Публикувано Декември 15, 201213 гд Вчера получавам смс: - Живея срещу вас, искаш ли да се запознаем? Аз отговорих, че живея срещу моргата и такива запознанства малко ме притесняват...
Публикувано Декември 15, 201213 гд Перничанин спечели дело срещу КАТ, като доказа, че при скорост 240км/ч е невъзможно да се разпознае пътният знак с ограничение 40...
Публикувано Декември 17, 201213 гд Той: Сега разбрах защо ти викат "Коте". Тя: Защо ?? Той: Заради мустака... Ооо га-га-га-га :D
Публикувано Декември 17, 201213 гд http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=a8UZr_DOr_Y
Публикувано Декември 18, 201213 гд По темата с жените шофьори - Ако видите жена да пуска чистачките в слънчево време, да знаете, че ще завива.
Публикувано Декември 18, 201213 гд Между блондинки: - И да ти разправям, муцка, първия път се омъжих в София - несполучливо. Втория път във Варна- несполучливо. Третия път се омъжих в Пловдив -много сполучливо! Отсега нататък винаги ще се омъжвам в Пловдив!
Публикувано Декември 18, 201213 гд Джон поканил майка си на вечеря в квартирата си. Показал и всичко - кухня, хол, спалня с две легла. Майка му отдавна се съмнявала в ориентацията на сина си и не била учудена колко красив младеж е съквартиранта на Джон. По време на вечерята те се държали непринудено, но майка му все още не била удовлетворена и подозирала, че има повече от колкото показват на пръв поглед. Подпитала ги и Джон и к азал: - Знам какво си мислиш, но те уверявам, че с него сме само приятели! Минала седмица след това и двамата се заприказвали: - Джон, знаеш ли, че се чудя … откакто майка ти ни гостува ми се струва, че изчезна единия сребърен нож от комплекта, който ти подарих. - Малко вероятно е мама да го е взела, но ще й пиша. В типичен британски стил Джон оформил: “Скъпа мамо, не искам да кажа, че си взела един нож от нашата кухня, но не искам да кажа и, че не си взела един нож от нашата кухня. Факт е обаче, че един сребърен нож липсва от там.” В отговор на това получил: “Скъпи Джон, не искам да кажа, че спиш с него, но не искам да кажа и, че не спиш с него. Факт е обаче, че ако съквартиранта ти си лягаше в собственото си легло, щеше вече да е намерил сребърния нож. С любов: Мама”
Публикувано Декември 18, 201213 гд Не пия, не пуша, не се шляя по баровете. Лягам си в 22 часа и ставам в 6. Тих, спокоен и даже послушен. Но когато изляза от затвора, повярвайте ми, това ще се промени...
Публикувано Декември 19, 201213 гд Разхождам се в гората. Дъжд, вятър, нощ. Замръзвам целият. Гледам - паркиран автомобил, приближавам се и гледам през прозореца - няма никой. Пробвам вратата - отключена, влизам и сядам. Изведнъж колата тръгва. Аз съм в шок. Колата върви, аз седя отзад, зад волана няма никой. Отнякъде се показва космата ръка - навива волана и изчезва. Чак космите на задника ми настръхват. Показва се някакво село, ето ги и първите къщи. Тук колата спира, някакъв мъж поглежда вътре и казва: - И какво правиш тук?! - Ами, возя се... - Баси мамата! Аз тука бутам, а той ми се вози!
Публикувано Декември 20, 201213 гд Хъм...че как успяхте да ме снимате Sent from my iPad using Tapatalk HD
Публикувано Декември 20, 201213 гд На тел. : 112 - Ало, от Перник се обаждам. - Арееее, веднага със заплахи започваме а?
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.