pepo1919 Публикувано Октомври 8, 2014 Публикувано Октомври 8, 2014 Първата година,кой го бърка? Цитирай
Grievous Публикувано Октомври 8, 2014 Публикувано Октомври 8, 2014 iPhone 6/6 Plus все още не се сервизира от Creative Center. Лично се обаждах преди няколко дена да питам. Цитирай
dedil Публикувано Октомври 8, 2014 Публикувано Октомври 8, 2014 Бре… странно. Не бих могъл да коментирам, предполагам е въпрос на време, знам ли. Това, което исках да кажа е, че просто трябва и това да се вземе под внимание, когато се планира покупка. Фактора цена е важен, но има и други. Цитирай
miro1972 Публикувано Октомври 9, 2014 Публикувано Октомври 9, 2014 Вчера във Варна , в офис на Ментел отказаха да покажат дори кутийката на iPhone 6 ,щото "телефони за 2000лв не разпечатваме" . Купуваш и тогава виждаш какво си купил!?!! Цитирай
The Shaman Публикувано Октомври 9, 2014 Публикувано Октомври 9, 2014 Вие го направихте бахти приключението и интригата, да купиш един насран телефон, баси!!! Пък и две еднакви теми за това! 1 Цитирай
The Shaman Публикувано Октомври 9, 2014 Публикувано Октомври 9, 2014 Пък кой го купил, пък инкогнито емоти... Цитирай
Grievous Публикувано Октомври 9, 2014 Публикувано Октомври 9, 2014 Съберете онази тема с тази. Цитирай
algor Публикувано Октомври 9, 2014 Публикувано Октомври 9, 2014 Консултантите в магазините нямат вина, че не им предоставя фирмата тестови бройки, за да видят хората дадения модел. Ако отворят 1-2 кутии за да го показват, после няма кой да купи тази бройка. Ти би ли взел бройка, чиято кутия е разпечатвана и виждаш, че е махано фолио, активиран е апарата и т.н.?!?! 1 Цитирай
gogi6 Публикувано Октомври 9, 2014 Публикувано Октомври 9, 2014 Ами купуват се телевизори за 6-7 бона и ги тестват преди да ги платишНаправиха айфона като нещо невиждано и суперценно!Баси мтела Цитирай
Wayward Публикувано Октомври 9, 2014 Публикувано Октомври 9, 2014 Не са виновни Мтел ...Такава глупост не бях чувал.Значи в Ню Йорк,като има опашки да го правят 20000$. Цитирай
dedil Публикувано Октомври 9, 2014 Публикувано Октомври 9, 2014 В Сердика Мтел вече има изложени, но само 6 -ци, ако някой все още се интересува. Цитирай
kaizera Публикувано Октомври 9, 2014 Публикувано Октомври 9, 2014 Да си ги продават за по 2000... Да видим на кой! Цитирай
kaizera Публикувано Октомври 9, 2014 Публикувано Октомври 9, 2014 Ти все едно падаш от луната... за iPhone 3, 3G, 4, 4S, 5, 5S нямаше ли истерия? Имаше! Беше ли цената под 1000 лв? Беше! А сега колко е? Това са глупости, че не били виновни Ментел. Ами кой? Аз защото искам да си го купя ли... защо на други места може да се продава за 1400 лв, ФО, а Ментел го дават за 2000 лв. Вярно, че в БГ винаги ще се намерят глупаци които да платят и 3-4 000лв, ама хайде моля ти се... Цитирай
Vancuver Публикувано Октомври 9, 2014 Публикувано Октомври 9, 2014 Не знам доколкото са им по-евтини мобилните планове, но хич не излиза без пари. Ето двугодишните планове на АТТ за 6-ца: Цитирай
Asen_77 Публикувано Октомври 9, 2014 Публикувано Октомври 9, 2014 А заплата 2000 $ ? Минимална Тук 2 GB план с ограничени разговори 2000+200 ти е 55-60 лева. При тях 80$. 1 Цитирай
kaizera Публикувано Октомври 9, 2014 Публикувано Октомври 9, 2014 Не казвам, че е задължително да е от там, а че наглеят... До сега да бях взел един на съпругата ми, ако не бях тези цени. Като добавка тя е на глобул, щеше да се прехвърли директно при тях... ама не. Важното е да налапат 500-600 лв отгоре, а това че могат да спечелят нови абонати не ги интересува.... Предпочитам да не плащам 2 000 лв кеш, а да го взема на изплащане и Мтел е нормално като мобилен оператор да е с най-изгодна оферта, така както е навсякъде по света. Моята 5s-ка миналта година я взех още първата седмица след като я пуснаха, на фирмата и излезна 800 лв на изплащане... Цитирай
dedil Публикувано Октомври 9, 2014 Публикувано Октомври 9, 2014 А заплата 2000 $ ? Минимална ... Така им се пада 1 Цитирай
kaizera Публикувано Октомври 9, 2014 Публикувано Октомври 9, 2014 Не бих, по простата причина, че аз няма да си сменям телефона. От към красота 6 не може и на малкия пръст да стъпи на 5s. 2 Цитирай
Wayward Публикувано Октомври 9, 2014 Публикувано Октомври 9, 2014 @Wayward, гледам че в последно време се изживяваш като един огромен извор за мозък. Та да те попитам: къде е вината на Мтел? Доколкото прочетох написаното тук от колеги е , че в магазините има или няма в наличност модели и , че все още не се продават телефони. Никъде не видях някой да е написал , че въоръжени до зъби служители обикалят и на карамба те принуждават да си купиш айфон. В Америка и мобилните им планове са по-евтини и по-изгодни и бензина им е по-евтин и заплатите им са по-високи. Но това какво общо има с България? Щом има кой да го купи на тази цена само за да е пръв, защо да не му го продадат? Както виждаш колкото и голми фенове да са потребителите на форума ни, повечето от тях намериха начин да си го вземат от вън и да задоволят нетърпението си на по-нормални цени. Бях написал дълго мнение,но няма да се заяждам не е за това форума.Да смятам,че това което написа за истерията на потребителите,която е докарала високите цени е БЕЗУМНО.И за Мтел това е лошо те сами ще видят.1250Е го продаваха мисля.Ами няма я тази цена никъде по света. Цитирай
kal1ch Публикувано Октомври 9, 2014 Публикувано Октомври 9, 2014 Лакомия е причината, случайно ако не ти е ясно. Цитирай
drjivago Публикувано Октомври 9, 2014 Публикувано Октомври 9, 2014 (редактирано) За една седмица свалиха цената с 300 лв. И то само, защото видяха цените от другите оператори. Това си е спекула, пък иначе нека да си имат различни фактори в ценообразуването. А ето и определението за " спекула": търговия за бързо забогатяване, основано на препродажба, разлика в цените, дефицит на стоки и др. Редактирано Октомври 9, 2014 от drjivago 1 Цитирай
newabv Публикувано Октомври 9, 2014 Публикувано Октомври 9, 2014 Таман за Коледа ще е нормална цената да взема на фирмата Цитирай
hgeorgiev Публикувано Октомври 9, 2014 Публикувано Октомври 9, 2014 (редактирано) Пазара и търсенето регулират цената. Щом държат такава-значи има търсене. Що няма домати по 5 лева лятото? Не виждам смисъл от 100 поста на тема колко са гадни мтел. Приказката за баницата казана по горе е абсолютно точна. Редактирано Октомври 9, 2014 от hgeorgiev 1 Цитирай
kaizera Публикувано Октомври 9, 2014 Публикувано Октомври 9, 2014 Понеже сте големи икономисти.... Миналата година нямаше ли търсене? Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.