Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

4sj ( steve jobs or super jailed) с нов процесор и нищо друго , продължавам да събирам облози - бира/боза с подсладител :biggrin:

Публикувано

Хардуера предполагам ще бъде същия или с малка разлика от iPad2 така, че ви предлагам да обърнете внимание на него, че ще дойде доста по-скоро.

• Харесвам 1
Публикувано

Носят се слухове за уникална feature на бъдещия iPhone 5 специално за българи - свързване чрез набиране на ЕГН.

• Харесвам 1
  • Не харесвам 1
Публикувано

Jabba, специално за Ваньо Танов. Не е зле като идея. :)

Публикувано

Чета ви мненията и просто ми е супер смешно:)

Абе,колко години минаха и не се научихте на Епъл политика....Защо все още не се пуска бял вариант на 4....Защото той ще обере вниманието около новото полугодие!!!

Да ще има мов iPad с предна камера и най-много дизайнерски промени...Но нов iPhone ....не! Продуктът на Епъл е номер едно....,конкуре%

• Не харесвам 2
Публикувано (редактирано)
alxx' timestamp='1297083252' post='92866']

А, понеже ти не увираш от намеци за спазване на правила - ще те лиша от правото да умуваш за един месец!!!

Еми то и на мен ми е тъжно като чета твойте....,ма какво да се прави тя България е пълна все с такива ГОЛЕМИ мозъци и разбирачи...

Редактирано от alxx
  • Харесвам 1
  • Не харесвам 4
Публикувано

Чета ви мненията и просто ми е супер смешно:)

Абе,колко години минаха и не се научихте на Епъл политика....Защо все още не се пуска бял вариант на 4....Защото той ще обере вниманието около новото полугодие!!!

Да ще има мов iPad с предна камера и най-много дизайнерски промени...Но нов iPhone ....не! Продуктът на Епъл е номер едно....,конкуре%

Любчо, ти да не си възпитаник на Тео Ангелов?

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Ето, как би изглеждал 4" екран на iPhone5 при запазване на размерите на телефона.

Screen-shot-2011-02-15-at-1.08.16-PM.png

Публикувано

Те сега пукат, представям си при тая конструкция :tooth:

Публикувано
imagenuu.jpg
Публикувано

Шансовете за по-голям дисплей нарастват.

005006-iphone51_500.jpg

Източник: Macrumors

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Слух:Apple Considering Aluminum Back for iPhone 5.

567a9961aa68daa2.jpg

Публикувано

Дано да са лъжи. Стъклото е по красиво.

Публикувано

Колкото повече материал, върху който не се оставят пръстови отпечатъци и не се драска, още по-добре.

Публикувано

031208-iphone5-500_1621e_26999982.jpg

От японския сайт Macotakara пуснаха снимки на iPhone със алуминиев заден панел, от които се вижда, че моделът няма LED светкавица, което означава, че ако снимките са достоверни, то това най-вероятно ще е евтиният модел на iPhone, тъй като iPhone 5 няма как да не разполага с толкова необходима екстра. Какво мислите, дали това е поредният недостоверен слух или картинката изглежда доста правдоподобна

Това вече ми грабва окото като дизайн. Умалено копие на iPad2.

Жалко че е поредният Фейк.

Публикувано

Ужасен фейк, прилича на iPhone 2G. По-добре да е нещо подобно на iPhone 4.

Публикувано

Не се ли замисляте, че поредните "изтекли" снимки и данни, може да са "опипване на почвата"? Аз съм "ЗА" връщането на тенекето, джамфонът нИ мА кефи.

• Харесвам 1

Това "тенеке", което е на снимката е малко отживяло вече, надали ще заложат на смесица от 4 и 2.

Koлкото до това да пропуснат една година - еми вижте конкуренцията какво прави и сами решете дали няма да им паднат продажбите - http://www.359gsm.com/lg_optimus_3d-vpechatleniq_i_benchmark_testove_ot_.html

Редактирано от WolfDale
Публикувано

Не ме радва въобще. Според мен дизайна на iPhone4 ще се запази или поне ще доминира и при новия.

А това LG от горния пост едва ли би могло да се опише като пробив в дизайна. LG имат свойството да изглеждат много пластмасово-евтини. Но и това си е стил, като го погледнеш от друга страна :tooth:

Намерен е прототип на iPhone 4 с 64GB памет, на гърба му пише XXGB.

http://www.youtube.com/watch?v=OXrT7-qyXuE

48821-500.jpg

48820-500.jpg

Източник: iClarified

Редактирано от ML16
Публикувано

Все ги намират :D

Публикувано

255140200.png

Вече и материално доказателство за наличието на двуядрен А5 в бъдещия iPhone...

Да Ви е честит новия ябълкофон 4 и половина до към 5 без 20 модел , с айпадски А5 процесор

Гога, май ще ми купуваш боза с подсладител, а на Ицо Найденов-Стела :tooth:

Редактирано от kawabiker

някакви открити снимки на инжинерен портотип на 5-цата (същият дизайн с по-голям дисплей):

232737-iPhone%205%20b_500.jpg

232737-iPhone%205%20f_500.jpg

Източници: http://www.macrumors.com/2011/03/10/iphone-5-design-images-with-larger-screen/

На БГ:http://www.phonearena.bg/news/Iztekoha-predpolagaemi-izobrazheniya-na-iPhone-5_id17356

Редактирано от profusion
Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.
  • Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...