darkheroz Публикувано Октомври 3, 2014 Публикувано Октомври 3, 2014 Често купувани в сайта - Айфон 6 с тостер ?!? https://www.dropbox.com/s/cdka0cna7fe9s1x/Photo%203.10.14%2C%2023%2042%2017.png?dl=0 Цитирай
kaizera Публикувано Октомври 6, 2014 Публикувано Октомври 6, 2014 След като не става зареждане в микровълновата, хората са решили са пробват в тостера... П.П. Ако някой вече е пробвал, моля да сподели резултата... снимково Цитирай
Icco Публикувано Октомври 6, 2014 Публикувано Октомври 6, 2014 Обяснявам днес аз как тия от Ментел са ба си олигофрените и реших да покажа сайта на Мтел и цената на айфона и шок цената свалена https://www.mtel.bg/ustroystva/mc/device/ma/index/device/2624.Apple-iPhone-6 Цитирай
kaizera Публикувано Октомври 6, 2014 Публикувано Октомври 6, 2014 (редактирано) Абе и на мен така ми се струва... Редактирано Октомври 6, 2014 от kaizera Цитирай
carrot Публикувано Октомври 6, 2014 Публикувано Октомври 6, 2014 Ако 2400 без договор е свалена цена, то значи 1000 лева надценка спрямо реалната цена е незабележима подробност 1 Цитирай
Icco Публикувано Октомври 6, 2014 Публикувано Октомври 6, 2014 По спомен, със същия тарифен план бяха обявили 2160лв за това казвам че са свалили Цитирай
Grievous Публикувано Октомври 7, 2014 Публикувано Октомври 7, 2014 http://iphone6.bg/iphone-6-от-глобул/ Цитирай
Asen_77 Публикувано Октомври 7, 2014 Публикувано Октомври 7, 2014 Само след по-малко от два месеца очакваме да видим смартфона във всички магазини на Глобул в страната. Освен ако не го пуснат на 1 лв цена с двугодишен договор, това чакане силно се обезмисля. 1 Цитирай
Grievous Публикувано Октомври 7, 2014 Публикувано Октомври 7, 2014 Може да имат предвид два месеца след анонса му. 1 Цитирай
algor Публикувано Октомври 7, 2014 Публикувано Октомври 7, 2014 А бе вчера помислих, че един познат се бъзика с мен, че беше с 6-ца и я носеше в плик на Глобул. Викам му откъде я грабна и си казва човека откъде ама аз като не му повярвах и това си е. Щом е анонсиран със сигурност имат 5-15-30 бройки и нищо чудно няколко човека да се уредят и сега. Но е добре, че и трите телекома ще го предлагат. От това можм само да спечелим ние. Цитирай
eek Публикувано Октомври 7, 2014 Публикувано Октомври 7, 2014 Има голяма разлика между "предлагат" и предлагат. Въпроса по-скоро е компенсира ли 1 та допълнителна година гаранция разликата в цената? Цитирай
profusion Публикувано Октомври 7, 2014 Публикувано Октомври 7, 2014 Само след по-малко от два месеца очакваме да видим смартфона във всички магазини на Глобул в страната. Освен ако не го пуснат на 1 лв цена с двугодишен договор, това чакане силно се обезмисля. От същия сайт: Ето и бъдещите цени на iPhone 6, според нас: iPhone 6 от Мтел без тарифен план: 1599,90лв. + 2 години гаранция. iPhone 6 от Мтел с тарифен план: от 1100 до 1400лв. + 2 години гаранция. Наивници.... Цитирай
Grievous Публикувано Октомври 7, 2014 Публикувано Октомври 7, 2014 В момента тече цялостен ремонт на Германос до мен. По проект в новото обзавеждане е отделен кът за Apple продукти (iPhone 6/6 Plus). Информацията е почти 100%. 2 Цитирай
dessyteneva Публикувано Октомври 7, 2014 Публикувано Октомври 7, 2014 (редактирано) И аз като ходих до Глобул, момичето което ме обслужваше каза, че ще продават iPhone, но нямаше повече информация. Чудничко, тъкмо ще мога да си взема и аз някой ден шестичка :-) Sent from my iPhone using Tapatalk Редактирано Октомври 7, 2014 от dessyteneva Цитирай
Иван Шопов Публикувано Октомври 7, 2014 Публикувано Октомври 7, 2014 В този ред на мисли има 6+ в "Сердика", но нещо не им намирам цените. Някой по в час да ми метне линк,моля, че съм твърде зает да ги тормозя във форума им. Цитирай
newabv Публикувано Октомври 7, 2014 Публикувано Октомври 7, 2014 Нещо не им вярвам... Аз бях питал няколко пъти и все не знаели. То ясно, че тия в магазините последни научават, но... Цитирай
dobrewski Публикувано Октомври 7, 2014 Публикувано Октомври 7, 2014 Ако Глобул предложат и те 6-цата ще е супер Цитирай
algor Публикувано Октомври 7, 2014 Публикувано Октомври 7, 2014 iPhone 6 вече е наличен във Виваком. Цена 1380 лева с ДДС и задължително с нова активация на карта с минимален план за разговори 5 лева и интернет 20 лева с включени 3,5 гиги на висока скорост. Договор за две години, разбира се. Глобул на 100% ще го продават, но никой не знае кога. Това е инфото за днес от мен - Мавриков :-) Допълвам инфото след втори разговор: това е цена и предложение за бизнес клиенти на Виваком. 3 Цитирай
BulgarianSS Публикувано Октомври 7, 2014 Публикувано Октомври 7, 2014 Приятна цена,с приятен план... Май ще връщам фирмата към Виваком.... Цитирай
eek Публикувано Октомври 7, 2014 Публикувано Октомври 7, 2014 (редактирано) Глобул да си оправят мрежата първо. 3г мрежата им е под всякаква критика - закачаш се и след 20 м. вече я няма. Да не говорим, че в селата до стара загора дори нямат и обхват. Sent from my iPhone using Tapatalk Редактирано Октомври 7, 2014 от Veselin Minchev Неподходящи изрази Цитирай
The Shaman Публикувано Октомври 7, 2014 Публикувано Октомври 7, 2014 Те пък Вива са цъфнали с мрежа 1 Цитирай
Veselin Minchev Публикувано Октомври 7, 2014 Публикувано Октомври 7, 2014 В обл. Велико Търново определено са доста по-добре откъм мрежа (VIVACOM). Цитирай
newabv Публикувано Октомври 7, 2014 Публикувано Октомври 7, 2014 Тия виваком мога доста лоши неща да кажа за тях. Преди година си махнах фирмата от тях защото имах супер грижи и с лъжите им и с качеството на разговорите и нета също. Нямам наблюдения за частни клиенти как са. Още по-интересно ми е какво ще се случи с тая компания сега като собственикът им има проблеми. И за да не е пълен офтипик, наистина не вярвах да пуснат айфона, ама за всички ни ще е супер и трите оператора да го продават - току виж се случило на нормални цени... Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.