KopILe Публикувано Ноември 9, 2009 Публикувано Ноември 9, 2009 Всичко върви идеално, просто перфектно. Дълбок поклон. Цитирай
Grievous Публикувано Ноември 9, 2009 Публикувано Ноември 9, 2009 За да ви се появи логото, рестартирате телефона. Цитирай
kokobrise Публикувано Ноември 9, 2009 Публикувано Ноември 9, 2009 Деинсталирах тетеринга от сидия и iphonetic.Рестартирах и сложих наново само iphonetic,но нито името ,нито логото на оператора ми се показват.Иначе инсталацията си преминава без грешки и всичко останало си работи перфектно.Някой знае къде може да е причината? :cry: Цитирай
Гост Публикувано Ноември 9, 2009 Публикувано Ноември 9, 2009 До колкото разбирам ти в момента нямаш нито надпис, нито лого. Преди да сложиш iPhonetic имаше ли надпис или пак ти липсваше? Цитирай
kokobrise Публикувано Ноември 9, 2009 Публикувано Ноември 9, 2009 Направил съм го няколко пъти,но не става.Рестарт,респринг,всичко опитах и не се получава.Само аз ли съм с този проблем? Цитирай
heartagram1980 Публикувано Ноември 9, 2009 Публикувано Ноември 9, 2009 Като гледам си с 3.0,как искаш да работи.Сложи 3.1 или 3.1.2 Цитирай
kokobrise Публикувано Ноември 9, 2009 Публикувано Ноември 9, 2009 Не.С 3.1.2 съм къстъм от Aveliki Цитирай
Гост Публикувано Ноември 9, 2009 Публикувано Ноември 9, 2009 А мислиш ли да отговориш на въпроса ми или просто ще си приказваме общи приказки? Цитирай
heartagram1980 Публикувано Ноември 9, 2009 Публикувано Ноември 9, 2009 Деинсталирай го и пробвай наново при мен стана от раз,и си оправи инфото щом си с 3.1.2 Ако си с make it mane може от там да ти прави проблем. Цитирай
kokobrise Публикувано Ноември 9, 2009 Публикувано Ноември 9, 2009 Извинявай,пропуснал съм поста ти.Да и преди това нямах надпис и лого.В началото си пишеше vivatel (макар че бяха станали виваком вече) чертички за обхвата и 3G или Е според зависи от сигнала.После и надписа вивател изчезна.Мислех че iphonetic това ще се корегира,но явно нещо друго е сбъркано Цитирай
Гост Публикувано Ноември 9, 2009 Публикувано Ноември 9, 2009 Предполагам си с ultrasn0w? Ако да - преди малко изкараха update на ultrasn0w (версия 0.92) който оправя точно този проблем. Сложи си я и би трябвало да си наред. Цитирай
kokobrise Публикувано Ноември 9, 2009 Публикувано Ноември 9, 2009 Да с ultrasn0w съм.Благодаря за бързия ответ.Ще ъпдейтна и ще пиша. P.S. За съжаление репото в момента е недостъпно и не мога да намеря ultrasn0w 9.2 Ще опитам по късно. -- Пон Ное 09, 2009 7:32 pm -- -- Пон Ное 09, 2009 7:34 pm -- Стана.Направо е красота вече с логото на вивател.Проблема наистина е бил във версията на ultrasn0w.Благодаря на всички и най-вече на Влад за помоща и прекрасното приложение Цитирай
kalata1 Публикувано Ноември 9, 2009 Публикувано Ноември 9, 2009 Имам проблем инсталирах iPhonetic , изключих телефона и го пуснах но седи от 10 минути на ябълката и не мърда някакви идеи. Edit: оправи се Цитирай
iaceka Публикувано Ноември 9, 2009 Публикувано Ноември 9, 2009 Униакална работа поздравявам те Цитирай
kalata1 Публикувано Ноември 9, 2009 Публикувано Ноември 9, 2009 Искам да кажа едно голямо благодаря към VladTheImpaler за прекрасната програма която е сътворил Цитирай
kokobrise Публикувано Ноември 9, 2009 Публикувано Ноември 9, 2009 Още един въпрос имам.Искам да си настроя бутона на гласовата поща да ми изкарва сметката,но по стария начин с набирането на *5005*86**123## не става.Има ли друг код за целта и може ли въобще да се получи? Цитирай
Гост Публикувано Ноември 9, 2009 Публикувано Ноември 9, 2009 Е то си има настройка за тая работа... В Мобилен оператор имаш Voicemail бутон, и там си избираш какво искаш да прави бутона. Цитирай
GeriTeam Публикувано Ноември 9, 2009 Публикувано Ноември 9, 2009 Само да Ви попитам надявам се въпросът ми да бъде полезен в азбучникът ми и библиотеката с музика като задам опцията за подредба и на двете (латиница и кирилица) излиза само кирилицата и един прост пример групите с английйското "P" Влизат в Графата "П" . Цитирай
Гост Публикувано Ноември 9, 2009 Публикувано Ноември 9, 2009 Пробай да смениш системния език и после си го върни на тоя, който искаш. Би трябвало да се оправи така. Цитирай
GeriTeam Публикувано Ноември 9, 2009 Публикувано Ноември 9, 2009 Променя се само в контактите не и при музиката Цитирай
Lucas Публикувано Ноември 9, 2009 Публикувано Ноември 9, 2009 Наистина исках и аз да дара в знак на това добро дело, но мямах възможност да даря в paypal. Много много благодаря и се надявам за напре да има и други начини чрез който ние потребителите да ти се отблагодарим. Поздрави Lucas Цитирай
certomaz Публикувано Ноември 9, 2009 Публикувано Ноември 9, 2009 екстра е и работи от раз, още не съм рестартирал, но няма проблеми... Само няколко неща забелязах: Името на иконката компас не е преведено, седи си Compass, както и иконата за гл. бележки си е Voice Memos (може само записи да се кръсти примерно, поне аз така си я промених)... Друго, което ми направи впечатление, имам инсталиран iPhone Delivery, и там двете опций на програмата си промениха имената - в нещо безумно... както и да е, то не може да се предвиди всяка програма, която юзера може да има...И последно, забелязах, че в Меню, настройки, общи - достъпност (Accessibility), в самото меню няма превод и вс. е на английски.. Това е, което открих, иначе чудесна работа, голямо разнообразие е Поздрави Цитирай
bojk0o0o Публикувано Ноември 9, 2009 Публикувано Ноември 9, 2009 Мерси човече :boW: ! -- Вто Ное 10, 2009 2:54 am -- Има един проблем значи примерно като дадеш на нещо да е он изписа : I а като дадеш на нещо да е офф изписва : O Това ше се оправи ли с времето ??? Цитирай
Lucas Публикувано Ноември 10, 2009 Публикувано Ноември 10, 2009 @bojk0o0o, мисля че при всички е така, сигурно ще го fixed. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.