algor Публикувано Октомври 12, 2015 Публикувано Октомври 12, 2015 Е, мноу ясно, че няма да ти кажат "Ами господине, ние ще го предлагаме под масата, неофициално и незаконно." Цитирай
kawabiker Публикувано Октомври 12, 2015 Публикувано Октомври 12, 2015 (редактирано) Незнам за какво изобщо говорите и се хабите при положение , че една елементарна справка на сайта apple.(com).bg показва , че само и единствено Теленор са официален партньор за България за телефоните . Апком не продава телефони. Така че няма официални Мтел, Вивател , Техно, Мехно и всякви такива всички тия са шано . Друг лесен метод да се разбере е липсата на бъндъли или бъга с кариер ъпдейта на мтел ... А най-лесния е с проверка на ИМЕИ Редактирано Октомври 12, 2015 от kawabiker Цитирай
Alxx® Публикувано Октомври 12, 2015 Публикувано Октомври 12, 2015 Apcom внася вече официално, от началото на 2015-та. Можеш да питаш. Цитирай
kawabiker Публикувано Октомври 12, 2015 Публикувано Октомври 12, 2015 (редактирано) Внасянето с продаването , са доста различни неща, я си купи телефон от Апком директно , пробвай и през сайта им ако искаш ... Редактирано Октомври 12, 2015 от kawabiker Цитирай
mirror Публикувано Октомври 12, 2015 Публикувано Октомври 12, 2015 Хайде Апком и техните партньори да не са шано мано барабано. За справка тук и за техните партньори тук. 1 Цитирай
kawabiker Публикувано Октомври 12, 2015 Публикувано Октомври 12, 2015 (редактирано) Айде да прочетеш преди да избухваш като балон и айде да се обзаложим за технополис и техномаркет че са им шано телефоните Ако имаш мерак , дай си имея на телефона купен от технополис пък да видим какво ще излезне, или за опит звънни на епъл съпорта и кажи че имаш фра от технополис за тела и искаш да ти махнат icloud и после ела пак ми разкажи как са ти се смяли по телефона Редактирано Октомври 12, 2015 от kawabiker Цитирай
algor Публикувано Октомври 12, 2015 Публикувано Октомври 12, 2015 хохо Стана интересно. Взимам пуканките и сядам на първия ред в очакване. 1 Цитирай
simba4 Публикувано Октомври 12, 2015 Публикувано Октомври 12, 2015 Въййй Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
baronbg Публикувано Октомври 12, 2015 Публикувано Октомври 12, 2015 Тук байкъра е прав. Имам такъв случай. Който иска ще му го разкажа. Apple не признават фактура от Техномаркет, технополис, бриколаж, мтел и т.н. Цитирай
Alxx® Публикувано Октомври 12, 2015 Публикувано Октомври 12, 2015 Има нещо вярно. Апком внася и има партньори, обаче дават дебели цени. Иначе съм жив свидетел, как отказват махане на клауд с фактура, различна от глобулска или ментелска(до края на 2013-та). Цитирай
mirror Публикувано Октомври 12, 2015 Публикувано Октомври 12, 2015 Аз нямам какво да доказвам. Апком са партньори на Apple, посочено е на сайтовете им. Вече по какъв начин Апком успяват да доставят въйфони на част от европейския пазар... не ме вълнува. Цитирай
kawabiker Публикувано Октомври 12, 2015 Публикувано Октомври 12, 2015 http://www.apple.com/bg/buy/ А това викаш аз си го измислих ей ся , щот аз съм им конкуренция и ей затова го пиша да им е гадно. П.С. Не си пред Цацаров да викаш , че няма какво да доказваш спокойно ... Цитирай
mirror Публикувано Октомври 12, 2015 Публикувано Октомври 12, 2015 Няма да отговоря на инфантилните ти провокации . Има ли айфони? Имаааа... Уважава ли им се гаранцията в оторизирани сервизи не само в БГ? Уважава сееее... Познавам човек, който е имал проблем с cloud-a и го е разрешил с on-line поддръжката на Apple. Говоря за телефон закупен от партньор на Апком. Шано ли Мано ли е. Alles in Ordnung! Наздраве! @algor тия пуканки без мезе ли ги пиеш. 1 Цитирай
ayl Публикувано Октомври 13, 2015 Публикувано Октомври 13, 2015 И аз нищо не разбрах от тия дрънканици и изглежда телефонен жаргон. Иска ли някой тука да каже, че ако си купиш телефон от Технополис или Техномаркет с американско зарядно и се счупи, го хвърляш в кошчето, защото не е от Теленор? Звучи ми като пълен тъпизъм? Цитирай
algor Публикувано Октомври 13, 2015 Публикувано Октомври 13, 2015 @algor тия пуканки без мезе ли ги пиеш. Абсолютно, ама вие много къси сериали прожектирате. Дайте нещо с продължение и разкази с неочакван край, че народа си има хляб, ама зрелищата му липсват напоследък. 2 Цитирай
Asen_77 Публикувано Октомври 13, 2015 Публикувано Октомври 13, 2015 По пример на телевизионна реклама, моя е от гората :D:D Цитирай
baronbg Публикувано Октомври 13, 2015 Публикувано Октомври 13, 2015 И аз нищо не разбрах от тия дрънканици и изглежда телефонен жаргон. Иска ли някой тука да каже, че ако си купиш телефон от Технополис или Техномаркет с американско зарядно и се счупи, го хвърляш в кошчето, защото не е от Теленор? Звучи ми като пълен тъпизъм? Не става въпрос ако се счупи. Ако му въведеш icloud, например: nora@example.bg , който е невалиден очевидно, Apple отказват да го махнат, въпреки че няма такъв имейл и въпреки предоставена фактура от голяма търговска верига. Искат оригонален документ от оторизиран представител на Apple, какъвто в Бг, Мтел, Техноматкет и др не са! Изключение правят Теленор и Апком. Цитирай
kawabiker Публикувано Октомври 13, 2015 Публикувано Октомври 13, 2015 (редактирано) Няма да отговоря на инфантилните ти провокации . Има ли айфони? Имаааа... Уважава ли им се гаранцията в оторизирани сервизи не само в БГ? Уважава сееее... Познавам човек, който е имал проблем с cloud-a и го е разрешил с on-line поддръжката на Apple. Говоря за телефон закупен от партньор на Апком. Шано ли Мано ли е. Alles in Ordnung! Наздраве! @algor тия пуканки без мезе ли ги пиеш. Аз викаш съм инфантил :D Да ти кажа честно така като те чета как избухваш ще се въздържа да те категоризирам, за да не се стигне до ситуация в която, не само няма да доказваш , ами ще трябва и фейсбук група да направиш, че като те гледам баш си готов и сега . Виждам че си теритик голям, което обяснява зрялото ти тръшкане като на 3годишната ми дъщеря, затова дай по същество, ти конкретно от Апком телефон купил ли си си ??? Ти конкретно и изобщо правиш ли разлика между вносител , търговец, продавач??? Ти конкретно наясно ли си че гаранционното обслужване за всеки един iphone може да се извърши навсякъде по света в официален сервиз, което ама по никакъв начин няма нищо общо с твоята теза. Мога още да ти напиша ама ще завърша с елементарния въпрос, на който може би отново за да отговориш ще трябва да потърсиш в Гугъл отговора - ако напиша сега в момента на моя сайт , че от утре аз ставам Областен Управител на Плевен, ти лично и конкретно без да си проверил ще дотичаш да се жалваш че комшията ти трови стоката другата седмица !? Редактирано Октомври 13, 2015 от kawabiker Цитирай
mirror Публикувано Октомври 13, 2015 Публикувано Октомври 13, 2015 Сори, ама няма да има сеир. Цитирай
kawabiker Публикувано Октомври 13, 2015 Публикувано Октомври 13, 2015 Ето това вече са неоспорими факти на зрял човек, приемам поражението ... П.С.И аз така уча детето да не говори с непознати Цитирай
kawabiker Публикувано Октомври 13, 2015 Публикувано Октомври 13, 2015 Ти незнай много щот пак ще те нахранят , че си хейтър , па ти разправяй че сайта ти е ангелче.орг 1 Цитирай
arm11 Публикувано Октомври 13, 2015 Публикувано Октомври 13, 2015 Айде още малко и да зачистя Цитирай
petar.petrov Публикувано Октомври 13, 2015 Публикувано Октомври 13, 2015 Здравейте Ето един IMEI на 6S+ закупен от Технополис 353288071493260 Интересно ми е какво излиза, шано ли е или? Цитирай
turieca Публикувано Октомври 13, 2015 Публикувано Октомври 13, 2015 https://app.box.com/s/uiuw1kykl25hlzyq78i5vng39rjxp0fg Пише, че е закупен в Унгария. Цитирай
mirror Публикувано Октомври 13, 2015 Публикувано Октомври 13, 2015 Значи си прецакан, защото Технополис в Унгария няма! В какви филми ще вкарате хората просто не е истина. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.