Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

iPhone 4S

iPhone 4S  

351 гласа

Нямате разрешение да гласувате в тази анкета или да видите резултатите от анкетата. Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Recommended Posts

Публикувано

Естествено, че ще вземеш по-новото.

• Отговори 397
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

• SpAwN

41

• The Shaman

25

• Grievous

22

• Alxx®

21

Публикувано (редактирано)
Да с един приятел точно това обсъждахме, като му звъня от 4 на 4S и обратното, времето започва да тече, никъв сигнал не се чува до момента когато някой не вдигне и каже "Ало". Даже мислихме, че е нещо от оператора. И двамата сме на М-тел.

То хубаво ако не се чува сигналът, но при мен и "ало"- то не се чува понякога..

При мен е доста по- рядко- от 20-30 разговора- един е греда..

Grievous, аз като чета- това повече от половината бройки го правят..дано случиш на читава.

Редактирано от SpAwN
Публикувано

Ако си разбирач ще си вземеш 4s, а ако не правиш разлика си вземи 4 ;)

Публикувано

Е ти пък сега... Разбирач, неразбирач :D

Не е до разбирач или както казва Shaman-a :smile:, но от 3гс съм многооооо доволен и не искам да се разочаровам все пак пари се дават :smile:

Ок смело напред взимам 4S 32 бял, като дойде и каквото ще да става :smile:

Редактирано от mishocs
Публикувано

Аз вече се убедих, че проблемът със звука при позвъняване има нещо общо със Сири. В момента в който използвам Сири за малко и оставя телефона в покой- следващото изподящо повикване е греда..

Публикувано

Здравейте. Видях, че някои от вас имат 4S и имам един въпрос. Батерията ми пада сравнително бързо, от както го ползвам го зареждам всеки ден (не всеки ден го използвам кой знае колко). Следя няколко влога в YouTube и знам, че и други хора имат този проблем. Въпросът ми е дали някои от вас има същия проблем и дали някои знае как мога да удължа "живота" на батерията ? Мерси предварително :)

Публикувано

И преди писах в тази тема, че при мен средната продължителност на живот на батерията е 3 дена. Със същия начин на ползване 4-ката караше между 4 и 5 дена. От тази гледна точка не съм доволен. Основният проблем е невъзможността за забрана на 3G от сетингите и лошото покритие на М-Тел. Забелязах друго обаче - преди празниците направих чист рестор и го сетнах като нов. Този път не инсталирах трите офисни приложения, iMovie и 2Do. Сега карам с ден повече. Не знам откъде идва, може би от 2Do, защото офисните и без това по принцип не ги ползвам, неизползваеми са на 3,5 инчов дисплей и са напразна загуба на пари. Някой ако ползва това приложение, нека пробва без него и напише отзиви.

Публикувано

Без да обиждам никой,но за мен IPhone 4S не е нищо друго освен един маркетингов трик от страна на Apple! В много от случайте вместо по-добър се оказва по-лош от чистото 4 ! Аз с желание бих си взел една бройка,но само ако си заслужаваще ъпгрейда като сума! Ползвам IPad 2 Wi-Fi+ 3G,който също е с А5 процесор! Разликата с А4 на IPhone4 е направо недоловима при тези връзки на интернета!

Публикувано

Аз още като му видях характеристиките си казах, че няма смисъл да се сменя 4-ката.

Лично аз съм влюбен в дизайна на iPhone 4. :)

Публикувано

Има разлика сега :) пък вие.

Едно време така се говореше и за 3G vs 3GS айде сега :),но като спряха подръжката на 3G тогава всеки тръгна да реве :)

Публикувано

Все пак разликата от 3G и 3GS беше много по-голяма! Мултитаскингът променя коренно едно устройство....Да се смята,че една програма(Siri) и леки козметични промени вътре в устройството си заслужават 1200/1400 лева:) Е...да ... ако примерно си продадеш 4-ката и се закачиш с ДДС-то към фирма ще намалиш доста цената и ще дадеш едни 400 лева,което наистина дава смисъл!:) Но пък след няколко месеца ще излезе 5 и тогава....пак по същата процедура...ще вземе да стане подозрително за данъчните,а и все пак е криза...не се знае дали ще ти предложат добра цена за настоящата версия...въобще всеки сам си решава!:)

Публикувано

Запознай се с устройството, преди да го сравняваш с друго!

Ползвал съм го две седмици:)Сравнявах го с чистата 4-ка! Аз имам и Ipad2,който е със същият процесор като на S-ката! Не мога да кажа,че е е фрапиращо мощен от чистата 4-ка! :)И с най-мощният процесор на пазара на мобилни устройсва при лош нет....все тази:) Колегата ми е супер геймър,аз да си призная не съм:) Той сподели,че за него игрите вървят добре и на двата модела iPhone-ни...все пак най-важното е да се купува програмата,може и на 3GS да върви!:) След като е на iOS5...Любител фотограф съм:) С ръка на сърцето казвам,че не пикселите са най-важното в една оптика! При тези размери на лещата чудеса не чакайте...Аз и на фотоси от нета не вярвам! Много зависи от какъв ъгъл снимаш,как си настрил апарата...абе въобще в лабораторни условия може да има малко подобрение,но в реалния процес на работа фрапантна разлика не открих! Клипчета снимах и действително там е поработено,но само толкова!:) И по-добре може да бъде!:) А колкото до Siri....там по-добре да не споменавам какъв смях падна:) По скоро това е нещо за "Free Time", отколкото за сериозна работа! Към момента изводът ми на лоялен потребител на Applе е че IPhone 4 е изключително красив и стилен! Изключително работоспособен и качествен продук! Заслужава си парите! Без никакъв спор телефон на 2011!

iPhone 4S е за онези "Apple fans" с абонаментни планове,които изтичат и естествено трябва да бъдат подновени! За онези,които са със по- стари модели и искат да получат нещо свежо на момента,но не искат да вземат "същият" като на колегата или жената:)Това е нормално за маркетинга! Трябва да има движение и шум!:)

Аз чакам нещо с по-различен дизайн и още повече новости:)Тоест...Iphone5:):):)

Пак казвам това е изцяло мое мнение! Никой с нищо не искам да подвеждам и обиждам! Аз съм човек с мнение,но това не означава,че моето е най-правилното...

Редактирано от stoilovlubomir

stoilovlubomirov безсмислено е да даваш оценка дали е правилно или не преминаването от 4 към 4S, зависи каква оферта имаш пред себе си. Аз лично 4-ката бих я продал за 600лв и бих си взел 4S за 699лв кеш или на лизинг с договор от 5лв на месец, но както виждаш не е финансов проблема. Просто не виждам смисъл да го правя и за това си чакам 5-цата след 10-тина месеца ;)

Редактирано от Lyudmil
Публикувано

Мнението е като г@з@ - всеки го крие отзад и на всеки чуждото му понамирисва, а своето не.

Публикувано

Verizon Wireless обявиха днес, че са продали 4.2 милиона броя iPhone за последното тримесечие, което е почти двойно повече от предходните три месеца. Между другото се очаква на 24ти януари и Apple официано да обяви колко телефони са продали за тримесечието.

Публикувано

Здравейте имам чисто нова 4с-ка ФО с фирм 5.0 и имам следния проблем: използвам го само за разговори и мн рядко интернет (УиФи) и батерията кара макс 2 дни? Чудя се ако го ъпдейтна до 5.0.1 дали ще се оправи този проблем ?

Публикувано

А ти колко искаш да кара? 1 месец?

Нормално е.

Публикувано

Не го ъпдейтвай а направи чист рестор без връщане на бекъпа към 5.0.1 и проблема с батерията трябва да се реши.

Публикувано

Въпрос към някой с Глобулска 4ска - някой тествал ли е дали телефона работи с други карти, а именно дали е кодиран? Защото днес търсих в Глобул бройки и като говорих с оператор, ми казаха, че телефоните им не са кодирани (само 4сите), дали това е вярно?

Публикувано

Слабо вероятно, да купиш с договор и на лизинг най-вече телефон от тях, и да не е заключен. Даже направо си е невъзможно.

Публикувано

Правилно си го написал, моят план изтече продадох 4-ката. и взех 4s , като излезне и 5цата и нея ще взема.любов какво да се прави.

Публикувано

Аз съм пробвал, закупен 4с от глобул, при активация с карта на м-тел не стана, искаше карта на оператора.

Публикувано

Мерси, значи пак служителите им се изказаха некомпетентно.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...