dessyteneva Публикувано Ноември 26, 2015 Публикувано Ноември 26, 2015 До сега само през iTunes са ми идвали и то само веднъж, но днес проверих - няма. Другото, което си мисля - след изтичане на промоцията, 4G ще се таксува, ако го нямаш включена в плана или като пакет, трябва да го имаме предвид и да оправим настройките преди 31 януари, ако не искаме изненади във фактурата после. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
gogi6 Публикувано Ноември 26, 2015 Публикувано Ноември 26, 2015 Не мога да се светна?Имаш подписан договор ,пускат 4G и плащаш допълнително за него ли?Кви са тия глупости! Цитирай
dessyteneva Публикувано Ноември 26, 2015 Публикувано Ноември 26, 2015 До колкото разбрах от отговорите им във фейса, от началото на другия месец ще започнат да предлагат планове с 4G, предполагам че ще го има и като допълнителни пакети, но да - ще се плаща допълнително, ако го нямаш заявен в плана или с допълнителен пакет. Няма конкретни отговори, защото първите предложения ще излязат след началото на декември. Всъщност отговорът на въпрос " А след изтичането на срокът на промоцията ще се плаща ли допълнително за 4G?" е "На този етап - не, през януари ще имаме повече информация", но навсякъде изрично е упоменато "за периода на промоцията", така че не очаквам безплатен обяд, надявам се само плановете с 4G да са близки по параметри до тези сега, иначе си оставам на стария поне до като изтече договора. Цитирай
kawabiker Публикувано Ноември 26, 2015 Публикувано Ноември 26, 2015 Е какво значение има плана и поддръжката на мрежата !?!?!? Вие сериозно ли си мислите , че щом има ЛТЕ зтрябва да има и планове за ЛТЕ Не съм чул да има планове за Edge 3G, ама ако си мислите че ще е така, по добре вземайте нокия с фенерче от сега ... А и това със сим картата е доста смехотворно , но малоумието не е невъзможно 1 Цитирай
dessyteneva Публикувано Ноември 26, 2015 Публикувано Ноември 26, 2015 Не го мислим ние, а служителите на Теленор, има още няколко дни и ще видим. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
londongunner Публикувано Ноември 26, 2015 Публикувано Ноември 26, 2015 (редактирано) В UK ,има планове с LTE има и без! Напълно нормално и тук да го таксуват отделно. Кога е имало безплатен обяд ? Редактирано Ноември 26, 2015 от londongunner Цитирай
kawabiker Публикувано Ноември 26, 2015 Публикувано Ноември 26, 2015 Кое наричаш безплатен обяд ???? Че мрежата поддържа дадена услуга и твоя телефон ти позволява да я ползваш :D направо бягай за нокия за да не се притесняваш )))) . Това незнам от къде го измисли , ама не е така със сигурност пример http://www.knowyourmobile.com/mobile-phones/4g-uk/16065/unlimited-data-which-uk-network-offers-most това че го предлагат, незначи че го плащаш , единствено вдигат цената за сметка на повечето трафик . П.П. Много интерсно как ще ти одрежат лте-то ако си закачен на клетка която го има - аааа сетих се клетката ще е вързана към сървара и ще прави мигновенно сравнение със плана ти и ще дава достъп до по високо ниво Цитирай
dessyteneva Публикувано Ноември 26, 2015 Публикувано Ноември 26, 2015 Ми до колкото видях, без да чета подробно и в твоя линк пише, че Three е единствения оператор, който предлага неограничени планове и не таксува допълнително LTE, така че е възможно явно. Дайте да не спорим, ще видим какво ще предложат и как ще е формулирано, сега също има разграничение на трафика по направления, мисля че не е невъзможно да се разграничи и според скоростта. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
kawabiker Публикувано Ноември 26, 2015 Публикувано Ноември 26, 2015 (редактирано) Разликата е единствено в повечето gb включени е плана , а не за LTE специално това е и заблудата , която явно минава по всемирно Аз несппроря, опитвам се да Ви кажа, че ако се опитат да Ви пробутат тая схема със плащането за план с ЛТЕ е смехотворно и чиста проба обирджийство. Аз лично няма и сим картата да си сменя от тленор и ще чакам да ми одрежат достъпа до 4G Редактирано Ноември 26, 2015 от kawabiker 3 Цитирай
dessyteneva Публикувано Ноември 26, 2015 Публикувано Ноември 26, 2015 Честно казано не съм много запозната технически с ограниченията на операторите, всичко написано до сега се базира на тълкуване на отговорите на теленорци, би било хубаво по-високата скорост да е за всички, чиито апарати я поддържат, без промяна на текущите условия по договорите, но от изписаното си правя изводите, че промени ще има. Дано да си прав и да не могат да ограничават достъпа и/или да тарифират този през 4G допълнително. Ето части от прессъобщението: "Техническият директор господин Радойчич сподели, че всички клиенти на компанията ще могат да ползват новото 4G покритие без допълнително заплащане до края на януари. " "Очакваме цените на услугата също да бъдат обявени от телекомуникационния оператор на по-късен етап." Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
gogi71 Публикувано Ноември 26, 2015 Публикувано Ноември 26, 2015 При мен си работи Sent from my iPhone 6S 4 Цитирай
kawabiker Публикувано Ноември 26, 2015 Публикувано Ноември 26, 2015 Нормално , все пак си в Бургас и си предплатил и си сменил сигурно сим картата със най супер хипер новат им сим Цитирай
dessyteneva Публикувано Ноември 26, 2015 Публикувано Ноември 26, 2015 Прави ли нещо по-специално, освен смяната на настройката? Аз съм го оставила от както прочетох, но не излиза LTE, стои си на 3G. Аз имам от новите 3 в 1 карти, но честно казано не ми се сменя, за да видя с нея ще се появи ли, пък и за моята даде, че е съвместима... Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
The Shaman Публикувано Ноември 26, 2015 Публикувано Ноември 26, 2015 Току що в платената им реклама казаха: "ще е налично без допълнително заплащане, до края на януари"! Иначе съм съгласен, че няма логика да се плаща допълнително. Цитирай
Asen_77 Публикувано Ноември 26, 2015 Публикувано Ноември 26, 2015 gogi71 направи спийд тест на LTE и 3G! Цитирай
londongunner Публикувано Ноември 26, 2015 Публикувано Ноември 26, 2015 (редактирано) Разликата е единствено в повечето gb включени е плана , а не за LTE специално това е и заблудата , която явно минава по всемирно Аз несппроря, опитвам се да Ви кажа, че ако се опитат да Ви пробутат тая схема със плащането за план с ЛТЕ е смехотворно и чиста проба обирджийство. Аз лично няма и сим картата да си сменя от тленор и ще чакам да ми одрежат достъпа до 4G Ти не спориш ,а си налагаш мнението ,че ти си по-голям тарикат от всички и видиш ли няма да си смениш картата и няма да плащаш за 4G допълнително, защото не искаш да те обират. Как пък все тука са само тарикати бре и все трябва да ни е безплатно всичко!? Редактирано Ноември 26, 2015 от londongunner Цитирай
kawabiker Публикувано Ноември 26, 2015 Публикувано Ноември 26, 2015 (редактирано) Хохохо щом ти харесва да си жертва , това си е изключително твое право и нямам никакво никакво намерение да те откъсвам от самосъжалението и агонията Бих ти казал и за сим картите , но вероятно това вече ще те докара до нагълтване с хапове и предпочитам да ти спестя този шок Редактирано Ноември 26, 2015 от kawabiker Цитирай
Veselin Panov Публикувано Ноември 26, 2015 Публикувано Ноември 26, 2015 (редактирано) Ами координирайте инфото със 123 тогава,защото това ми казаха на мен ! Като виден интегратор на сайтове,аз ти го казах При мен също не захапва!Одеве пих бира с местния фийлд от Ериксон (Мтел),скоро ще има радост за всички,без сВиваком В UK ,има планове с LTE има и без! Напълно нормално и тук да го таксуват отделно. Кога е имало безплатен обяд ? Има Слави!Само в БГ и в UK явно няма..... Редактирано Ноември 26, 2015 от Veselin Panov Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Ноември 26, 2015 Публикувано Ноември 26, 2015 И в Италия последно като пътувах имаше планове за LTE и отделни за 3G. Съвсем нормално е, докато услугата е нова, операторите да искат да извлекат максимума от ситуацията. Цитирай
kawabiker Публикувано Ноември 26, 2015 Публикувано Ноември 26, 2015 Колкото пъти в UK съм си пуснал LTE , толкова пъти съм го ползвал без проблем без да ме чарджат допълнително и това е така още от преди 2 години когато пускаха 4G то там . Говоря и за 3 и за О2 и за ЕЕ. Ако трябва да сме точни там събират и пари за хотспот да пускаш от тела , ама не съм видял до сега ако имаш 4GB рутиране в плана и да ти дръпнат шалтера ако ги надхвърлиш. Цитирай
algor Публикувано Ноември 27, 2015 Публикувано Ноември 27, 2015 Я каква дискусия сте спретнали... Тия Теленор (Глобул направо) още нямат 3G, вие им обсъждате 4G-то, което е на хартия. Толкова осрана репутация имат (пред мен лично и това си е мое мнение), че сега трябва да чета поне 6 месеца суперлативи навсякъде в нета за тях, за да реша да им пробвам нещата. Иначе за мен лично всичко си остава едно добро намерение и маркетингов трик за привличане на нови шаранчета. 1 Цитирай
londongunner Публикувано Ноември 27, 2015 Публикувано Ноември 27, 2015 Колкото пъти в UK съм си пуснал LTE , толкова пъти съм го ползвал без проблем без да ме чарджат допълнително и това е така още от преди 2 години когато пускаха 4G то там . Говоря и за 3 и за О2 и за ЕЕ.Ако трябва да сме точни там събират и пари за хотспот да пускаш от тела , ама не съм видял до сега ако имаш 4GB рутиране в плана и да ти дръпнат шалтера ако ги надхвърлиш. Като гост в страната ползващ роуминг е едно но като техен абонат съвсем различно! Първата ми 5-ца беше с договор към ЕЕ - 40£ на месец 800мин към всички и 2GB LTE и ънлимитед 3G( което при тях се равнява на 1GB после скоростта падаше ). В началото единствените които бяха наистина ънлимитед и съм стигал 50GB на месец бяха Three но после и те наложиха ограничения. Цитирай
kawabiker Публикувано Ноември 27, 2015 Публикувано Ноември 27, 2015 Да ме чу да говороря за роуминг ... Цитирай
dessyteneva Публикувано Ноември 27, 2015 Публикувано Ноември 27, 2015 Цитат от отговорите на Теленор във Facebook: "След промоционалния период ще имаме специални тарифи и предложения за клиентите, които желаят да използват 4G/LTE". Това е, кратко, ясно и точно, според мен слага край на тълкуванията и размишленията - остава само да станат ясни конкретните планове. 1 Цитирай
gogi6 Публикувано Ноември 27, 2015 Публикувано Ноември 27, 2015 Я каква дискусия сте спретнали...Тия Теленор (Глобул направо) още нямат 3G, вие им обсъждате 4G-то, което е на хартия. Толкова осрана репутация имат (пред мен лично и това си е мое мнение), че сега трябва да чета поне 6 месеца суперлативи навсякъде в нета за тях, за да реша да им пробвам нещата. Иначе за мен лично всичко си остава едно добро намерение и маркетингов трик за привличане на нови шаранчета. Я шерни твойто 3G,да видим ние с Теленор какво пропускаме!След 1 декември ще видим какво 4Г ще предложатДотогава няма смисъл да го мислим. 1 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.