KopILe Публикувано Ноември 10, 2009 Публикувано Ноември 10, 2009 Някой може ли да качи отделно файла (в какъвто размер е .deb или .ipa), защото ми е много слаб Wi-Fi-я :redface: . Благодаря предварително. Цитирай
tonko238 Публикувано Ноември 10, 2009 Публикувано Ноември 10, 2009 Едно голямо благодарско и от мен. Искам да ползвам телефона си на български, не защото незнам чужди езици, а защото съм българин и всичко българско ме кефи. Благодаря още веднъж на Vlad. П.С. За сега нямам възможност за дарение, нито paypal, но ще гледам да се реванширам някак си. Благодаря - Страхотни сте Цитирай
KopILe Публикувано Ноември 10, 2009 Публикувано Ноември 10, 2009 Някой може ли да качи отделно файла (в какъвто размер е .deb или .ipa), защото ми е много слаб Wi-Fi-я :redface: . Благодаря предварително. Някой :redface: :imsorry: ? Цитирай
Pe6o666 Публикувано Ноември 10, 2009 Публикувано Ноември 10, 2009 Това сигурно е някакъв нов формат :mrgreen: Цитирай
brad4ed Публикувано Ноември 10, 2009 Публикувано Ноември 10, 2009 Donation Details Confirmation number: 74H72806RE995043T Donation amount: ?5.00 EUR Total: ?5.00 EUR Purpose: iPhonetic ________________________________________ Recipient information Donations coordinator: Vladimir Savov Цитирай
Doctora2009 Публикувано Ноември 10, 2009 Публикувано Ноември 10, 2009 Браво на Владимир! Супер е, че има и BDS! Confirmation number: 7UR43337K69516820. Donations Coordinator Contact Information vladimir.savov@gmail.com Цитирай
Гост Публикувано Ноември 10, 2009 Публикувано Ноември 10, 2009 (редактирано) Благодаря на всички за думите и даренията! Някой може ли да качи отделно файла (в какъвто размер е .deb или .ipa), защото ми е много слаб Wi-Fi-я :redface: . Благодаря предварително. Заповядай: Редактирано Февруари 3, 2010 от Grievous Цитирай
KopILe Публикувано Ноември 10, 2009 Публикувано Ноември 10, 2009 Благодаря . Всичко е точно-УНИКАЛНА програма, само имам един въпрос, нещо не мога да си намеря фонетиката, ако някой може да помогне, това ще е един от най-щастливите ми дни от целя ми живот. Цитирай
Adamov Публикувано Ноември 10, 2009 Автор Публикувано Ноември 10, 2009 Settings > General > Keyboard > Bulgarian > ON! Цитирай
KopILe Публикувано Ноември 10, 2009 Публикувано Ноември 10, 2009 Да аз там търся, но проблема е че я няма :shrug: :think: . Цитирай
checho Публикувано Ноември 10, 2009 Публикувано Ноември 10, 2009 Здравейте, Дадено: телефон iPhone 3G 8/16 GB - тествам го с два апарата сега Слагам СИМ карта с ПИН лок и виждам: "Въведете PIN. Остават 9999999 опита." където 9999999 е произволно число променящо се винаги след всеки грешен опит. Това бъг ли е или feature? И още, нямам логотип на Глобул. :eek: На МТел си излиза. Ако нещата са коментирани, моля извинете ме. Поздрави. PS.Пиша това в отделна тема, тъй като това не е бъг, а препоръка, а и самата тематика е различна. Знаете, че кодовете на операторите са трицифрени, а когато се представят с +359 следва да са две цифри. В тази връзка не ми е красиво, да не кажа - неправилно е, да виждам номерата по следния начин: +359 898 123 456 Моля, ако не представлява трудност за следващите версии да направите друга възможност за преглед на номерата: +359 89 8123456 както всъщност е правилния вариант. Благодаря за разбирането. Цитирай
Sladichuk® Публикувано Ноември 10, 2009 Публикувано Ноември 10, 2009 Вместо да се извиняваш на всяка втора дума, усещайки, че нещо гафиш, прочети правилата ТУК, и ще ти стане ясно кога, как и къде да пишеш, и то след какви действия от твоя страна. Съветвам те да не отминаваш безхаберно тази препоръка, ако искаш да продължим взаимно да се радваме на присъствието ти тук. Цитирай
mupo Публикувано Ноември 10, 2009 Публикувано Ноември 10, 2009 Това с обърканите цифри се среща и при предупреждението за 20% батерия и изглежда така На мен лично не ми се е случвало, но има доста хора които се оплакват от това, така че за мен проблема не е в iPhonetic. Цитирай
Гост Публикувано Ноември 10, 2009 Публикувано Ноември 10, 2009 Първо относно проблема със съобщението за PIN-а. Грешката е и при мен, но не само. Това, което зависи от мен е оправено и скоро ще пусна версия 1.03 с тази и други поправки по превода, които са забелязани до момента. Относно логотипа на Глобул - ясно съм написал, че в iPhonetic не се поддържа Глобул. След като са официален оператор за iPhone, би трябвало да си свършат работата сами, а не те да вземат парите, а аз да им оправям проблемите Има и други причини зад решението ми да не променям настройките на Глобул, но не мисля че дължа обяснения. Просто го приемете за факт. И накрая относно форматирането. Ако правилно съм разбрал, ти искаш да показва 088 8123456 и +359 88 8123456. Ако е така, извинявай, ама на луд ли се правиш? По подразбиране е така в телефона. Като не ти харесва, не променяш опцията за форматирането и си си пич. Опцията за форматирането съм я направил, защото на много хора им е по-удобно когато и трите цифри на кода са отделени (0888 ххх ххх), включително и на мен. Никой не казва дали е правилно или не. Просто на някои хора така им е по-удобно. Но не мисля че е правилно да повдигаш по този не красив, да не кажа нахален начин въпроса. Да не би да е правилно да си jailbreak-ваш телефона? Но го правиш нали Сега предполагам ще кажеш, че аз критика не търпя, затова мисля да те изпреваря с отговора - който ми е казвал за бъг или грешка съм му благодарил винаги и съм се старал да ги оправям. Също така, ако не търпях критика, нямаше да ви моля да ми пишете за грешките, които намирате и препоръките, които имате. Но твоята препоръка така си я написал, че чак ме изкара от релси първия път, като я прочетох. Не стига че искаш нещо, дето го има по принцип, ами и го правиш по-такъв начин, че нямам думи направо. Следващия път ще те помоля да се замислиш как си формулираш препоръките и най-вече първо да четеш и да проверяваш. Това за Глобул съм го написал, като даже съм удебелил че се поддържат само Мтел и Вивател. А това за форматирането вече ти казах че стандартно си се поддържа от телефона без каквато и да е намеса. Цитирай
BlackBoX Публикувано Ноември 10, 2009 Публикувано Ноември 10, 2009 Искам само да изкажа огромната си благодарност към VladTheImpaler, за чудестната работа. Както и за това че споделя труда и постиженията си с нас като ни предоставя iPhonetic 3 безплатно. Междо другото iPhonetic 3 ми оправи някои проблеми които имах след ъпдейта към 3.1.2 но не ми беше толкова наложително да правя рестор и си стоях без опция за wifi, без заключване с парола и някой други дреболийки ... незнам дали е от iPhonetic 3 но е факт че след него всичко заработи нормално ПС. наистина ще е добре да се измисли и друг по достъпен начин за дарение ( колкото и малко като сума да е дарението , дарилите ще са в пъти повече ) Цитирай
inosi Публикувано Ноември 11, 2009 Публикувано Ноември 11, 2009 Благодаря и от мен!!! И... ..хора нищо ,че приложението е безплатно.Всеки,които има възможност нека да подкрепи финансово VladTheImpaler. This Payment will appear on your credit card statement as "VLADIMIRSAV" Confirmation Number: 42841161LF932841X Placed on Nov 11, 2009 Purpose Donation amount iPhonetic ?5.00 EUR Total Amount: ?5.00 EUR Цитирай
hugo126 Публикувано Ноември 11, 2009 Публикувано Ноември 11, 2009 След като инсталирах iPhonetic не ми намира wi fi мрежи. Някой да има същия проблем и как се е справил с него? :/ Цитирай
BANNN Публикувано Ноември 11, 2009 Публикувано Ноември 11, 2009 Искам да благодаря на Влади за страхотното приложение и за това, че ми го предостави за сваляне когато беше в период за дарилите само - без да съм го молил за подобно нещо. Благодаря ти човече! И тъй като намям PayPal намерихме алтернатива с alessandros която Aveliky подкрепи и бутна едно рамо да дарим чрез него. Благодаря и на теб Шефче! Дарихме: GPower - 10 euro alessandros - 10 euro Цитирай
inosi Публикувано Ноември 11, 2009 Публикувано Ноември 11, 2009 След като инсталирах iPhonetic не ми намира wi fi мрежи. Някой да има същия проблем и как се е справил с него? :/ При мен се оправи така: Settings/General/Reset/Reset Network Settings или на БГ: Настройки/Общи/Нулирай/Изтрий настройките на мрежата Цитирай
styvy Публикувано Ноември 11, 2009 Публикувано Ноември 11, 2009 Благодаря на VladTheImpaler за хубавата работа . Сменил съм 3 iPhone и на всички съм ползвал BGiPhonetic . Дарих 5 евро . Доста дълго чакахме , но си заслужаваше . Между другото на мен не ми работи азбучника на контактите , който е на кирилицата . Дали е бъг или .... Цитирай
Ради Аврамов Публикувано Ноември 11, 2009 Публикувано Ноември 11, 2009 И при мен не работи лентата на кирилица, а всичките ми контакти са така Цитирай
Гост Публикувано Ноември 11, 2009 Публикувано Ноември 11, 2009 Сменихте ли системния език след като сменихте лентата? Ако не сте, пробвайте Цитирай
Ради Аврамов Публикувано Ноември 11, 2009 Публикувано Ноември 11, 2009 При мен системният език беше български, смених го на англ. и пак на бг, но пак не работи :confused: .Най-странното е, че в началото 100% работеше, а от тогава нищо не съм качвал или променял Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.