algor Публикувано Юни 20, 2015 Публикувано Юни 20, 2015 Ха, тия даже са намалили процента - вече са по 10 и по 8... Четвъртък и петък (по думите му) са били 20. пп. Аз преди малко отворих сайта и затова реших да споделя, но съм закъснял. Цитирай
gogogetov Публикувано Август 31, 2015 Публикувано Август 31, 2015 И на мен ми предстои да си взема телевизор и съм много затруднен да намеря точно това което ми е нужно. А именно, нужно ми е да мога да свързвам към него Kodi, Apple Tv, лаптоп, да мога да стриймвам от iPad 3 и да мога да браузвам на самия телевизор. С други думи, колко Smart трябва да е за да мога да правя тези неща? Виждам че се продават т. нар. Lite Smart и се чудех дали ще ми свършат работа, понеже са доста по-евтини. Благодаря! Цитирай
niksan76 Публикувано Октомври 15, 2015 Публикувано Октомври 15, 2015 Колеги какво мислите за SAMSUNG UE-55JU7000. В офиса съм с такъв от днес, сега го разцъках и е доста приятен, но се чудя за цената няма ли нещо по-добро. За в къщи става дума, че ми предстои покупка. Цитирай
mirror Публикувано Октомври 15, 2015 Публикувано Октомври 15, 2015 SONY KD-55X8505C на по-добра цена и с по-добра матрица и с Андроид . Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Октомври 15, 2015 Публикувано Октомври 15, 2015 Не защото ненавиждам марката, ама не познавам човек, който да има/е имал ТВ Самсунг и да не се е оплакал. Последно един приятел изхвърли на боклука средно висок клас 50"-ов Самсунг, само след 3 години употреба... Не че аз не сторих същото със Сони на 5 де, ама... И уж на времето по всички форуми и блогове го възхваляваха как бил най-добрият, а-у.. 2 Цитирай
mirror Публикувано Октомври 15, 2015 Публикувано Октомври 15, 2015 Понякога имам чувството, че всички електроуреди имат таймер за саморазрушение, който се активира след изтичане на гаранцията. 9 Цитирай
algor Публикувано Октомври 15, 2015 Публикувано Октомври 15, 2015 Не защото ненавиждам марката, ама не познавам човек, който да има/е имал ТВ Самсунг и да не се е оплакал. Последно един приятел изхвърли на боклука средно висок клас 50"-ов Самсунг, само след 3 години употреба... Не че аз не сторих същото със Сони на 5 де, ама... И уж на времето по всички форуми и блогове го възхваляваха как бил най-добрият, а-у.. Адски ти уважавам мненията (и не само), но в случая цепна невероятно детинско изказване. И говоря за изказването като цяло, а не за това дали се изхвърля марка Еламеритни или Идияпочеши. 6 Самсунг-а имам из къщите и още 4-5 са по приятели и от 10 години (а може и повече) не само нямам изхвърлен ТВ, а дори нямам и повреден. Но не затова е темата и спирам. Цитирай
cvalio Публикувано Октомври 15, 2015 Публикувано Октомври 15, 2015 Това всъщност е вярно - скоро по Bulgariq on Air - в документален филм го показаха 1:1. На дънните платки това е тънка медна нишка под гнездото на процесора, която след известно време от прегряването се прекъсва и .... Обясниха, че без този механизъм няма потребление, няма производство и пр........ ПП Това беше отговор на mirror 3 Цитирай
algor Публикувано Октомври 15, 2015 Публикувано Октомври 15, 2015 Аз бих допълнил и колите към ТВ, защото имам поглед над няколко автомобила какво се случва като изтече гаранцията. И винаги се чудим и си говорим с приятели как знаят кога изтича гаранцията и дали колата е минала 20 или 220 хил. километра, ебаси... 2 Цитирай
Alxx® Публикувано Октомври 15, 2015 Публикувано Октомври 15, 2015 Аз мога да ти дам пример със същите марки коли, как спряха да се развалят, след като почнахме да ходим в други сервизи, не в гаранционните. Баба Тонка(Бенц W220) от 0 до 55к км(краят на гаранцията), не излизаше от балкан кяр. От 55к км досега(240к км) е влязла два-три пъти за дребен ремонт, като не броя регулярното обслужване с масла и накладки. Подчертавам дебело, че между 70к и 180к е карана като крадено балканче във функция охранителна кола. P.S. За да не съм офтопик: откакто имам 27" Мак(благодарение на теб) и 32" Ейзо за втори екран - мерси, ТВ не ми трябва. Имам всичко в едно(две, де ). Цитирай
Wayward Публикувано Октомври 15, 2015 Публикувано Октомври 15, 2015 algor хич не се лъжеш.Производителите поръчват частите да са по-чупливи и това дори е изискване към 3rd party доставчици. Цитирай
baronbg Публикувано Декември 2, 2015 Публикувано Декември 2, 2015 Въпроса ми е следния: В заведение съм сложил 2 LG смарт, искам да пускам понякога картина и на двата от компютър. До двата няма HDMI кабели и са в най отдаличените крайща. Тв-тата и компютъра са в 3-те ъгъла на заведението. Та някой има ли опит, с Хром каст или да кажем нещо подходящо безжично, да предложи решение. Благодарен съм на всякакви идеи. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
s0urce Публикувано Декември 4, 2015 Публикувано Декември 4, 2015 (редактирано) Аз да попитам някоя препоръка за 48" до 50" ?? самсунг или ЛГ? до 1600 лв Редактирано Декември 4, 2015 от s0urce Цитирай
Asen_77 Публикувано Декември 4, 2015 Публикувано Декември 4, 2015 По този начин зададен въпроса звучи като, да си купя ли БМВ или Мерцедес? От какво имаш нужда - 4к, смарт функции, изкривен дисплей, андройд софтуер? 1 Цитирай
AresP Публикувано Декември 5, 2015 Публикувано Декември 5, 2015 (редактирано) Аз да попитам някоя препоръка за 48" до 50" ?? самсунг или ЛГ? до 1600 лв http://www.whathifi.com/samsung/ue48j6300/review Sent from my iPhone using Tapatalk Редактирано Декември 5, 2015 от AresP 1 Цитирай
Monro Публикувано Януари 19, 2016 Публикувано Януари 19, 2016 (редактирано) Да размърдам малко темата... В крайна сметка има ли смисъл от 4к телевизор към днешно време в бг, след като телевизиите излъчват full hd и то някои канали... а за обикновените канали добре ли е? Говоря за телевизии с кабел, а не сателитни. Огледал съм се в този телевизор: http://www.technopolis.bg/bg/TV/TV-PHILIPS-43PUS7150-Ultra-HD-3D-LED/p/15750 Редактирано Януари 19, 2016 от Monro Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Януари 19, 2016 Публикувано Януари 19, 2016 Всичко масово вече се прави 4К. По-добре да си подготвен за близкото бъдеще, макар и това да не значи точно телевизия. Нетфликс и ютюб за момента поддържат повече 4К съдържание. Винаги можеш и сам да си пускаш през флашка/комп. На моето ЛГ не се забелязва влошаване на качеството на телевизиите, ъпскейлът е добре направен. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
mirror Публикувано Януари 20, 2016 Публикувано Януари 20, 2016 На Филипса не ми харесва картината, но Андроида при него е по-бърз от на Сони и Самсунг, не знам как са го постигнали. Цитирай
Monro Публикувано Януари 20, 2016 Публикувано Януари 20, 2016 (редактирано) А каква е разликата м/у https://www.technoma...ilips-43pus7100 и http://www.technopol...-3D-LED/p/15750 Преди малко минах в технополис да видя 43pus7150, но така и не успяха да пуснат 3D, всъщност пуснаха клипче, но си беше и размазано с очилата Някой може ли да ми изпрати няколко тестови клипчета и каквото е нужно (субс примерно) да ги сложа на флашка и като избирам ТВ да тествам? Един "консултат" в магазина ми каза, че не можело да се гледа онлайн 3д с филипс влизаш в ютуб пускаш 3д клип и не можеш да гледаш на филипс, а на лг и самсунг можело Редактирано Януари 20, 2016 от Monro Цитирай
mirror Публикувано Януари 20, 2016 Публикувано Януари 20, 2016 7100 - двустранен амбилайтинг 7150 - тристранен -//- Общо взето нищо Филпсите имат проблем със сдвояването на мишка и клавиатура. Цитирай
The Shaman Публикувано Януари 20, 2016 Публикувано Януари 20, 2016 Нямам никакъв проблем с това, но... На седма серия не скачай!!! Супер зле им са процесорите. Забива като треторазряден андроид телефон! Цитирай
Monro Публикувано Януари 21, 2016 Публикувано Януари 21, 2016 някъде по напред в темата ми се стори че четох, че бавните били до 6-та серия ? демек да търся 8 и нагоре? Спрял съм се на филипс основно заради амбилайта А този, 48PFS8109 3D LED Доколото разбирам е 8ма серия? Цитирай
Alxx® Публикувано Януари 21, 2016 Публикувано Януари 21, 2016 Аз съм с шеста, 40" и първите две минути след старт провлачва. После е що-годе ок. Цитирай
Monro Публикувано Януари 21, 2016 Публикувано Януари 21, 2016 Аз се наплаших малко от тази марка за TV... а така ми допадаше... поразчетох по форумите и нищо позитивно не видях Някой може ли да ми каже какво съдържание да сваля на флашка за да тествам различните видове тв ? Вкъщи имам 3 тв-та самсунг-и за подновяване, които са LCD но са купувани много отдавна и нямат никакви екстри дори са само HD. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.