stangen Публикувано Ноември 27, 2015 Публикувано Ноември 27, 2015 Ето един спийд тест. За мен най-големият плюс е ниската латенция. 1 Цитирай
londongunner Публикувано Ноември 27, 2015 Публикувано Ноември 27, 2015 (редактирано) Да ме чу да говороря за роуминг ... Явно си VIP клиент щом само на теб са пуснали без пари а балъците сме си плащали. Преди 2г само ЕЕ предлагаха 4G/LTE , всички останали са от преди година. #алгор , в момента надали има по-добро 3G от това на Теленор в България. Редактирано Ноември 27, 2015 от londongunner 1 Цитирай
Alxx® Публикувано Ноември 27, 2015 Публикувано Ноември 27, 2015 #алгор , в момента надали има по-добро 3G от това на Теленор в България. 2 Цитирай
kawabiker Публикувано Ноември 27, 2015 Публикувано Ноември 27, 2015 (редактирано) Явно си VIP клиент щом само на теб са пуснали без пари а балъците сме си плащали. Преди 2г само ЕЕ предлагаха 4G/LTE , всички останали са от преди година. #алгор , в момента надали има по-добро 3G от това на Теленор в България. Ще потърся шотове за теб специално от март 2013 на 3ката. Гледам толкова държиш да напишеш нещо че освен да изтъкваш че си си плащал в UK , друго не правиш по темата Редактирано Ноември 27, 2015 от kawabiker Цитирай
londongunner Публикувано Ноември 27, 2015 Публикувано Ноември 27, 2015 (редактирано) Не държа да се изтъквам с нищо , нямам такива наклонности като твоите. Ако намериш шот на 3-ката от март 2013 ти пращам каса бира. Те пуснаха 4G в края на 2013. И за да съм по точен 3 декември 2013 пуснаха 4G в Лондон ,Манчестър и Бирмингам и то със доста слабо покритие особено в столицата Редактирано Ноември 27, 2015 от londongunner Цитирай
linkinpark79 Публикувано Декември 1, 2015 Публикувано Декември 1, 2015 Някой да се е ''докопал'' до 4г в Русе? Цитирай
dessyteneva Публикувано Декември 1, 2015 Публикувано Декември 1, 2015 Трябва да има, дай да продължим в другата тема: http://bgiphone.com/topic/32610-%d1%82%d0%b5%d0%bb%d0%b5%d0%bd%d0%be%d1%80-lte/ Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
Pe6o666 Публикувано Декември 8, 2015 Публикувано Декември 8, 2015 Доволни ли сте като цяло от iPhone закупен от теленор? 1 Цитирай
gogi6 Публикувано Декември 8, 2015 Публикувано Декември 8, 2015 Всички телефони съм купувал от тях и никога не съм имал проблеми с гаранцията!Винаги са ми ги заменяли!Всъщност за Глобул говоряТеленор още не съм ги видял в това отношение как са! Цитирай
linkinpark79 Публикувано Декември 8, 2015 Публикувано Декември 8, 2015 Аз пък не съм доволен от гаранцията на тия глупаци.Купих си 6+ и се оказа фабрично крив.При предявена рекламация педалите ми отнеха гаранцията,въпреки че тела си работеше. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
The Shaman Публикувано Декември 8, 2015 Публикувано Декември 8, 2015 Крив в кутията още, но това е трудно за доказване 1 Цитирай
linkinpark79 Публикувано Декември 8, 2015 Публикувано Декември 8, 2015 Да още в кутията беше крив.Ползвах го така известно време и почна да забива.Наложи се да ходя до Варна до криейтив център да ми го оправят с нов .После жалба до теленор че не се изпълняват гаранцията и всичко е 6+ Sent from my iPhone using Tapatalk 3 Цитирай
dessyteneva Публикувано Декември 8, 2015 Публикувано Декември 8, 2015 Аз пък съм доволна, имах изгорял пиксел на шестицата и ми я замениха моментално, само отидох да бизнес центъра и не чаках нито ден. Явно зависи от служителя, на който попадне човек, аз тогава питах в магазин, но ми отказаха, защото телефона дойде с куриер директно от склада при преподписване по телефона, вдигнах гири във фейса и след броени минути ми звънна жената, която отговаря за гаранционните замени и се уговорихме след работа да отида да го сменим. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
linkinpark79 Публикувано Декември 8, 2015 Публикувано Декември 8, 2015 Не,зависи от цЪрвулите в сервиза! Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
linkinpark79 Публикувано Декември 8, 2015 Публикувано Декември 8, 2015 Е на кого са ги пращали незнам,все някакъв сервиз трябва да е бил. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
dessyteneva Публикувано Декември 8, 2015 Публикувано Декември 8, 2015 Не,зависи от цЪрвулите в сервиза! Sent from my iPhone using Tapatalk Ако това се отнася до моя пост - не е ходил в сервиз въобще телефона, донесоха ми го с куриер и същата вечер на тъмно открих пиксела, на другия ден звъннах в най-близкия офис си деята да го оставя там за смяна, казаха че не може защото е донесен с куриер, а не е купен в офис, обадих се на 1515, от където го взех преподписвайки, там момчето ми каза, че трябва да развалим договора, ако искам да го върна, имам право до 14 дни и после на ново да правим договор и да взимам телефон, отказах, първо защото беше свършила офертата, на която преподписах и второ, защото едва хванахме сив телефон, за секунди изпуснах 64-ката и едва ми намериха 16-ка, не исках да остана с празни ръце. Бях се примирила да го ползвам така поне още малко, но на другия ден в пост на Теленор във фейса стана дума за обслужването по офисите и аз се вмъкнах с моето оплакване, бях писала и в онлайн формата на сайта им, но нямах отговор, веднага ме помолиха да опиша случая на лични и след 5мин ми звънна една жена, която отговаря за замените, уговорихме се да отида след работа до бизнес парка в Младост, където им е централния офис, тя беше подготвила всичко, а нейна колежка ни посрещна във фоайето, само подписахме протокола и си взех новия телефон - чисто нов, неразпечатан и неактивиран, не рециклиран, това е целия случай. Цитирай
shemesh Публикувано Декември 8, 2015 Публикувано Декември 8, 2015 Преди три дни в Apple store Лондон ми замениха IPhone 5 на 3 години и 37 дни с нов, само защото е закупен от Apple UK и не съм получил адекватно обслужване в БГ. Когато някой тук направи такова изключение за непознат чужденец, ще започна да си купувам телефони и от местните търговци.За сравнение преди години Ментел ме накараха да си заплатя за нова 4-ка нищо ,че уж била в началото на втората година от 24 месечната им уж гаранция. Бил "порозовял" единия от трите сензора за влага! Така че има огромно значение откъде е закупен телефона!!! 4 Цитирай
linkinpark79 Публикувано Декември 8, 2015 Публикувано Декември 8, 2015 Деси,не се отнася за твоя пост.Това което казва шемеш обче звучи фантасмагорично за източна европа Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Декември 8, 2015 Публикувано Декември 8, 2015 Eпа значи като имаме проблеми с телефоните, решението е - екскурзия до Англия! 1 Цитирай
s0urce Публикувано Декември 8, 2015 Публикувано Декември 8, 2015 Аз съм доволен имах строшен екран и телефона беше със Грешка 53 на iTunes и ми го смениха с чисто нов от Теленор Цитирай
algor Публикувано Декември 8, 2015 Публикувано Декември 8, 2015 Доволни ли сте като цяло от iPhone закупен от теленор? Аз сум доволен. Таз година и аз за сефте реших да не ровя чужбината и го гепнах от Теленор. Първо е най-евтин от официалните магазини (стотина лева де, да не мислиш, че е маса цифра), имаха всички цветове налични и можех да избирам на място, данъчната фРактура не е проблем, а отключването стана за 15 минути. Апарата работи чудесно и не виждам какво да не му харесам. 6S Plus 64-ка е субекта. 3 Цитирай
linkinpark79 Публикувано Декември 8, 2015 Публикувано Декември 8, 2015 С строшен екран ми е трудно да повярвам че са ти го сменили sOurce?!? Цитирай
baronbg Публикувано Декември 8, 2015 Публикувано Декември 8, 2015 Последните години и аз се възползвам от операторските, 64-ка за под 1000 лв си е супер оферта, а и на мтел няма нужда от отключване. 1 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.