vachoo Публикувано Октомври 13, 2011 Публикувано Октомври 13, 2011 някой успял да активира с firm 6.15.00? Цитирай
mariankata Публикувано Октомври 13, 2011 Публикувано Октомври 13, 2011 Хактвира - да (iOS 5 GM). Цитирай
jh_ivanov Публикувано Октомври 13, 2011 Публикувано Октомври 13, 2011 какво е новото на iOS5 и по добре ли е от 4.3.х някой да постне снимки как изглежда 4-ката с новата система дайте съвет заслужава ли си да я кача Цитирай
arm11 Публикувано Октомври 13, 2011 Публикувано Октомври 13, 2011 Ква глупост написа и ти?!? Чети, какво е новото и си преценявай за себе си. Чак пък и снимки... Ениуей, качих без проблем на 4-ката, ъпдейта бейсбанда, после редсноу, без никакви грижи. Супер доволно е 5.0 Цитирай
The Shaman Публикувано Октомври 13, 2011 Публикувано Октомври 13, 2011 Не знам аз ли нещо съм ослепял ама не намирам на iPad никъде multitouch gestures,а пък така съм свикнал с тях.Уж трябва да са в settings - general ама юок. Я виж в Setings- General-Accessability- assistive touch Цитирай
C2K Публикувано Октомври 13, 2011 Публикувано Октомври 13, 2011 Здравейте, телефона ми е джейлнат с 4.3.5. тетърд!Когато пусна да се ъпдейтва след синка който отнема около 10-15 минути ми дава грешка 3194 и неможе да се ресторне!Опитах да го ресторна но пак ми даде същата грека!Някой може ли да ми каже от каде е проблема и има ли решение?! Цитирай
Pe6o666 Публикувано Октомври 13, 2011 Публикувано Октомври 13, 2011 На джейлнат телефон не прави ъпдейт. Виж си хост файла и затрий на саурик IP-тата Цитирай
climber4o Публикувано Октомври 13, 2011 Публикувано Октомври 13, 2011 След доста опити с Shift + Restore снощи .. и всеки път грешки 3200 ... днес с първото натискане на бутона Update телефона тръгна , Много ме кефи Notification-на . Сега само чакаме Unthetered Jail и всичко ще е 6 точки и половина ! Цитирай
iPhoneman Публикувано Октомври 13, 2011 Публикувано Октомври 13, 2011 Пак да питам ако някой може да тества това къде си търсиш приятелите и сподели мнение. На мен не ми излиза никой, а може и да нямат все още iOS 5. Мерси пп. Какво ли са сложили Аппле този път, че почти всеки има проблем с ъпдейта на baseband Цитирай
baronbg Публикувано Октомври 13, 2011 Публикувано Октомври 13, 2011 Някой да е пробвал вече, дали gevey работещ на 4.3.5 става и за 5.0. ? Аз ще пробвам тези дни, но някой може да ме е изпреварил. Цитирай
Lyudmil Публикувано Октомври 13, 2011 Публикувано Октомври 13, 2011 Пак да питам ако някой може да тества това къде си търсиш приятелите и сподели мнение. На мен не ми излиза никой, а може и да нямат все още iOS 5. Мерси пп. Какво ли са сложили Аппле този път, че почти всеки има проблем с ъпдейта на baseband Както виждам си инсталирал Find My Friends, но за да виждаш останалите ти приятели трябва и те да са с iOS 5 и да са те добавили като приятел в програмката, както и да са разрешили в настройките да им се показва местонахождението. Общо взето идеята не ме кефи, защото това означава постоянно да влизам в програмката и да избирарам когато искам другите да виждат къде съм и когато не искам. А и ако се озовеш с приятелката на жена си на едно и също място макар и случайно и двамата сте забравили услугата пусната....ходи обяснявай после. 1 Цитирай
mirror Публикувано Октомври 13, 2011 Публикувано Октомври 13, 2011 Между iOS 5GM и iOS5 (ОТА) няма никаква разлика. Който е с GM няма смисъл да ресторва. Цитирай
SpiceBoy Публикувано Октомври 13, 2011 Публикувано Октомври 13, 2011 Грешиш доста тук. Когато бях с iOS 5 GM неможех да ползвам OTA (показваше грешка). В момента съм с Final и всичко си е нормално. Цитирай
matsan Публикувано Октомври 13, 2011 Публикувано Октомври 13, 2011 Я виж в Setings- General-Accessability- assistive touch М не е това брат Цитирай
The Shaman Публикувано Октомври 13, 2011 Публикувано Октомври 13, 2011 Знам, но е много удобно Цитирай
apomarinov Публикувано Октомври 13, 2011 Публикувано Октомври 13, 2011 (редактирано) Аз успях да ресторна айпада, но телефона си се инати на 3002. Редактирано Октомври 13, 2011 от apodjeki Цитирай
mariankata Публикувано Октомври 13, 2011 Публикувано Октомври 13, 2011 Има ли Notification Center на iPad-a? Цитирай
apomarinov Публикувано Октомври 13, 2011 Публикувано Октомври 13, 2011 То оставаше и да няма. Цитирай
mariankata Публикувано Октомври 13, 2011 Публикувано Октомври 13, 2011 То хубаво, а по default има ли нещо (на iPhone - Weather, Stocks), ама в iPad-a нема термометър. Цитирай
mirror Публикувано Октомври 13, 2011 Публикувано Октомври 13, 2011 (редактирано) Грешиш доста тук. Когато бях с iOS 5 GM неможех да ползвам OTA (показваше грешка). В момента съм с Final и всичко си е нормално. ??!??!!! Ами нормално, защото си бил с последна версия. Едно и също е. Всичко си работи коректно, включително и sync през wifi. А за ъпдейта си мисля, че всичко ще е ок когато излезе следваща версия. Редактирано Октомври 13, 2011 от mirror Цитирай
orbitalen Публикувано Октомври 13, 2011 Публикувано Октомври 13, 2011 (редактирано) mariankata, времето се актуализира през интернет, до колкото ми е известно и в iPhone също няма термометър. Същото важи и за Stocks, така че не виждам причина ситуацията да е по-различна спрямо тази, при iPhone. Редактирано Октомври 13, 2011 от orbitalen Цитирай
apomarinov Публикувано Октомври 13, 2011 Публикувано Октомври 13, 2011 И телефона най-накрая се предаде. Принципно съм изключил айтюнс да прави бекъп и имам чуството, че е заради това, защото като бекъпнах айпада тръгна от първия път, а сега телефона тръгна с рестор през рековерито. Тва е ако някой още има проблеми Айде приятно ползване! Цитирай
vachoo Публикувано Октомври 13, 2011 Публикувано Октомври 13, 2011 (редактирано) уфф не знам вече какво става, но все още не мога да активирам пустия телефон. Започвам от начало та ако някой има някакви идеи моля да сподели. Телефона беше с 4.3.5 firm 6.15.00. Снощи дадох рестор при което се появяваше грешка 3200, но при третия опит стана. Всичко вървеше гладко докато не дойде момента за активиране. На самия тел. изписваше searching след което се появява no service. В itunes съобщението беше че нямам карта в тел. (картата е на оператора от който е взет тел). Пробвах няколко пъти да повторя процедурата - неуспешно. Днес пробвах с custom обаче стига почти докрая и спира. Само да добавя че кастъма е правен със snowbreeze с тикната отметка за активиране. След поредния опит телефона успя да стартира с помощта на redsn0w и опцията Just Boot, но обхват няма... Редактирано Октомври 13, 2011 от vachoo Цитирай
iPhoneman Публикувано Октомври 13, 2011 Публикувано Октомври 13, 2011 (редактирано) Много бавно работи WiFi и AppStore с iOS 5, нормално ли е ? Не бавно ами супер бавно 50gb гратис с box, ако някой го интересува. Регваш се от app на телефона и след няколко секунди се отваря прозорец. Size matters: Get a FREE 50 GB lifetime account for file storage and sharing through Dec. 2, 2011. To get your automatic upgrade, download the Box app on your iPhone or iPad and register or sign in to your account - it's that easy. Box provides simple, secure sharing from anywhere – letting you easily store files online, send big files fast, access content on-the-go, and collaborate with others. Box for iPhone and iPad lets you: http://itunes.apple....d290853822?mt=8 Редактирано Октомври 13, 2011 от iPhoneman Цитирай
Lyudmil Публикувано Октомври 13, 2011 Публикувано Октомври 13, 2011 уфф не знам вече какво става, но все още не мога да активирам пустия телефон. Започвам от начало та ако някой има някакви идеи моля да сподели. Телефона беше с 4.3.5 firm 6.15.00. Снощи дадох рестор при което се появяваше грешка 3200, но при третия опит стана. Всичко вървеше гладко докато не дойде момента за активиране. На самия тел. изписваше searching след което се появява no service. В itunes съобщението беше че нямам карта в тел. (картата е на оператора от който е взет тел). Пробвах няколко пъти да повторя процедурата - неуспешно. Днес пробвах с custom обаче стига почти докрая и спира. Само да добавя че кастъма е правен със snowbreeze с тикната отметка за активиране. След поредния опит телефона успя да стартира с помощта на redsn0w и опцията Just Boot, но обхват няма... Пробва ли с Reset Network Settings? Също така може да опиташ да изгасиш телефона, да го включиш без сим и чак когато се зареди да вкараш картата. Принципно преди рестора предполагам си махнал пинкода нали? Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.