Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Здравейте мога да потвърдя, че метода наитина работи! Притежавам iPhone 4 който бе закупен от Англия но никога не е бил използван или активиран там. Мои приятели ми изпратиха предплатена Pay & Go сим карта на О2 със заредни 20 паунда. Просто направих 2-3 бързи разговора с нея и попълних онлайн молба. За услугата има еднократна такса от 15 паунда. Опитаха се да ми откажат отключване понеже никога не съм използвал телефона в картата на територията на Англия. Естествено аз реших, че няма да се примиря и разговарях с тях няколко пъти на чат и по телефона. Стигнах и до цветен мейл до мениджър и продължаваха да твърдят, че уж физически било невъзможно да се отключи ако не си провел поне няколко разговора с картата сложена в Айфона от Англия. Междувременно обаче ми взеха таксата и тази сутрин воала! Получих SMS че телефона ми е отключен и просто трябва да го синкна с Айтюнс. Включих го с глобулската ми карта, синкна се и се появи обхвата !!! rotfl.png Даже успях после да ъпгрейдна на iOS 5 без никакви проблеми. Пробвах и с вивателска и с мтелска карта работи като пушка без никакъв синк и рестарт. Докато пиша поста даже получих извинителен мейл за недоразуменията! Ако някой иска помощ за фабрично отключване на телефон от О2 Англия просто да ми пише!

• 1 месец по-късно...
Публикувано

Имам 4-ка към ат&т на 5.0.1, дайте идея как да я ънлок към глобул и колко пара ще струва.

Мерси предварително.

Публикувано

Никакъв вариант.

Публикувано

Купих си iPhone 4s от Англия от 3 (Three). За празниците ще се връщам към България и оператора ми отключи телефона срещу 15 паунда. Доста по-малко от това, което виждам тук. :)

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Скоро някой отключвал ли е чрез IMEI ? Сега ми се отключи един с 5.0 и не се появи съобщението в iTunes, а се отключи от само от телефона. Така ли е вече или нещо не е наред ?

Публикувано

Наред си е и без това тунчо почти не е нужен вече.

Публикувано

Аз отключвах 2, единия стана, другия ми отказаха. Вероятно не е плащан лизинга (така мисля, не ми дадоха обяснение). Иначе Да, с Туньо го активирах и ми даде съобщението.

• 2 седмици по-късно...
Публикувано
Скоро някой отключвал ли е чрез IMEI ? Сега ми се отключи един с 5.0 и не се появи съобщението в iTunes, а се отключи от само от телефона. Така ли е вече или нещо не е наред ?
Само да питам как го отключи и на телефона какво ти изписа?
Публикувано

А дали процедурата може да се направи с джейлнат телефон или трябва да е чист. Става дума за 3GS, iOS 4.2.1, Firmware 04.28.06

Публикувано

Няма никакво значение с джейл или без джейл , закачваш към тюнса като му дойде времето и си готов .

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Ако може някой вече успял да си отключи 4-ката с английска карта от България да помогне с напътствия и карта :) Или поне откъде да си взема карта ...

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Можете ли да ми помогнете да си отключа Iphone 4ката от Vodafone UK .. прочетох горе долу ... ама за Ибей нямам регистрация .. и става малко сложно ..

• 3 седмици по-късно...
Публикувано

Iphone към AT&T може ли да се отключи чрез IMEI. Става дума за 3GS, iOS 4.3.3, Firmware 05.16.02

Публикувано

Коригирай си профила. Отключването става с префлашване на бейсбенда, но губиш ГПС.

Ползвай търсачката!

Публикувано

Или хардуерно да се понижи.

Публикувано

Можете ли да ми помогнете да си отключа Iphone 4ката от Vodafone UK .. прочетох горе долу ... ама за Ибей нямам регистрация .. и става малко сложно ..

Не ти трябва никакъв ибей. Попълни формата от линка по-доло и не вярвам да ти откажат отключване. Моя го отключиха за 5 работни дни ине ми взеха една стотинка. Абонат съм от 4 месеца с две годишен договор. Има мисля изискавене че трябва да си в УК и с включена оригинална карта. Успех.

http://campaigns.vodafone.co.uk/UnlockCodeRequestForm/

Публикувано

Аз имам 4-ка заключена към T-Mobile - Germany, някой да е отключвал?

Публикувано

Чети в сайта им. Даже и тема имаше по въпроса, но не е тази ;)

Публикувано (редактирано)

Монката мисля че ето тука https://selfsolve.ap.../GetWarranty.do

Също можете да си ги проверите и без пари

Здравейте!

Както е написано тук в този коментар аз реших да проверя за собственият си телефон и открих, че телефонът ми е "заключен" към следните щатски мрежи:

AT&T

C Spire

Sprint

Verizon

След което реших да сменя държавата и да видя дали няма да е отключен и към някои мрежи в Англия и ми излязоха следните:

3 UK

O2

Orange

T-Mobile

Tesco

След което по идеята от първият пост в темата реших да потърся в ebay.co.uk дали може да се разкодира моят модел(като например тук).

Та въпросът ми е след като съм разбрал(от тея съвместимите държави), че телефонът ми е кодиран към O2(UK), а това е отключването за О2(UK)???

Някой пробвал ли е?

Моля само сигурни отговори!

EDIT:

Току-що видях, че има и пълен лист с държави и там присъства и България. Цъкнах там и ми излязоха само:

Globul

MobiTel

Та според вас дали ще мога да сложа карта на Globul и телефонът ми да си работи без проблеми и без софтуерно отключване?

П.С. Използвам iPhone 3GSGB, ver. 4.1, fw 05.12.01.

Редактирано от FoxDie

Бъркаш понятията. Телефонът ти може да е заключен само към един оператор. Освен това O2 и Orange са различни мобилни оператори в Англия и такова понятие като "заключен към O2 на Orange (UK)" не съществува. Или е заключен към O2 или към Orange. Трябва да установиш към кой точно оператор е заключен телефона, за целта погледни тази тема.

За 2те години и нещо, през които си бил член на форума не се ли научи на основните понятия и на това къде да пишеш и търсиш? :smile:

Редактирано от orbitalen

Да, прав си имам грешка,.,., бях написал "на Orange" в повече ==> трябваше да е само О2(UK). Сега съм го поправил.

Та аз и от преди си знам, че телефонът ми е заключен към АТ&Т в щатите, все пак от там съм си го купил лично.

Но явно не си ми разбрал въпроса правилно... или по-възможно е аз да не съм го задал правилно.

След като решиш да провериш телефонът си в даденият линк(към сайта на Apple) и там можеш да избираш разлини страни. Първоначално избрах щатите и видях, че мога да потърся четерите оператора за поддръжка на телефона си -> което от своя страна ме наведе на мисълта, че никой не би поддържал телефона на конкурента си и предположих, че е заключен и към тези мрежи.

След това реших да проверя какви са поддръжниците на моят телефон в Англия(UK) и ми изкара долните 4 който бях описал(из между тях и въпросният О2 (UK) ) и помислих, че тези продукти от ebay може и да успеят да ми помогнат да си отключа телефона.

А сега някой да каже ако е пробвал или е сигурен?!?

А за двете години който съм потребител в този форум съм участвал активно само първите 2 месеца и после от време на време влизам и питам ако имам някаква нужда, така че НЯМА НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ!!!

П.С. @Orbitalen дори предполагам тези аналогови поддръжници в различните страни биха можле да ми отключат телефона ако отида при тях, ако се замислиш. Все пак и от АТ&Т мога да отида да си отключа телефона ако е бил на договор и съм плащал на време всичко (купих го без договор) .

Редактирано от FoxDie
Публикувано

Ако си го закупил от АТ&Т => е заключен към АТ&Т. Само към АТ&Т. А това, че телефонът се продава заключен към различни мрежи из целия свят не означава, че твоят е заключен към всички тези мрежи! И все още бъркаш понятията. Отговор на въпроса ти - няма да стане с тези от eBay. Ако искаш да разбереш защо вникни в този и предходния ми пост, и по-конкретно удебелените думи. :)

Публикувано

колеги моляви помогнете ми да отключа iPhone 4s купен от о2 UK новак съм и неразбирам много! в ebay гледам има някъкъв начин?

Публикувано

Седни и чети!

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...