JVV Публикувано Септември 11, 2014 Публикувано Септември 11, 2014 За корпорейт или за простолюдието? Пак с кански мъки. Цитирай
Grievous Публикувано Септември 11, 2014 Публикувано Септември 11, 2014 Както се уредиш. На мен ми звъннаха да ме питат искам ли. Цитирай
Severus Публикувано Септември 11, 2014 Публикувано Септември 11, 2014 Ще имат 20 бройки и всеки месец ще получават по още десет. Познато ли ви е? Цитирай
JVV Публикувано Септември 11, 2014 Публикувано Септември 11, 2014 Е след Коледа ще сме модни значи. Цитирай
ML16 Публикувано Септември 11, 2014 Публикувано Септември 11, 2014 Този чат е с T-Mobile, а не с Apple, нали така? Чата е със Apple на страницата на apple.com. Цитира се T-Mobile защото в момента може да си поръчаш предварително iPhone 6 /Plus/, с двугодишен договор към AT&T, Sprint, Verizon и contract-free към T-Mobile но въпреки че е на full price пак е заключен към оператора /T-Mobile/. За сравнение в момента при поръчване на 5S има и още една опция SIM-FREE, на същата цена както contract-free към T-Mobile. С две думи в чата става ясно, че все още няма официална информация, кога ще го пуснат отключен в apple.com. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Септември 11, 2014 Публикувано Септември 11, 2014 Миналата година мисля, че октомври-ноември се появи отключен и в САЩ. Явно доста хора сме се подлъгали с тая цена за sim-free и сме го помислили за отключен. Много се изненадах, че Епъл пускат за първи път телефона от ден 1 отключен. Да, ама не. Операторите и те трябва да ядат. Цитирай
Severus Публикувано Септември 11, 2014 Публикувано Септември 11, 2014 В Европа ще го има отключен от първия ден - http://store.apple.com/de/buy-iphone/iphone6 Цитирай
mupo Публикувано Септември 12, 2014 Публикувано Септември 12, 2014 .... contract-free към T-Mobile но въпреки че е на full price пак е заключен към оператора /T-Mobile/. За сравнение в момента при поръчване на 5S има и още една опция SIM-FREE, на същата цена както contract-free към T-Mobile Може ли малко да разясня? Моят iPhone 5S, го закупих на 11 ноември 2014 от Apple Store и е Contract Free и в същото време си е фабрично отключен с разликата, че в USA работи само с карти на T-Mobile. Мисля, че за нас може да се каже, че няма разлика между Contract Free и SIM Free, но за американците има. Цитирай
arm11 Публикувано Септември 12, 2014 Публикувано Септември 12, 2014 Как го купи от бъдещето бе Мипо? Цитирай
Grievous Публикувано Септември 12, 2014 Публикувано Септември 12, 2014 Това преди година, Гога. Цитирай
Anton Публикувано Септември 12, 2014 Публикувано Септември 12, 2014 Телефоните на T-mobile не са заключени към мрежата им, също както тези на Виваком в България. Цитирай
Izzy Публикувано Септември 12, 2014 Публикувано Септември 12, 2014 Pre-order за iPhone 6 от ozone.bg 1 Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Септември 12, 2014 Публикувано Септември 12, 2014 Добри цени от озон, въпросът е колко бройки ще имат и кога наистина ще са налични. Tия по форумите с цените над 2-3 бона не знам колко ще спечелят тази година. Цитирай
mupo Публикувано Септември 12, 2014 Публикувано Септември 12, 2014 Ей за една цифра ме изядохте... Телефоните на T-mobile не са заключени към мрежата им, също както тези на Виваком в България. Как ще обясниш факта, че два iPhone 5S закупени в USA като contract-free към T-Mobile на които съм сложил карта на ATT дават No Service, а с карти на T-Mobile и M-Tel работят? Цитирай
Anton Публикувано Септември 12, 2014 Публикувано Септември 12, 2014 Картите на АТТ все още или вече не са активни? А също така няма да се учудя, ако блокировките в бейсбенда могат да се "наливат" според желанието на оператора. Т.е. в конкретния бейсбенд е дефинирано, че може да работи с всички мрежи освен тези с определени ID-та или друг идентификатор. Това може да се прави с други мобилни устройства като POS терминалите например. Не мога да гарантирам, разбира се, но е напълно възможно. 1 Цитирай
The Shaman Публикувано Септември 12, 2014 Публикувано Септември 12, 2014 Антоне, просто не си прав. Това, което казва Миро е вярно. Цитирай
Anton Публикувано Септември 12, 2014 Публикувано Септември 12, 2014 Аз не казвам, че не е вярно. Но е факт, че използва карта на Мтел без да "отключва" телефона, което значи, че той не е заключен. Все пак конкуренцията на мобилните оператори в Америка е много по-различна от тази при нас, например. Спомням си, че като излезе iPhone 5, моделът за Verizon работеше спокойно със сим карти извън САЩ, но не работеше с такива на другите американски оператори. Цитирай
liuboo Публикувано Септември 12, 2014 Публикувано Септември 12, 2014 Извинявам се за въпроса, но ако сега поръчам iphone 6 contract-free към t-mobile ще работи ли в България ? Цитирай
mupo Публикувано Септември 12, 2014 Публикувано Септември 12, 2014 (редактирано) Картите на АТТ все още или вече не са активни? Картите си бяха активни. "Теста" съм го направил в USA. Въпреки това няма как да гарантирам, че contract free iPhone 6/6 Plus който в момента се предлага за Pre-order работят по същия начин както миналата година с iPhone 5S. Edit: Сега намерих това “The T-Mobile iPhone is contract-free and can be used with the GSM carrier of your choice internationally, but comes preconfigured for use with T-Mobile and needs to be activated with T-Mobile in the United States,” an Apple retail support representative wrote. “To use the iPhone with another carrier in the United States, you will want to contact T-Mobile for your available options or wait for the unlocked version of the iPhone to be released.” Източник: www.ibtimes.com Редактирано Септември 12, 2014 от mupo 1 Цитирай
mariankata Публикувано Септември 12, 2014 Публикувано Септември 12, 2014 Аз го разбирам като: T-Mobile си продават отключени телефони, коитo просто са blacklist-нати при другите оператори в САЩ. И в европа има подобни. Тук примерно iPhone закупен от оператор с договор, който не се плаща от клиента, се слага в blaclist-a на оператора и вече си остава на No Service. След като се отключи (естествено не от оператора), телефона работи нормално с всякакви други оператори освен с този, където е в blacklist. Цитирай
Anton Публикувано Септември 12, 2014 Публикувано Септември 12, 2014 Т.е. освен Миро и аз бях прав, макар че Шамана ми изтри мненията. Но както и да е - важното е, че достигнахме до отговора. Цитирай
The Shaman Публикувано Септември 12, 2014 Публикувано Септември 12, 2014 Абе не си прав, но как да е За триенето най-вече. Цитирай
Anton Публикувано Септември 12, 2014 Публикувано Септември 12, 2014 (редактирано) Сори, Шамане, не знам по каква причина хронологията ми се размести поради мнението на liuboo и те обвиних неправилно. Но все пак аз написах: А също така няма да се учудя, ако блокировките в бейсбенда могат да се "наливат" според желанието на оператора. Т.е. в конкретния бейсбенд е дефинирано, че може да работи с всички мрежи освен тези с определени ID-та или друг идентификатор. Това може да се прави с други мобилни устройства като POS терминалите например. Не мога да гарантирам, разбира се, но е напълно възможно. Което е по смисъл е същото, което Миро е пейстнал на английски. Редактирано Септември 12, 2014 от Anton Цитирай
Protector Публикувано Септември 12, 2014 Публикувано Септември 12, 2014 Хора, мисля да поръчам на приятел iPhone 6 contract free нa T-Mobile.Да разбирам ли, че няма да има проблем да го използвам с българска сим карта ? Цитирай
The Shaman Публикувано Септември 12, 2014 Публикувано Септември 12, 2014 Никой не може да каже на 100% още Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.