Sisq0 Публикувано Януари 1, 2011 Публикувано Януари 1, 2011 Я някой да удари едно рамо с иконите на POI, че супер се изнервям. Четох една камара форуми относно червените квадрати вместо картинки, пробвах различни размери и кодиране на картинките (22x22, 24x24, 44x44, 8 bit, 16 bit...), после погледнах едно ръководство в ТомТом форума и се оказа, че за iPhone трябвало да са png, не bmp. Конвертирах и пак к§р. Изчерпах се откъм идеи, та някой ако има предложение... Цитирай
SpUd3r Публикувано Януари 1, 2011 Публикувано Януари 1, 2011 Проблема трябва да е някъде при теб, защото и аз от там го свалих и нямам никакви проблеми Цитирай
copyman Публикувано Януари 3, 2011 Публикувано Януари 3, 2011 Хммм .. версия 1.6 (TomTom Eastern Europe) забива при синхронизацията с iTunes с телефона Цитирай
Sisq0 Публикувано Януари 3, 2011 Публикувано Януари 3, 2011 Пробвай да я изтеглиш пак. Аз ползвам версията от линка, който е даден. Нямам забивания, изхвърляние и т.н. п.п. Никой ли не може да удари едно рамо с иконите на POI? Цитирай
BANNN Публикувано Януари 3, 2011 Публикувано Януари 3, 2011 Качвай Магелана или Sygic и не си играй на шикалки. Цитирай
Sisq0 Публикувано Януари 3, 2011 Публикувано Януари 3, 2011 То хубаво, ама не те знам как се оправяш с тях със старите карти. Като те прекара 1-2 пъти по Ген. Колев в посока Цар Освободител -> Чаталджа и... Цитирай
copyman Публикувано Януари 5, 2011 Публикувано Януари 5, 2011 Пробвай да я изтеглиш пак. Аз ползвам версията от линка, който е даден. Нямам забивания, изхвърляние и т.н. п.п. Никой ли не може да удари едно рамо с иконите на POI? Тази работи ! От www.apptrackr.org ми даваше грешка ... Цитирай
dilianch Публикувано Януари 6, 2011 Публикувано Януари 6, 2011 Въпросче: Имам Tomtom 1.5 и съм запаметил някои точки като "любими" Смятам да кача 1.6 и как мога да ги прехвърля в новата версия ? Цитирай
kokobrise Публикувано Януари 6, 2011 Публикувано Януари 6, 2011 На мен също дадената 1.6 от Sisq0 по-горе не ми се инсталира.Дава ми грешка още при самата инсталация Цитирай
SpUd3r Публикувано Януари 6, 2011 Публикувано Януари 6, 2011 Аз го инсталирах без проблем от същия линк. Кажи поне каква грешка ти излиза. Друго, което се сещам е да направиш hash проверка на торента ПП - Everlast rlz Цитирай
Grievous Публикувано Януари 6, 2011 Публикувано Януари 6, 2011 Тук никой няма навика да казва какви са грешките. Трябва да го попиташ любезно. Цитирай
tedier Публикувано Януари 7, 2011 Публикувано Януари 7, 2011 Беше споменато, че трябва да си с версия 4 или нагоре, за да не се затваря приложението веднага след като искам да го стартирам, ама ме изненадва че продължава да пише че може да се ползва за версии 3.0 в ТУнса. ИНаче съм изтеглил всички версии на 1.6, но нито един не иска да тръгне, иначе се инсталира нормално без проблем. Явно върви само на 4 и нагоре Цитирай
naidenoff Публикувано Януари 7, 2011 Публикувано Януари 7, 2011 Грехота е да си с 3GS при това ФО, и да не качиш до FW 4.x.x Защо си правиш "живота" сложен. Цитирай
Alxx® Публикувано Януари 7, 2011 Публикувано Януари 7, 2011 Май само Canolli прави читави версии. Аз ще се въздържа, докато не намеря негова. Цитирай
naidenoff Публикувано Януари 7, 2011 Публикувано Януари 7, 2011 Аз съм с TomTom Eastern Europe 1.6 и нямам никакви проблеми. Пробвай този релийз: TomTom.E.Europe-v1.6 Цитирай
borisb Публикувано Януари 7, 2011 Публикувано Януари 7, 2011 Качих 1.6 от Sisq0 директно без да деинсталирам 1.5 (при синхронизацията ми изписва updating E. Europe) и върви като пушка. Цитирай
Alxx® Публикувано Януари 9, 2011 Публикувано Януари 9, 2011 Неоля, тази е единствената която подкарах, ама първоначално не искаше и в тюнса да се качи. Чисти всичко от телефона и компа, ресни и тогава я качи, или я мушни в инсталъс и оттам я прехвърли в тюнса. Цитирай
kokobrise Публикувано Януари 10, 2011 Публикувано Януари 10, 2011 Като стартирам TomTom 1.6 ми излиза черен екран с надпис "The voice you selected is not available".Отдолу ми излиза голям бутон Continue и след като го натисна излизам от програмата.Няколко пъти преинсталирах,чистих и какво ли още не.С версията дадена от Sisq0 съм Цитирай
Sisq0 Публикувано Януари 10, 2011 Публикувано Януари 10, 2011 Да не би да си имал друга версия на ТомТом с допълнително сложен някой глас, който не се поддържа по принцип? И да са се запазили някъде тези настройки? Нямам представа, 4-5 човека от компанията са с тази версия и нямат проблеми (3G, 3GS, 4G). Аз също. Цитирай
kokobrise Публикувано Януари 10, 2011 Публикувано Януари 10, 2011 Ами уж всички остатъчни файлове ги изтрих с ifile и няколко пъти преинсталирах.Все едно и също.Сега обаче сложих версията дадена от naidenoff и всичко тръгна.Странна работа. Цитирай
borisb Публикувано Януари 11, 2011 Публикувано Януари 11, 2011 При мен пък вчера започна да крашва. Промених пермишъните на папка E. Europe/Library/Preferences (User- само Read) и пак тръгна. Цитирай
ThUnDeR Публикувано Януари 11, 2011 Автор Публикувано Януари 11, 2011 Аз като не пипам където не разбирам защо не ми крашва? Цитирай
drank Публикувано Януари 11, 2011 Публикувано Януари 11, 2011 Здравейте, Сложих си 1.6 и тръгна без проблеми. Качих и Speed Cameras v57, но тях не ми ги показва. На 1.5 ми ги показваше без проблем. Сложил съм ги където трябва. Има ли някой, на който му работят с 1.6? Благодаря Цитирай
Jordyv Публикувано Януари 12, 2011 Публикувано Януари 12, 2011 neol23 Не, и при мен е до толкова свалено Цитирай
ThUnDeR Публикувано Януари 12, 2011 Автор Публикувано Януари 12, 2011 Няма и да ти ги покаже. Трябва да се патчне ТомТома за да работят. Качете ми някъде бинарито на Европейската версия за да ви я оправя. 1 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.