Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Я виж линка в предишния ми пост :)

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Само дано, ако наистина няма Home бутон на негово място да има продължение на дисплея.

Публикувано

Аз пък съм против сензорен home бутон, други си е като усетиш че си го натиснал по си ми харесва. :)

Публикувано

Пълни измишльотини. Никога досега не са познавали за каквото и да е.

Публикувано

Изчакайте малко докато някой служител "изгуби" пак един от прототипите. :smile:

• Харесвам 1
  • 2 седмици по-късно...
Публикувано
9-reasons-not-to-buy-iphone-511.png
Публикувано

На интересна информация попаднах току що. А именно, че камерата на iPhone5 ще бъде 8Mpix и доставяна, не от кой да е, а от Sony, чийто управляващ директор се "изтървал" в интервю снощи, че засегнатата от земетресението фабрика в Япония ще закъснее с доставките на сензора за Applе.

източника:

http://gizmodo.com/#!5788251/sony-ceo-may-have-inadvertently-revealed-iphone-5s-8mp-camera

Публикувано

Gizmodo, цитират Apple insider, само дето са забравили да добавят след заглавието думичката: rumor

Публикувано

До догодина време бол , може и 12 мп. даже да сложат , нали ще е 2012 година :tooth:

Публикувано

Нови слухове, които навяват, че е възможна появата на iPhone 5 в края на юни. Чакаме.

MacRumors

Публикувано

Само някакви глупави хипотези вървят из тоя нет.

Публикувано

Велика мисъл роди твоята глава...

Публикувано

Появиха се нови слухове за iPhone 5. Вероятно ще продължат да се появяват нови слухове за телефона, докато Apple официално го представи.

Преди време чухме, че iPhone 5 може да има или да няма NFC възможности, по-голям (4-инчов?) екан, умен панел с контроли, метален гръб и други.

Ming-Chi Kuo от Concord Securities е говорил с компании, доставящи части за устройствата на Apple. Той е научил, че iPhone 5 ще използва същия процесор като iPad 2 – A5, ще има подобрен дизайн на антената и ще използва чип на Qualcomm за GSM и CDMA моделите. Според Ming-Chi, камерата на гърба на iPhone 5 ще бъде 8MP. Пак според него, производството на телефона ще започне през м. септември.

За момента слухът за по-големия 4” екран на iPhone 5 нито е потвърден, нито отречен.

Източник: www.intomobile.com

Публикувано

Phone 5 Coming on September [Confirmed]

Публикувано

Мисля, че е нормално. iPhone се продава повече от добре и са решили да го изтискат на макс.

Публикувано

Не мисля че ще го направят със скосена форма, така прилича твърде много на гугълския в профил

Публикувано (редактирано)

Ей така по ми харесва.

3259918g.jpg

Редактирано от apodjeki
  • Харесвам 1
Публикувано

Ето нещо наистина интересно и реално...

3.jpeg

ee164ce60334b6df3bb8-LL.jpg

• 3 седмици по-късно...
Публикувано

На мен ми изглежда по-тънък на горната снимка :huh:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.
  • Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...