apomarinov Публикувано Ноември 1, 2010 Публикувано Ноември 1, 2010 Аз вече влизах в няколко глобула и германоса в различни градове, където естествено си пише "Търсете iPhone 4 тук" и на стенда си е 3Gs... По въпроса с М-Тел, днес като минавах покрай главния им офис, целия беше облепен с билбордове на iPhone 4, така че нищо чудно скоро да дойде. Цитирай
joroiliev Публикувано Ноември 1, 2010 Публикувано Ноември 1, 2010 Крайната дата в която трябва вече да е пуснат iPhone 4 е 15 декември. Цитирай
xtratime Публикувано Ноември 2, 2010 Публикувано Ноември 2, 2010 Привет на всички! Информацията,която имам е, че продажбата трябва да стартира на 15ноември.Подготвят се 4 пакета за 1 или 2 години с цени между 20 и 60лв. 1 Цитирай
drinchev Публикувано Ноември 2, 2010 Публикувано Ноември 2, 2010 Последно 15 декември или 15 ноември ? Цитирай
Rogue07 Публикувано Ноември 2, 2010 Публикувано Ноември 2, 2010 (редактирано) И тия цени предполагам включват само месечната такса... При това положение някаква идея каква ще е самата цена на телефона? Съвсем ориентировъчно разбира се :] Редактирано Ноември 2, 2010 от Rogue07 Цитирай
netcomlan Публикувано Ноември 3, 2010 Публикувано Ноември 3, 2010 Квито и хипотези да вадим, или коментираме слухове, всичко ще стане ясно след стартиране на услугата. Подаръци не би трябвало да се очакват, освен разбира се корпоративните абонати. Гарантирано ще се постараят да бъдат разумни финансовите рамки на всички абонаментни планове. Остава много малко и интереса е голям. 1 Цитирай
kal1ch Публикувано Ноември 13, 2010 Публикувано Ноември 13, 2010 Днес ходих до Виваком да питам за microSIM, че скоро ще се сдобия с iPhone 4.. казаха, че имали много малка бройка и били само за нови клиенти, "но мини като го вземеш да видим дали не може да се направи нещо". Та.. според вас възможно ли е и Виваком да предлагат iPhone в бъдещето? Цитирай
Hcattaneo Публикувано Ноември 14, 2010 Публикувано Ноември 14, 2010 Добре, как може Мтел да си брандират магазините с Iphone4, а да нямат официална дата на пускане на телефона? Представете си влизам в такъв брандиран магазин и предполагам, че щом има такава реклама ще има и Iphone в наличност, и ми казват съжаляваме но все още не знаем кога ще бъде пуснат в продажба?! Дали след такъв отговор ще потърсите отново Мтел за Iphone4? Аз лично не, бих потърсил други алтернативи. Недопустимо да получиш такъв отговор при тези обстоятелства от компания като Мтел Цитирай
johnnybravo Публикувано Ноември 14, 2010 Публикувано Ноември 14, 2010 Май гледаш само картинките Прочети текста, който съм ти оградил с червено: Глобул също нямаха никаква представа кога ще пуснат телефона в продажба, разбраха датата буквално 3-4 дни преди пускането. Цитирай
Hcattaneo Публикувано Ноември 14, 2010 Публикувано Ноември 14, 2010 (редактирано) Да не задълбаваме, когато човек вижда такава голяма реклама и бърза да влезе надали ще се спре да прочете всичко написано под големия надпис.Примери с подобни реклами много. А и какво значи скоро? Като пише очаквайте скоро не били влезнал да попиташ горе долу кога ще се пусне? Дори Мтел не знаят още кога ще е. П.П. А и това брандиране е от месец октомври Редактирано Ноември 14, 2010 от Hcattaneo 1 Цитирай
Hcattaneo Публикувано Ноември 14, 2010 Публикувано Ноември 14, 2010 (редактирано) Не е нужно да си, тази чуждица се е наложила от доста време в България. Накратко маркиране на даден обект с определен вид артикул (плакати, стикери и т.н) с цел привличане на нови и запазване на клиентите. Точно това което направи в момента Мтел, пускайkи рекламата си за Iphone толкова рано. Поздрави Редактирано Ноември 14, 2010 от Hcattaneo Цитирай
Hcattaneo Публикувано Ноември 14, 2010 Публикувано Ноември 14, 2010 Доста мога да споря, но не е тук мястото. Ще се отклоним от темата и пак ще има забележки. Цитирай
Rally Публикувано Ноември 14, 2010 Публикувано Ноември 14, 2010 Всъщност много добре знам какво е. Но за да првиш брандинг, трябва да притежаваш продукта. iPnone не е продукт на Мтел, така че това е маркетинг, а не брандинг. Има разлика. Абсолютно погрешно! Цитирай
mrtroev Публикувано Ноември 14, 2010 Публикувано Ноември 14, 2010 Брандинг – това е да накараш някой, който има потребност от продуктите ти да те опознае, хареса и да ти има доверие... Източник: http://www.stiker.eu Цитирай
Hcattaneo Публикувано Ноември 14, 2010 Публикувано Ноември 14, 2010 (редактирано) Не исках да задълбавам, но мисля че сме на едно мнение @gorgior не исках да споря за да не излезе, че се заяждам но хората ти го казаха)) gorgior:В никакъв случай не съм си помислял, че се заяждаш. Форума е място за свободно изразяване на мнение, но да се придържаме към темата! Редактирано Ноември 15, 2010 от gorgior Цитирай
Alxx® Публикувано Ноември 14, 2010 Публикувано Ноември 14, 2010 (редактирано) Офтопикът - дотук! Иначе ще брандирам в оранжево(на ред), може и в черно! @Rally, каузата в подписа ти е благородна, но графиката нарушава правилата. Спокойно можеш да я замениш с текст и линк под него. gorgior:Спираме с офтопика!!! Всеки който желае да покоментираме темата за маркетинг, брандинг или PR - да ми пише лично или ако искте ще ви направя нова тема да си спориме и плямпаме. Редактирано Ноември 15, 2010 от gorgior Цитирай
kalinl Публикувано Ноември 20, 2010 Публикувано Ноември 20, 2010 В крайна сметка, някой има ли представа за Датата? (на която Mtel ще започне продажбите) Цитирай
Severus Публикувано Ноември 20, 2010 Публикувано Ноември 20, 2010 Ако е вярно, че при iOS 4.2.1 "call forwarding" с мтел сим е премахнат, би следвало веднага след излизането му да го пуснат. Цитирай
johnnybravo Публикувано Ноември 20, 2010 Публикувано Ноември 20, 2010 Аз съм с карта на Mtel и нямам "call forwarding", телефонът ми е закупен от Глобул и е без договор. Цитирай
Severus Публикувано Ноември 20, 2010 Публикувано Ноември 20, 2010 Ти никога не си имал. Става въпрос за тези които използват "затворена група" и досега им е излизало. Цитирай
kalinl Публикувано Ноември 20, 2010 Публикувано Ноември 20, 2010 (редактирано) Ако е вярно, че при iOS 4.2.1 "call forwarding" с мтел сим е премахнат, би следвало веднага след излизането му да го пуснат. Това (според тебе) значи ли, че Mtel ще flash-ват телефоните с 4.2.1 преди да започнат продажбите? Редактирано Ноември 20, 2010 от kalinl Цитирай
Hcattaneo Публикувано Ноември 21, 2010 Публикувано Ноември 21, 2010 Според източник от Мтел (мой приятел) точната дата не е известна още, но се очаква да го пуснат около 15 Декември. Поздрави! 1 Цитирай
Mkarchev Публикувано Ноември 21, 2010 Публикувано Ноември 21, 2010 Идеята е да се пусне по коледа за да изглежда като коледен подарък от оператора,за да буде съчетан с медиините реклами и всички да го очакват като КОЛЕДА!Тук в Виена се очаква по същото време да излезне белият цвят,но и това не е сигурно.Рекламата е виновна за цялото чакане! Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.