Гост Публикувано Ноември 11, 2009 Публикувано Ноември 11, 2009 Може ли малко по-подробно да обясните в какво се изразява неработенето на лентата? Малко обяснения и скрийншотче биха били от полза Цитирай
Ради Аврамов Публикувано Ноември 11, 2009 Публикувано Ноември 11, 2009 Видях къде е проблема, но не се сещам как да го оправя. Контактите не знам защо, но не са наредени по букви, а всички са в #.Не знам защо са станали така, бяха си по букви Цитирай
JohnnieG Публикувано Ноември 11, 2009 Публикувано Ноември 11, 2009 Donation Details Confirmation number: 4GR673368T682094R Donation amount: ?10.00 EUR Purpose: iPhonetic Recipient information Donations coordinator: Vladimir Savov Цитирай
Гост Публикувано Ноември 11, 2009 Публикувано Ноември 11, 2009 Видях къде е проблема, но не се сещам как да го оправя. Контактите не знам защо, но не са наредени по букви, а всички са в #.Не знам защо са станали така, бяха си по букви Ако не е проблем, би ли си изтрил контактите от телефона и пак да ги синхронизираш през iTunes? Цитирай
Ради Аврамов Публикувано Ноември 11, 2009 Публикувано Ноември 11, 2009 Може и в това да е проблема, защото аз не си синхронизирам контактите с iTunes, а ползвам ръчен бекъп.Странно, защото досега не съм имал проблеми с този метод, а и си бяха ок до скоро. Изтрих ги, направих нов контакт и ги върнах обратно, но не се оправя. :roulette: Aко намеря решение ще пиша, че задръстих темата Цитирай
turieca Публикувано Ноември 12, 2009 Публикувано Ноември 12, 2009 Като сложих iPhonetic контактите си бяха супер, после забелязах, че минаха всички под #, но с реплейсване на контактите с iTunes се оправиха и от тогава няма грижи. Дали не е виновен опита за синхронизиране с iFunbox не, че имам успешна синхронизация де все дава грешка. Може и да не е това, но друго не съм правил, което според мен да повлияе на контактите. Цитирай
styvy Публикувано Ноември 13, 2009 Публикувано Ноември 13, 2009 Как си реших проблема с контактите ? 1 . Синхронизирах си контактите с всички възможни синхронизиращи програми 2. Истрих тези от телефона 3. Върнах тези от компа и ... воала . Сетих се , че и с предишните ми телефони се е получавало . Един съвет как да проверите , дали с този метод ще се оправите : въведете нов телефонен номер , име и запаметете . Най вероятно този последен контакт ще се появи на друго място в съответствие на азбуката . Дано съм полезен , но при мен метода работи - тествано ! -- Пет Ное 13, 2009 11:53 pm -- Не поясних , че става въпрос за контакти на български / кирилица и съответно такава азбучна лента . Sladichuk: След последното пояснение, остава само да започнеш следващите да ги постваш и поне една идея по–грамотно.. -- Съб Ное 14, 2009 12:04 pm -- Съжалявам ! Решението общо взето е - изтриване на контактите в телефона и инсталиране отново. Може да стане с аутлука и др. такива или на ръка един по един . Цитирай
drank Публикувано Ноември 14, 2009 Публикувано Ноември 14, 2009 Първо искам да благодаря на Vlad за програмата. Имам един въпрос. В контактите, индекс-лентата вдясно ми излиза с точки между буквите и не всички букви са показани. Това така ли трябва да е по подразбиране или при мен нещо не е наред с инсталацията? Поздрави Edit: mupo, чел съм темата от самото й начало и сега след твоята забележка отново я препрочетох, но никъде не се говори за проблем с точки между буквите. Има пост относно това, че контактите отиват в #, но никъде няма пост относно това, че вместо АБВГДЕЖЗ... в индекс-лентата стои А.В.Д... Цитирай
Zeus750 Публикувано Ноември 14, 2009 Публикувано Ноември 14, 2009 Пост 1-ви: ... -при азбучника, когато е с точка, не пропуска буква. Просто точките са сложени за по-добър изглед на самия азбучник ... Цитирай
drank Публикувано Ноември 14, 2009 Публикувано Ноември 14, 2009 Пост 1-ви: ... -при азбучника, когато е с точка, не пропуска буква. Просто точките са сложени за по-добър изглед на самия азбучник ... посипвам си главата с пепел :redface: Zeus750, благодаря за насочването Цитирай
Ради Аврамов Публикувано Ноември 14, 2009 Публикувано Ноември 14, 2009 Сега искам и аз да кажа как си оправих проблема с контактите на кирилица, подредени под # и неработещата лента. 1.Правите си телефона на английски, както и лентата за контактите 2.Влизате в папка/var/mobile/Library/AddressBook/ и копирате следните 2 файла на компютъра си: AddressBook.sqlitedbAddressBookImages.sqlitedb 3.Рестартирате телефона. 4.Създавате нов контакт, като въвеждате произволни данни и задължително слагате някаква снимка. 5.Пак влизате в папка/var/mobile/Library/AddressBook/ и връщате старите файлове. 6.Рестартирате телефона. 7.Връщате си български език и лента на кирилица. Благодаря на VladTheImpaler за помощта! Цитирай
Alxx® Публикувано Ноември 16, 2009 Публикувано Ноември 16, 2009 Инсталирай отново MIM, върни настройките по дефолт(т.е. да няма промени по логото) и я изтрий отново. Цитирай
The Shaman Публикувано Ноември 16, 2009 Публикувано Ноември 16, 2009 Сега отбележи Логотип в iPhonetic, натисни Приложи и рестартирай телефона. Цитирай
Sladichuk® Публикувано Ноември 16, 2009 Публикувано Ноември 16, 2009 Доколкото си спомням (а за съжаление, помня като слон...) налична е тема за проблеми и поставяне на лого на оператор. Хайде моля, не ме принуждавайте да напомням повторно, че независимо дали преди или след качване на iPhonetic 3, споделянето на възникнали проблеми и начините и способите за решаването им следва да се публикуват в съответната тема, а текуща помощ по решаването им следва да се извършва на ЛС. Рабирате какво казвам, нали...? Или да почвам пак с "кърмъзъ моливчето" ? Със спама и офтопика в настоящата тема – дотук ! Самовъзпроизвеждане на нечетимост и на тази, и на темите изобщо поради обема им НЯМА ДА СЕ ДОПУСНЕ! Неразбралите скоростно да се приготвят за операцията copy/paste по 150 пъти минимум! Цитирай
The Shaman Публикувано Ноември 16, 2009 Публикувано Ноември 16, 2009 Както ти подхвърлиха по-горе, проблема не е свързан с iPhonetic. Насочи се към посочената тема. Цитирай
incredable Публикувано Ноември 24, 2009 Публикувано Ноември 24, 2009 От каде да си намеря линк за да си инсталирам I Phonetic 3 Sladichuk: Ти добре ли си, бе? Направи ли си труда да изчетеш темата преди да задаваш малоумни въпроси – не, нали! Очевидно и раздела с правилата не си чел, макар, че си декларирал, че се задължаваш да ги спазваш...иначе щеше да знаеш какво поведение да имаш тук, и какво да правиш. Светкавично – да те видя как четеш всички теми в раздел правила, и след това, като искаш iPhonetic3– тази тема ! :evil: А постът ти изчезва, за да не отнесеш предупреждение посред нощ. Което означава, че следващият път при такава проява отнасяш директно 2 накуп :evil: Цитирай
ReCcA Публикувано Ноември 24, 2009 Публикувано Ноември 24, 2009 И аз си инсталирах iPhonetic и мисля , че нещо друго освен чудесна работа и поклон пред VladTheImpaler не може да се каже . Цитирай
Гост Публикувано Ноември 24, 2009 Публикувано Ноември 24, 2009 :suicide: Както се казва в една реклама: "Къде сбъркахме?" Цитирай
The Shaman Публикувано Ноември 24, 2009 Публикувано Ноември 24, 2009 има ли друг начин да си сложа БГ клавиатура.? мерси много Да си я нарисуваш?! Цитирай
kosiobg Публикувано Ноември 24, 2009 Публикувано Ноември 24, 2009 да определено мерси за отговора ! Цитирай
mupo Публикувано Ноември 24, 2009 Публикувано Ноември 24, 2009 Явно все още не си запознат каква е разликата между 3.0, 3.1 и 3.1.2 Ето какви са новостите в 3.1 спрямо 3.0 viewtopic.php?p=31804#p31804 А ето какви са новостите в 3.1.2 спрямо 3.1 viewtopic.php?p=37351#p37351 Занапред се образовай преди да задаваш глупави въпроси и изчитай темите в които възнамеряваш да пишеш! Цитирай
tashev Публикувано Декември 13, 2009 Публикувано Декември 13, 2009 бъг:мисля че понеже имам custom bundle качван през .ipcc файл не ми зарежда логото. Би било хубаво да има чек и да маха custom bundle. Също разрешава ли internet tethering Цитирай
Emoldinho Публикувано Декември 26, 2009 Публикувано Декември 26, 2009 Ще има ли source скоро ??? Цитирай
skypro Публикувано Декември 26, 2009 Публикувано Декември 26, 2009 Аз нещо не мога да схвана какви са ви представите за света като цяло, и по-специално за мен. Аз не живея във форума, а в същия този свят, който и вие обитавате. И аз се нуждая от сън, и аз имам ангажименти. Гледам имало е хора дето са писали в 1:28 сутринта да питат няма ли да го пускам След като съм казал, че ще го пусна в понеделник, значи ще го пусна в понеделник. Но понеделник не свършва в 1 часа сутринта, или пък в 12 на обяд. Понеделник свършва в 23:59:59. Да не говорим, че съм по германско време и за вас моя понеделник свършва в 00:59:59 Мисля че както се изчакали една седмица, можете да изчакате накрая и няколко часа. Ако ли не можете да чакате - дал съм ви алтернатива. Ама не мисля, че имате право да давате зор, при положение, че даже не закъснявам. Както и да е, просто исках да си изразя възмущението от някои хора. Ето и информацията, за която някои са толкова зажаднели, че чак не могат да спят Добавете това репо в Cydia - http://bgiphone.com/cydia/ с наклонената черта накрая След като Cydia опресни информацията би трябвало да ви се появи пакета iPhonetic за инсталация. Текущата версия е 1.02. За да ви тръгне трябва да сте сложили пача за подкарване на кракнати приложения. Ако не сте го сложили - във форума има тема как става това - ползвайте търсачката. (става въпрос за AppSync или подобни) Настройките за оператора важат САМО за Мтел и Виваком. За настройки на Глобул се обръщайте към тях, не към мен. Също така забелязах, че превода на AppStore и iTunes Store е частичен. Причината за това е, че само част от нещата се зареждат локално, всичко останало е нещо като web страница. Следователно аз няма как да вляза на сървъра на Apple, че да го преведа Ако имате препоръки или други проблеми свързани с пакета iPhonetic, моля пишете ми на email-а. Защо не четете целите теми?! Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.