имаше една много интересна статия в нета по въпроса за софтуера. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Декември 28, 20187 гд Може да се добави web базирана версия през Safari. По този начин се избягват ненужни постове и реклами. Метода е обичайния
Публикувано Май 24, 20205 гд А бе на мен ли ме се струва, че Facebook има тъмна тема само за chrome? Messenger на Facebook е с тъмна тема на ios13, но не намирам в app Facebook как да сложа тъмна тема.
Публикувано Май 25, 20205 гд Навсякъде пише че са пуснали нов интерфейс за десктоп ама при мен е същото, при вас промяна има ли?
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате