Публикувано Септември 28, 201213 гд Докторе, говоря като кон, мисля като кон, изглеждам като кон, какво ми е?! - Нищо ти няма бе, Черна Златке!
Публикувано Октомври 1, 201213 гд Строителен работник влиза запъхтян в автокъща. - Колко струва това Bentley GT Coupe? - 250 000 евро. - А на кредит за една година? - 25 000 евро на месец. - По дяволите! А за две години? - 12 500 евро месечно. - Хм, а за три години? - Може би е по-добре да се насочите към по-евтин автомобил? - Може, ама скелето баш върху такъв падна.
Публикувано Октомври 1, 201213 гд Да плача ли? Да се смея ли О.о .. Редактирано Октомври 1, 201213 гд от HITMAN
Публикувано Октомври 2, 201213 гд Умрял един човек. Заедно с него умряло и кучето му. И ето, че душата на човека заедно с на кучето, стоят пред една врата с надпис:"Рай. Забранено влизането с кучета". Не влязъл човекът през тази врата, а продължил нататък в неизвестността. Повървял и стигнал до друга врата. На нея няма надпис, само един старец седи встрани. Човекът се приближил до него и казал: - Извинете, уважаеми... - Свети Петър съм аз. - А какво има зад тази врата? - Раят е зад тази врата. - А с кучето може ли? - Разбира се. - А на предишната врата тогава, какво имаше зад нея? - Там е адът. До Раят стигат само тези, които не зарязват приятелите си.
Публикувано Октомври 2, 201213 гд Вчера сложих за име на моята Wi-Fi мрежа "Hack me if you can". Днес откривам, че името й се сменило на "Challenge accepted".
Публикувано Октомври 2, 201213 гд Dafuq?! Ако ме видят да ходя из улиците и да си говорят така ще ме тикнат на топло веднага
Публикувано Октомври 2, 201213 гд Шефа се бъзика по телефона. Няма да могат да го заменят, колкото и да търсят. R.I.P. Steve.
Публикувано Октомври 2, 201213 гд Dafuq?! Ако ме видят да ходя из улиците и да си говорят така ще ме тикнат на топло веднага Едва ли, мен не са тикнали, та тебе ли.
Публикувано Октомври 2, 201213 гд Познайте къде е паркиран и направо го намерете за потвърждение ============================================================= Трима приятели седят в кръчмата и спорят кой има по -силна памет. - Аз си спомням първия учебен ден. - Аз пък си спомням първия ми ден в детската градина. - А аз си спомням абитуриентския бал на родителите ми - тръгнах с татко, а се върнах с мама.
Публикувано Октомври 3, 201213 гд - С какво мога да ви помогна? - Госпожице, трябва ми осми айфон! - Господине, току-що излезе петия модел?! - За вас е пети, а моята кокошка вече седми губи...
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.