Anthony Публикувано Септември 2, 2012 Публикувано Септември 2, 2012 Сега ще се чепкаме за Apple и Samsung ли? Каквото изкарат, ще го купим. Това си е лично техен проблем, какъв инч ще е и какъв цвят. Ей, това е мнението! За какво да се тормозят и да правят допълнителни инвестиции? И с 1" дисплей да е, щом е Apple, купува се 3
slaf Публикувано Септември 3, 2012 Публикувано Септември 3, 2012 Никога досега не е имало толкова много изтекли прототипи на Айфон. Направо не мога да повярвам, че са се оставили да се наводни интернет с айфони.
The Shaman Публикувано Септември 3, 2012 Публикувано Септември 3, 2012 Кои са тея толкова много?? За петицата аз виждам само един единствен да се върти за разлика от други години!
killer4o Публикувано Септември 3, 2012 Публикувано Септември 3, 2012 Повечето наистина не са изтекли прототипи, а са снимки на части, след което креативни хора изливат и сглобяват макети. Досега прототип не съм видял.
Lyudmil Публикувано Септември 3, 2012 Публикувано Септември 3, 2012 Какви изтекли прототипи, само фейкове и нищо повече. Ако това е "изтекъл прототип" как всеки втори блогър в youtube се изреди да снима клипчета с него, сигурно си го препращат по пощата? Стига глупости, тва на всичкото отгоре е грозно и изглежда евтино. А това трябва да са новите слушалки:
roll2puff Публикувано Септември 10, 2012 Публикувано Септември 10, 2012 А дано, но ме съмняват някои работи - сканиране на отпечатъци.....За външния вид вече съм 90% сигурен http://www.youtube.com/watch?v=-MjrNKIVrQs&feature=player_embedded 1
roll2puff Публикувано Септември 10, 2012 Публикувано Септември 10, 2012 Развалиха традицията да се гледа LIVE през сайта, най-вероятно и този път най-близко до живото събитие ще е liveblog-а в Engadget или Pocketnow.
Dean Публикувано Септември 10, 2012 Публикувано Септември 10, 2012 Остана още съвсем,съвсем малко хора! Дано външния вид не е като на телефона от клипа по-горе,че лошо..
ayl Публикувано Септември 11, 2012 Публикувано Септември 11, 2012 Все си мисля, че няма да е като тоя макет. А дано, че иначе трябва да чакам 6-цата. Не вярвам Епъл да пуснат такава грозотия - то ако така се вдига диагонал на екран само по дължина, като догонят догодина конкурентите си по тоя показател телефона ще изглежда не като таблет, както мнозина се опасяват, а като тояга . Ако такава е тенденцията догодина ще чакаме мида тип Моторола със сгъваем екран. 1
stoilovlubomir Публикувано Септември 11, 2012 Публикувано Септември 11, 2012 Нищо от това клипче,което видях не ми хареса! Същият дизайн,същата "функционалност", а сканирането ще бъде толкова ефективно,колкото Сири...Стискам палци това да е поредният fake,защото иначе ще се разочаровам много! Това би било подигравка с клиентите и всички верни фенове на бранда! До 12-ти остана съвсем малко и горещо се надявам след представянето да се чувствам горд фен на Apple:)
The Shaman Публикувано Септември 11, 2012 Публикувано Септември 11, 2012 Ходете и запалете свещи в някоя черква, че взехте да циклите тук с едно и също 1
Dean Публикувано Септември 11, 2012 Публикувано Септември 11, 2012 Е,иначе откъде ще имаш повод да си пръснеш отровния коментар 1
The Shaman Публикувано Септември 11, 2012 Публикувано Септември 11, 2012 Просто за да ти отговоря на "остроумието"... Хич и не ми се пише вече ама няма как, това ми е работата тук А твоя коментар освен, че може да му се обърне внимание по няколко точки, с какво е свързан с темата? Не ми отговаряй... 1
Asen_77 Публикувано Септември 11, 2012 Публикувано Септември 11, 2012 И защо да сменят дизайна. Побъркаха се с продажби на 4-ка, още повече полудяха с дизайна на 4S ... А кажете защо да го сменят 2
The Shaman Публикувано Септември 11, 2012 Публикувано Септември 11, 2012 12-ти дойде а iOS 6 GM все още няма! 1
don Baro Публикувано Септември 11, 2012 Публикувано Септември 11, 2012 Утре вечер GM iOS 6, а на 21.09 с новият iPhone, ще я пуснат официално. Така мисля, беше и при излизането на iOS 5 с 4S.
The Shaman Публикувано Септември 11, 2012 Публикувано Септември 11, 2012 Мисля си, че бях с нея доста по-рано, но може и да греша. Ще представят телефон! Без нова ос ли?
mariankata Публикувано Септември 11, 2012 Публикувано Септември 11, 2012 12-ти дойде а iOS 6 GM все още няма! ?? Само аз ли съм на 11-ти още? 1
The Shaman Публикувано Септември 11, 2012 Публикувано Септември 11, 2012 Щото си в Австрия Така е думата братле
Pe6o666 Публикувано Септември 11, 2012 Публикувано Септември 11, 2012 Все си мисля, че няма да е като тоя макет. А дано, че иначе трябва да чакам 6-цата. Ти пък къде се разбърза?!? Пропусна 5S Бая ще почакаш... 1
roll2puff Публикувано Септември 11, 2012 Публикувано Септември 11, 2012 Като почнете да го дъвчете това "дизайн" и се чудя какво очаквате? Да му наслагат бутони под дисплея ли? Кевларен гръб като на моторола или релефен като на htc? Може би си мечтаете да е мида или слайдер,с хареуерна клавиатура или да е квадратен. Не ви разбирам, честно. Хората се кефят на това, че е опростен, изчистен и удобен за ползване. За това си купуват всяко ново поколение, защото е това, с което са свикнали, но с някои подобения. Така го виждам и за напред, като Порше, които биват майтапени, че 911 е една и съща от както се прави и въпреки това си остава в елита на автомобилите. И двете имат идентичност, която им е допринесла да си изградят име и няма да я захвърлят ей така, защото тенденцийте са се променили. iPhone е телефон с много лица, за всеки който иска разнообразие има хиледи кейсове със всякакъв дизайн и функционалност. Има и сума туийкове за джейлнати истройства, за тези които искат и вътрешна къстъмизация. 4
ayl Публикувано Септември 11, 2012 Публикувано Септември 11, 2012 Нищо не очаквам аз поне. Идентичността си е идентичност и не могат да бъдат покрити вкусовете на всички, но все си мисля че е време най-после от тази фирма, която е с огромни претенции да стигнат до правилния извод, че трябва да се представят поне по два телефона на година - един с размерите, които има сега и един, който да покрие желанията на хората, които предпочитат големи екрани. Тогава хората като мен, които не харесват да носят в джоба си кютуци като андроидските, ще си купуват първия и ще го сменят заради хардуера, а другите ще бъдат също удовлетворени. Какво сложно има в това се чудя. Представяте ли си да изкарват по един Макбук Про 15 инча всяка година и толкова? Както казат в началото, ако преди 5 години представянето на само един телефон годишно е било оправдано, сега вече е недъгава стратегия на фирмата, с която аз поне се чудя какво се опитват да докажат. И да, в светлината на това, според мен не само настоящето, но и бъдещето е на андроид. 1
Asen_77 Публикувано Септември 11, 2012 Публикувано Септември 11, 2012 И като извадят два телефона какво? Само ще размият мненията и ще създадат поводи за размисъл. А така е лесно - избра е един. Да не говорим че стратегията им ги е направила най-скъпата компания в историята. Та какво да променят? Сега ако пуснат 7 инча iPad ще почне едно главоблъскане и мислене кой е по практичен ... Според мен са баш каквито трябва и не трябва да променят нищо в стратегията. Дори и пускане на по-малък таблет iPad за мен е грешка (ако изобщо пуснат )
Recommended Posts