Raptole Публикувано Септември 30, 2010 Публикувано Септември 30, 2010 Досега неофициална ли беше фонетиката? Ами няма официална фонетика за 4.01 в момента, а преди това си имаше Цитирай
Severus Публикувано Септември 30, 2010 Публикувано Септември 30, 2010 Не знам дали знаеш, но актуалната версия е 4.1. И фонетика за нея има. Цитирай
buge Публикувано Октомври 1, 2010 Публикувано Октомври 1, 2010 Оказва се, че и PLESIO от вчера предлагат iPhone 4, само дето цената вече не е много конкурентна. http://www.plesio.bg/pda-c-69977961/iphone-4-16gb-black-p-284362.html Цитирай
LUBECA Публикувано Октомври 1, 2010 Публикувано Октомври 1, 2010 Ако са фабрично отключени, не е зле... Цитирай
turieca Публикувано Октомври 1, 2010 Публикувано Октомври 1, 2010 Че кое е добре при Глобусите плащаш 1266 и ти го отключват. Аз така го взех, но за сега реших да го ползвам понеже така или иначе плащам таксите. Цитирай
bobbyggx Публикувано Октомври 1, 2010 Публикувано Октомври 1, 2010 Модела на моя е MC603GB. Има ли DeathGrip при вас? Твърдят, че бил отстранен? Цитирай
N1k0lA Публикувано Октомври 1, 2010 Публикувано Октомври 1, 2010 Днеска влязох в три магазина на глобул,за да ги попитам дали има ФО.Естествено ми казаха забрави.Пробвах и трите да видя за проблема с антената,но го нямаше. Цитирай
LUBECA Публикувано Октомври 1, 2010 Публикувано Октомври 1, 2010 Е точно това е проблема... Не искат да продават ФО телефони. И какво излиза? Ако не искаш да си към Глобус и да им плащаш такси? И какво като са по-евтини, след като не ти дават да си закупиш? А бе циганска работа както винаги. Цитирай
uponone Публикувано Октомври 1, 2010 Публикувано Октомври 1, 2010 Предлагам всеки от форума да пусне по 1 жалба в КЗП относно непродаването на отключени телефони от Глобул. Също и някой ако има време да се занимава и с Господари на ефира, защото за жалбите никой не вижда и чува... но по телевизията ще разберат достатъчно хора и достатъчно антиреклама ще им направят. (което естесвено пак не е гаранция, че ще има ефект) 1 Цитирай
jackrock Публикувано Октомври 1, 2010 Публикувано Октомври 1, 2010 А някой знае ли как стои въпроса със кейсовете ? Защото днес в германос ми заявиха 16лв ! Цитирай
Grievous Публикувано Октомври 1, 2010 Публикувано Октомври 1, 2010 16 лева са нищо пара за кейс за този телефон. Цитирай
Alxx® Публикувано Октомври 1, 2010 Публикувано Октомври 1, 2010 Телефонът в България е факт, вече не е новина. А, понеже въпреки многократните предупреждения да не се меле едно и също и само по темата - темата се заключва. Ако изскочи нещо от изключителна важност, ще я освободим. 1 1 Цитирай
bobbyggx Публикувано Октомври 3, 2010 Публикувано Октомври 3, 2010 Имате ли проблеми с обхвата? Модела на моят телефон е MC603GB, произведен 36та седмица. Беше с 4.0.2, сега е 4.1. Проксимити сензора за момента работи, работеше и на 4.0.2. Колкото до обхвата, при мен пада като го стисна, понякога само с 1 чертичка, друг път от 3 барчета отива на No Service. P.S. Апел към модераторите: Ако темата не е за тук, моля преместете я, не я изтривайте, защото смятам, че много хора ги интересува вупросната ревизия и дали проблемите са отстранени. 1 1 Цитирай
vixfix Публикувано Октомври 15, 2010 Публикувано Октомври 15, 2010 Предлагам всеки от форума да пусне по 1 жалба в КЗП относно непродаването на отключени телефони от Глобул. Също и някой ако има време да се занимава и с Господари на ефира, защото за жалбите никой не вижда и чува... но по телевизията ще разберат достатъчно хора и достатъчно антиреклама ще им направят. (което естесвено пак не е гаранция, че ще има ефект) Не мисля, че ще се заинтригуват от телевизията, защото не изглейда много интересен репортаж, в който се уплакват хора, че искат да си земат нещо за 1200/1300лв, но не могат. Просто се губи трагедията в случая. Виж ако са ни откеаднали 1200 лева - това е нещо 1 Цитирай
Alxx® Публикувано Октомври 15, 2010 Публикувано Октомври 15, 2010 Аз пък силно се интригувам, защо не ти е попълнен коректно профилът? Давам ти 30 минути, после чао! 1 1 Цитирай
ddeynov Публикувано Януари 25, 2011 Публикувано Януари 25, 2011 (редактирано) Прави ми впечатление, че моделът на iPhone 4 16 GB, който взех от Глобул е МС603GB. Това е моделът за Cosmote. Телефоните на Cosmote обаче са ФО. При мен ка кутията пише на Български и Гръцки, както и книжките са на двата езика. По-късно ще си орежа Вивателската карта и ще пробвам. Редактирано Януари 25, 2011 от ddeynov Цитирай
dingila Публикувано Февруари 1, 2011 Публикувано Февруари 1, 2011 Да Ви светна! Идете до Гърция и си вземете по една 4-ка. Там ФЗ няма. На жена ми, после и на себе си взех преди 3Гс само че... И сега е така с 4-те. Цитирай
blizzard Публикувано Февруари 2, 2011 Публикувано Февруари 2, 2011 Какви са цените в Гърция за 16/32gb? Цитирай
Dennise Публикувано Февруари 7, 2011 Публикувано Февруари 7, 2011 ddeynov телефона, който си си взел ФО ли е или ФЗ ? Защото мисля утре да си купувам ФО от Глобул и ако дам 1300 и нестава с други карти ще има жертви... Цитирай
bobidi Публикувано Февруари 7, 2011 Публикувано Февруари 7, 2011 ddeynov телефона, който си си взел ФО ли е или ФЗ ? Защото мисля утре да си купувам ФО от Глобул и ако дам 1300 и нестава с други карти ще има жертви... Ако ти го продават за ФО ще ти го отключат дори и да е бил заключен. Моят беше така, а в магазина трудно ще го пробваш, аз трябваше да ъпдейтна през туньо за да се отключи. Цитирай
Dennise Публикувано Февруари 7, 2011 Публикувано Февруари 7, 2011 Да се надяваме че няма да излъжат, че ще ме избие на агресия Имам една излишна ментелска карта ще я изрежа пък да видим Цитирай
algor Публикувано Февруари 7, 2011 Публикувано Февруари 7, 2011 Dennise, стига сте се шашкали и пълнили темата с излишен спам. Глобул ти издават фактура, в която пише с големи букви ФО или ФЗ. Не виждам за какво е притеснението, щом купуваш отключен апарат. Купил съм 8 броя 4-ки от тях и с никой не е имало проблем. Който ви разказва легенди, че е купил ФО уж, а се е оказал ФЗ впоследствие, просто препредава устно поредната измислица, чута в някоя баня. 1 Цитирай
bobidi Публикувано Февруари 7, 2011 Публикувано Февруари 7, 2011 Колегата ако визира мен с легендите, мога само да му че интерес да пускам слухове нямам.Факт е че докато не ъпдейтнах с туню, телефона искаше друга карта(глобулска) с мтел нещеше, даже скандал си заформих с акаунт менаджера за фирмата ни. Цитирай
algor Публикувано Февруари 7, 2011 Публикувано Февруари 7, 2011 Не, изобщо не визирам имена, а говорех принципно. И ако без да искам съм те обидил, то приеми извиненията ми. Щом ти си бил потърпевш обаче, кажи ми пише ли на фактурата освен гигабайтите и прочие данни ФО или ФЗ? Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.