Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Jailbreak за iPhone2G/3G/3GS и iTouch1G/2G с Custom FW 3.1.x

Recommended Posts

Публикувано

Готово, всичко работи на 100%. Успех на всички начинаещи. :Wink:

2uihc2w.png2jdqs0w.png2wqtttg.png

Публикувано

Та значи с 3.1 НЕджейлбрейнат, фактори ънлокд ще стане работата, така ли?

Да почвам ли да го правя или не?

Публикувано

Не, няма да стане освен ако не си си запазил файловете от 3.0 или 3.0.1 в Cydia и направиш downgrade към някой от тях след това направиш jailbreak с redsn0w или purplera1n и чак тогава рестор с custom FW 3.1

Публикувано

Някакъв линк за тестван късъм фирмуер за 3г ФО,който работи добре ? ( Ако може в бг сайт).

Публикувано

Някой да знае дали може да се сложи пакет на оператора(ипцц) като преди ?

Имате ли тетеринг?

с МакеИтМайн ли слагате лого?

Публикувано

Не става "врътката" както е при 3.0. Вероятно ще излезе допълнителна програмка в Cydia.

Публикувано
Някакъв линк за тестван късъм фирмуер за 3г ФО,който работи добре ? ( Ако може в бг сайт).

Виж първото мнение на темата.

Публикувано

Новата версия на Pwnagetool не разбрах подържа ли Windows или е само за Mac?

Публикувано

Никога не е имало Pwnagetool за Windows.

Публикувано

PwnageТool е за Mac.

QuickPwn е за Windows. Няма нови версии на QuickPwn.

Публикувано

Wrong Firmware bundle selected. Каква би могла да бъде причината за това? Изтеглил съм fw за 3GS.

Публикувано

Имам въпрос

Кой Custom FW 3.1 за iPhone 3GS да ползвам ?

Телефона ми е закупен директно от Apple но е заключен към о2.

Ползвам го с карта на о2 която е различна от картата с която е закупен.

Публикувано

nikiyd, този С активация след което ultrasn0w.

daniel кога ти го дава това? Обясни малко, ние не сме врачки.

Публикувано

Някой има ли проблеми със Cydia? Дава ми time out на apt.saurik.com и на bigboss-a същото и не мога да инсталирам SBSettings и други.

Публикувано

Първоначално - нямах... Сега и на мене са ми timed out... Предполагам, че си е от сорсовете и скоро ще са си ок :cool:

Публикувано

Ясно, просто исках някой да потвърди :Wink: Ще чакаме :cool:

Публикувано

Дава ми го при зареждането на fw когато PwnageТool го поиска. Ето и скрийн 47268b9e7946d814.png

Публикувано

Да не си изтеглил по-стар pwnage? Или да си избрал на първата страница ipod примерно?

Ако файла с firmware е в същата папка, pwnage го открива автоматично.

Публикувано

Уф, освен да ти извадим думите с ченгел от устата май друг начин няма.

daniel, не се опитваш да заредиш вече направен custom FW от първия пост на темата нали?

Публикувано

Нещо не съм съм разбрал като хората явно. Никога не съм правил процедури на МАС-а. Имам iPhone от много време и съм си го jail-вал през Win и не съм имал никакви проблеми. Съжалявам че трябва "да ми вадите думите с ченгел". Видяло се е, че ще изчакам решението през Win. btw Не видях къде е написано, че трябва да заредя оригинален.

Публикувано

Никъде не е написано как се прави custom FW, точно затова сме дали направо готови custom-и с които просто трябва да направите Shift/Option Key + Restore. Всичко това е за ваше улеснение.

Публикувано

Чуствам се n00b... Вече ми се изясни всичко! Аз бях разбрал, че трябва да кача ФМ през pwnagetool и тн... в крайна сметка явно нищо не бях разбрал. Както и да е, mupo мерси много за информацията. Телефончето се ъпдейтна вече :cool:

Публикувано

Здравейте. Искам да попитам само този ли е варианта за Jail на 3.1 Pwnagetool 3.1.3, тъй като аз ползвам ХР. Имали чалъм да се подкара на Windows???

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...