swimsas Публикувано Февруари 24, 2012 Публикувано Февруари 24, 2012 здравейте колеги за съм нов притежател на iphone 4 . Та въпроса ми е проверих телефона в checkMend и ми изписа това: Checks Performed Explanation Ever blocked CheckMEND has a record of this item having been blocked by a cell phone network Currently blocked CheckMEND has a record that this item is currently blocked by one or more cell phone networks всичко останало е зелено само това дава като проблем но не мога да разбера това означава че телефона просто е заключен към оператор или че е блокиран от оператора поради някаква причина и няма да може да се ползва в Англия.мерси предварително Цитирай
Alxx® Публикувано Февруари 24, 2012 Публикувано Февруари 24, 2012 Значи че телефонът ти вероятно е краден или застрахователна измама(широко разпространена в Англия). Забрави за фабрично отключване. Цитирай
turieca Публикувано Март 18, 2012 Публикувано Март 18, 2012 (редактирано) Мой приятел в Англия е заявил отключване при оператора след изтичане на договор. Изпратили са му код за активация и така, а какво да прави с този код и къде да го въведе за да стане врътката. Телефона е 3G. Редактирано Март 18, 2012 от turieca Цитирай
Apostolov Публикувано Май 3, 2012 Публикувано Май 3, 2012 здравейте колеги, имам 4-ка, която е заключена към UK Vodafone. Към момента съм от щастливците, които упяха да си е отключат със SAM, както и да запазят ключът. Все пак искам да пробвал да го отключа фабрично, чрез молба/запитване към оператора. За целта намерих в сайта им това: [url="http://campaigns.vodafone.co.uk/UnlockCodeRequestForm/"]http://campaigns.vodafone.co.uk/UnlockCodeRequestForm/[/url] , което е направено точно за тази цел. За съжеление нямам тяхна сим карта, моля някой за помощ - да ми продиктува на ЛС, мобилен номер на UK Vodafone, за да мога да допопълня формата за ънлок. Ако няма добри самаряни, които да си предоставят номера, моля насочете ме от къде да изровя техен номер. Обърнах гугъл, и вече се отчайвам ... Цитирай
Alxx® Публикувано Май 3, 2012 Публикувано Май 3, 2012 Купи си от ибей предплатена 02, с поне 15 паунда в нея - толкова ще те "ощипят" за ънлока. Цитирай
Apostolov Публикувано Май 3, 2012 Публикувано Май 3, 2012 Какво имаш предвид с "предплатена 02". Да прочетох на няколко места че трябва да е с поне 15.50£, и да мога да направя поне 1-2 разговора с нея. Тоест трябва да е поръчам с активиран роуминг, иначе горя нали? А сега като дадох номера на един търговец на коли в Англия, дали ще го ощипят, или няма тъй като не е говорил от този апарат с нея, и системата им не е регестрирала обаждане?! Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Май 3, 2012 Публикувано Май 3, 2012 Kолегата имаше предвид, че ще те ощипят, понеже ще си купиш карта от тях Не че след това ще ти взимат някакви пари допълнително. Предплатена - все едно ваучер. Аз имам един въпрос, който е горе-долу по темата. Става въпрос за една ФЗ френска 4-ка. Мисля, че е към О2, трябва да проверя. Някой да е отключвал такава по официален начин? Може и на ЛС да ми пишете.. Цитирай
KurtiMakarov Публикувано Май 6, 2012 Публикувано Май 6, 2012 https://www.o2.co.uk/apps/help/help?qid=1&q1=2&route=unlocking&case=Handset%20Unlocking%20Form 02-Казват,че отключват iPhone безплатно.Аз подадох молба и не ми поискаха пари,ще видим какво ще се случи до 14 работни дни. http://crave.cnet.co.uk/mobiles/unlock-your-o2-iphone-for-free-from-today-49304213/ Цитирай
orbitalen Публикувано Май 6, 2012 Публикувано Май 6, 2012 Pay monthly customers can unlock their handsets at any time, completely gratis. Once unlocked, you can stick any SIM card in your iPhone and off you go. Sadly, you'll have to continue to pay O2 for the duration of your contract. Pay as you go (бел. Аз. предплатена карта без договори и пр.) customers have to pay £14.70 to unlock. If your PAYG iPhone is less than a year old, you can unlock and the fee will be deducted from your airtime balance. Ти на договор ли го използваш към O2? Защото ако не, пускаш линк, а даже не четеш какво пише в него явно. Иначе и аз мога да потвърдя, един приятел има заключен към О2 телефон и си го ползва към тях (живее в Англия, съответно) с предплатена карта, и когато попита в О2 каква е процедурата за отключването му казаха точно това - плащаш 15 паунда и ще го отключат. Единственият препъни камък е, че ако не се лъжа, за да ти го отключат, трябва телефонът да е бил активен с тази сим карта, т.е. да има проведени поне няколко разговора с тази карта, но за това не съм 100% сигурен. Цитирай
KurtiMakarov Публикувано Май 6, 2012 Публикувано Май 6, 2012 Телефона не се ползва с карта на О2,върнаха ми отговор,че до 24часа,ако телефона не е обявен за откраднат или в черния списък ще бъде отключен. Цитирай
Vasil Balabanov Публикувано Май 24, 2012 Публикувано Май 24, 2012 (редактирано) Някой може ли да ми Услужи с номер на О2 uk. Редактирано Май 24, 2012 от Alxx® Цитирай
Mikosh Публикувано Юни 10, 2012 Публикувано Юни 10, 2012 Здравейте интересува ме някой знае ли къде мога да отключа iphone 4 Spain Orange понеже пробвах във един сайт и май стана така че само парите ми взеха и няма разкодиране,ще съм ви благодарен ако кажите някой който разкодира такъв оператор? Благодаря предварително!!! Цитирай
Орлин Павлов Публикувано Август 12, 2012 Публикувано Август 12, 2012 Колеги до 6дни мога да имам предплатена карта на о2.Проверих че е заключен към тях и е изтекъл договора.Мисля да я взема с 20паунда вътре.Притеснява ме да ли не е откраднат и да изгоря с 20паунда.Може ли да се провери?Друго нещо по-специално трябва ли да се направи Цитирай
Орлин Павлов Публикувано Август 14, 2012 Публикувано Август 14, 2012 Питам Вас, ако има хора с опит.Оператора ми дава puk ) Цитирай
londongunner Публикувано Август 14, 2012 Публикувано Август 14, 2012 По-добре от оператора никой не може да ти каже, а този пук служи за прехвърляне на номера към друг оператор в UK Цитирай
relax Публикувано Септември 7, 2012 Публикувано Септември 7, 2012 здр имам телефон 4 заключен към O2 uk Великобритания оператор искам да попитам как мога да го отключа Цитирай
arm11 Публикувано Септември 7, 2012 Публикувано Септември 7, 2012 Със "здр" и непопълнен профил нямаш шанс. 2 Цитирай
relax Публикувано Септември 7, 2012 Публикувано Септември 7, 2012 Купих си Iphone 4 заключен към O2 uk.Искам да попитам как мога да го отключа? И ако има хора които са към същия оператор и са го отключили ако могат да ми помогнат. Благодаря предварително Цитирай
KurtiMakarov Публикувано Септември 7, 2012 Публикувано Септември 7, 2012 Свържи се е ТЕО от форума,тои ще ти помогне! 1 Цитирай
slaf Публикувано Септември 26, 2012 Публикувано Септември 26, 2012 Във франция в Apple Store, айфоните отключени ли са. Цитирай
Iliana Alexandrova Публикувано Септември 29, 2012 Публикувано Септември 29, 2012 Здравейте всички! Наскоро се сдобих с Айфон 4 , модел MC603B . Проверих в една друга тема тук във форума и разбрах ,че е ФО. Обаче като сложа картата (М тел) и ми изписва "No service" . Изчетох доста неща по форумите и доколкото разбрах , трябва чрез Ибей да го отключа,но дали мога и по друг начин? Благодаря ви предварително. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.