Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Champions League

DreamcatcheR

Recommended Posts

Публикувано

Не знам за вас, но аз се просълзих от радост като водях гола на Роналдо.

Публикувано

Аааа да му изсъхне мястото на Мориньо, ама се размина за малко тоя път ...

Публикувано

Гледам, че някои се упражняват на тема Челси. Само ще ви кажа два факта:

1. Официален клубен УЕФА коефициент (смятат се предходните 5години) - за 2008г - номер 1, за 2009г - номер2, за 2010г-номер3, за 2011г -номер3, за 2012г -номер3. Отборът почти всяка година достига поне до полуфинал. Има и два изиграни финала.

http://kassiesa.home.../trank2012.html

2. Барселона, която в последните 10 години диктува футболната мода, записа най-черната си серия от основаването си. Няма победа в шест поредни мача срещу определен отбор и това е "късметлийския" Челси. Супер късмет. Шест пъти подред. Да не говорим, че преди това победите бяха само 11 срещу 10 човека (пардон - 12, забравям съдията ;) )

Публикувано

Аааа да му изсъхне мястото на Мориньо, ама се размина за малко тоя път ...

Реал изиграха много грамотен мач в тактическо отношение и надиграха Ман Сити по почти всички показатели.

Голови положения също не липсваха и то от добрите.

Късмета малко не беше с тях през срещата, но за сметка на това си навакса в последните 15-ина минути и няма кой да му се сърди.

Не мисля, че дори и да бяха загубили би изстинало мястото на тренера.

Друг е въпроса как отбора като колектив щеше да му се отрази този факт. :smile:

Публикувано

Не успях вчера нищо да гледам, но явно е имало "футболна драма" :) А, JM си е номер 1! Наследил е дързостта и лидерските умения на великите португалски мореплаватели и завоеватели ;)

Публикувано

Добър треньор е, да не кажем велик, но с тази черна серия която го гони последните няколко срещи нещата не са никак сигурни. Дори и за него ....

Публикувано

Като изключим Порто навсякъде е разполагал с огромни бюджети. Добър е да, но забелязвате ли че това поколение треньори бързо се изхабява. Печелиш няколко трофея и вече си приключил. Търсиш нов стимул, който да те мотивира, защото твоето поведение рефлектира върху играчите. Това е и моята теза за слабия Реал в момента.

Публикувано

Много треньори също са разполагали с оргромни бюджети и нищо не са правели, т.ч. това не е толкова голямо мерило :)

И не бих казал, че е просто добър, ами по-скоро един от най-добрите въобще...лично мнение ;)

Публикувано

В подкрепа на гореказаното, добър пример е Манчини. Счита се за отличен треньор, италианска школа, неограничен бюджет и ...в Европа абсолютна нула и едва сега една титла. При това, в предишните години Сити завършваха назад в класирането, без никакви шансове за спечелване на лигата.

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Карлес Пуьол си счупи ръката в мача с Бенфика, след зверско падане в наказателното поле. Дано се възстанови бързо и се завърне в игра скоро ...

Още го няма по сайтовете официално обявено, но падането беше много зверско

http://youtu.be/nE3kWfngBLU

Публикувано

Както знаете съм фен на Реал, но пожелавам на Пуйол скорошно оздравяване. А за мачовете - леле Байерн как се изложиха!

Публикувано

Капитанът на Барселона Карлес Пуйол запази присъствие на духа след ужасяващия инцидент с него от снощи. По време на мача с Бенфика от Шампионската лига защитникът извади лявото си рамо при падане на терена. Пуйол веднага беше откаран в болница в Лисабон, след което малко след 3,00 часа тази сутрин беше преместен в клиника в Барселона. От леглото си там той отправи послание: "Благодаря на лекарите в Португалия, които се погрижиха добре за мен. Скоро ще се оправя. Благодаря за всички съобщения, които получих. Слънцето винаги изгравя…", заяви испанецът.

Очаква се днес да стане ясно колко време ще е необходимо за пълното му възстановяване. Първоначалните прогнози са за месец и половина.

Източник: sportal.bg

Публикувано

Жалко за Дортмунд. Направиха страхотен мач, но не можаха да реализират някой от положенията си.

Дузпата беше 50/50.

• 4 месеца по-късно...
Публикувано

Арсенал 1:3 Байерн Мюнхен

Порто 1:0 Малага

Много слаб Арсенал, направо ми развалиха настроението за рождения ден :( От друга страна Баварците са си адски класен отбор и разликата в класите беше очевидна.

Публикувано

Мнения, прогнози и залози за мачовете довечера? :D

Според мен Барса ще им е доста тругно да вземат победа на Сан Сиро, докато смятам че Галатасарай няма да имат проблеми на своя стадион срещу Шалке.

Публикувано

2 за Барса, 1Х за Галатасарай. Може би Х е по-вероятен :)

Публикувано (редактирано)

Според мен уефалона пак ще бият с някакви измислени дузпи/фалове/картони. А Галатасарай ще победят.

Sent from my iPhone 4S using Tapatalk 2

Редактирано от asen4o0
Публикувано

Тази година няма да имат проблеми. Все пак миналата година Милан вкара голове от нищото. Особенно този на боатенг - феноменален. Едва ли ще могат да направят нещо подобно тази вечер. Сякаш магията им е изченала.

Публикувано

Сега имат Супер Марио :D Той както много го плюят, така може да направи и гол от половин положение.

Публикувано

Тази година си имат и Супер Марио, възможно е той да измисли нещо. Мисля си, че Барса пак ще бият с едно рамо от съдията или цял гръб по скоро . И победа за Галатасарай .

Публикувано

Нямат нито супер, нито Марио. Той е играл в турнира с отбора на Ман Сити и в момента не може да играе с друг отбор.

Публикувано

Тази година си имат и Супер Марио, възможно е той да измисли нещо. Мисля си, че Барса пак ще бият с едно рамо от съдията или цял гръб по скоро . И победа за Галатасарай .

Явно,отдавна не си гледал мач на Барса!

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...