The Shaman Публикувано Октомври 7, 2014 Публикувано Октомври 7, 2014 Хайде да се върнем на темата сега 2 Цитирай
algor Публикувано Октомври 7, 2014 Публикувано Октомври 7, 2014 Записал съм дословно и предавам с точност. Иначе ме поканиха утре (ако искам) да отивам и да взимам. Ама аз не щъ от тях. Чакам с нетърпение февруари да дойде и Виваком да намалеят със 70 карти - за нищо не стават в сравнение с преди година и половина - две. Затова съм се кефил на Глобул винаги - сигурно над 15-20 апарата съм купил и никога не са били ФЗ и не са превишавали крайна цена 1299 лева. Друг е въпроса, че докато не си подменят и оправят мрежата никога няма да се върна при тях. Както и да е, да не се отплесвам от темата. Цитирай
Vancuver Публикувано Октомври 8, 2014 Публикувано Октомври 8, 2014 Май засега е само изложен, без продажба... Цитирай
Иван Шопов Публикувано Октомври 8, 2014 Публикувано Октомври 8, 2014 А дали цената наистина не е свалена от днес? То след толкова псуване беше нормално да се случи. Цитирай
drjivago Публикувано Октомври 8, 2014 Публикувано Октомври 8, 2014 (редактирано) Браво на тях. Другият месец като го направят 1000 с договор може и да им потръгне бизнеса Редактирано Октомври 8, 2014 от drjivago 1 Цитирай
kaizera Публикувано Октомври 8, 2014 Публикувано Октомври 8, 2014 Явно номера с опашките от поставени лица не свърши работа.... Още две-три седмици псуване и може да станат нормални цените Цитирай
BulgarianSS Публикувано Октомври 8, 2014 Публикувано Октомври 8, 2014 А дали цената наистина не е свалена от днес? То след толкова псуване беше нормално да се случи. Имат още за сваляне..изедниците...: Без тарифен план 1999,90 лв. Цитирай
algor Публикувано Октомври 8, 2014 Публикувано Октомври 8, 2014 Като отидеш на "цени" и най-долу е въпросната цена. http://www.mtel.bg/u...e-iPhone-6-16GB 1 Цитирай
BulgarianSS Публикувано Октомври 8, 2014 Публикувано Октомври 8, 2014 Старата беше 2400...смъкнали са я малко,но трябва още... Цитирай
Иван Шопов Публикувано Октомври 8, 2014 Публикувано Октомври 8, 2014 Като цяло са намалили цените за лизинг, смукинг и духинг, както и за ФО устройство. Не са обявени цените за 6+, защото следва "премиера за България". Очаква се да е другия месец, но изваждането на апарат в "Сердика" ме навежда на мисълта, че ще подранят. Следващата стъпка според мен е обявяване на 6+ на предишните цени на 6, а по Коледа - "сезонни намаления" до разумни и конкурентни цени. Днес драснах в Мтел форума един бърз анализ, който накратко звучи така "ако използвате някой от предложените от "Мтел" тарифни планове на 100% и в момента и нямате възможност да отделите кеш за закупуване на апарата,то сте на сметка да го купите апарата от "Мтел" с Вашия абонаментен план. Ако няма да използвате на 100% избраният от Вас план и се появи разлика от 6.57лв. на месец, то по-добре си купете апарата на лизинг от някоя търговска верига и го ползвайте без никакви ангажименти към нито един мобилен оператор.". Цифрата 6.57 е разликата месечно между това да си вземете апарата от "Мтел" на лизинг с xxl и нормален лизинг през "Техномаркет" например. Цитирай
dedil Публикувано Октомври 8, 2014 Публикувано Октомври 8, 2014 Днес се оказа, че 6+ в Сердика го няма… вече! Един приятел ми се обади, защото му бях казал, че го има за "зей пазар" и дойде да зяпа моя, че от утре вече няма да е при мен. Попитал, ама никой нищо не казал смислено. Дали е за малко или за постоянно, липсва, това е. Цитирай
carrot Публикувано Октомври 8, 2014 Публикувано Октомври 8, 2014 (редактирано) Шокиращо намаление - от 1000 лева надценка на 600. Това му казвам субсидиран телефон без договор - не оператора го субсидира, а клиента субсидира оператора В Техномаркет цената е 2300 лва, те са още по-"субсидирани". Който има излишни пари, нека субсидира Мтел, барем някой ден изпукат от преяждане. Редактирано Октомври 8, 2014 от carrot Цитирай
kaizera Публикувано Октомври 8, 2014 Публикувано Октомври 8, 2014 Това са "конкурентни" цени.... Ама скоро ще стигнат и до нормални нива. И на тези цени няма да им се увеличат продажбите, така че искат, не искат скоро ще клекнат. Цитирай
algor Публикувано Октомври 8, 2014 Публикувано Октомври 8, 2014 Днес се оказа, че 6+ в Сердика го няма… вече! Един приятел ми се обади, защото му бях казал, че го има за "зей пазар" и дойде да зяпа моя, че от утре вече няма да е при мен. Попитал, ама никой нищо не казал смислено. Дали е за малко или за постоянно, липсва, това е. Не ми казвай, че го продаде без да споделиш, баси... Аз реших да взема един да пробвам няколко дни да усетя как е в ежедневието, ама дебна нещо с нормална цена, защото от щатите ще трябва да го чакам месец, че и повече даже. Цитирай
dedil Публикувано Октомври 8, 2014 Публикувано Октомври 8, 2014 Не, пич! Не става въпрос за кинти. Мостра е, обещал съм го на един човек, който се прибра преди малко и дотърча, за да го вземе… егати мераците. От аеропорта, още преди да се прибере удома, аз се шашнах, защото имахме уговорка да мине утре. Както знаеш, аз си карам с 4S -та. За да не се повтарям само ще кажа, че 6+ не е моят дивайс. В интерес на истината аз разбрах, че си го гледал… или? Цитирай
kaizera Публикувано Октомври 8, 2014 Публикувано Октомври 8, 2014 iPhone винаги е бил ФЗ в Глобул, освен ако не го платиш кеш. Остава да видим каква ще е цената... и как това ще се отрази на ментелските цени Цитирай
Иван Шопов Публикувано Октомври 8, 2014 Публикувано Октомври 8, 2014 Мдам, от "Сердика" липсва не само 6+, но и 6. Цитирай
dessyteneva Публикувано Октомври 8, 2014 Публикувано Октомври 8, 2014 Еее, тъкмо щях да ходя да видя 6+ ... Дано го доставят пак, иска ми се да видя как стои в ръката! Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
Vancuver Публикувано Октомври 8, 2014 Публикувано Октомври 8, 2014 Днес приятел ми каза, че в Техномаркет в ЦЦС го има 6+ наличен. 1 Цитирай
Vancuver Публикувано Октомври 8, 2014 Публикувано Октомври 8, 2014 Приятна цена,с приятен план... Май ще връщам фирмата към Виваком.... Кое й е приятното? Пробутват го на "свободната" цена за Европа... Да, на фона на останалите търговци в България е "приятна", ама... Цитирай
Иван Шопов Публикувано Октомври 8, 2014 Публикувано Октомври 8, 2014 В Технополис също го няма - проверих одеве. Цитирай
dedil Публикувано Октомври 8, 2014 Публикувано Октомври 8, 2014 Пичове, дивайса от Сердика вече знам къде е… по-точно в кого е Какво да се прави, каквато държавата, такъв и бизнеса. Просто някои хора нещат да чакат, а други се навеждат! Цитирай
Wayward Публикувано Октомври 8, 2014 Публикувано Октомври 8, 2014 Много загадъчно си го написал.Няма да успеем да познаем по емотикона сянка май Цитирай
dedil Публикувано Октомври 8, 2014 Публикувано Октомври 8, 2014 Това, на което до момента май никой не обръща внимание е дали е гаранционен дивайса, ако да, за какъв период и към кого всъщност е гаранцията. Едните ги пращаха в съседна държава за тестове и решение, другите те карат да ги носиш в някаква фирмичка, която им играе сервиз, а третите… нямам идея, какво би им хрумнало. А, ако имаш ядове с европейски или US дивайс в повечето случай ти го заменят, дори и тук в официалния им сервиз. Не е зле мераклиите да калкулират и евентуалния проблем при възникване на щета, че... Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.