Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Ха, тия даже са намалили процента - вече са по 10 и по 8...

Четвъртък и петък (по думите му) са били 20.

пп. Аз преди малко отворих сайта и затова реших да споделя, но съм закъснял. :huh:

• 2 месеца по-късно...
Публикувано

И на мен ми предстои да си взема телевизор и съм много затруднен да намеря точно това което ми е нужно.

А именно, нужно ми е да мога да свързвам към него Kodi, Apple Tv, лаптоп, да мога да стриймвам от iPad 3 и да мога да браузвам на самия телевизор.

С други думи, колко Smart трябва да е за да мога да правя тези неща?

Виждам че се продават т. нар. Lite Smart и се чудех дали ще ми свършат работа, понеже са доста по-евтини.

Благодаря!

• 1 месец по-късно...
Публикувано

Колеги какво мислите за SAMSUNG UE-55JU7000. В офиса съм с такъв от днес, сега го разцъках и е доста приятен, но се чудя за цената няма ли нещо по-добро. За в къщи става дума, че ми предстои покупка.

Публикувано

SONY KD-55X8505C на по-добра цена и с по-добра матрица и с Андроид :smile:.

Публикувано

Не защото ненавиждам марката, ама не познавам човек, който да има/е имал ТВ Самсунг и да не се е оплакал. Последно един приятел изхвърли на боклука средно висок клас 50"-ов Самсунг, само след 3 години употреба... Не че аз не сторих същото със Сони на 5 де, ама... И уж на времето по всички форуми и блогове го възхваляваха как бил най-добрият, а-у..

Публикувано

Понякога имам чувството, че всички електроуреди имат таймер за саморазрушение, който се активира след изтичане на гаранцията.

Публикувано

Не защото ненавиждам марката, ама не познавам човек, който да има/е имал ТВ Самсунг и да не се е оплакал. Последно един приятел изхвърли на боклука средно висок клас 50"-ов Самсунг, само след 3 години употреба... Не че аз не сторих същото със Сони на 5 де, ама... И уж на времето по всички форуми и блогове го възхваляваха как бил най-добрият, а-у..

Адски ти уважавам мненията (и не само), но в случая цепна невероятно детинско изказване.

И говоря за изказването като цяло, а не за това дали се изхвърля марка Еламеритни или Идияпочеши.

6 Самсунг-а имам из къщите и още 4-5 са по приятели и от 10 години (а може и повече) не само нямам изхвърлен ТВ, а дори нямам и повреден.

Но не затова е темата и спирам. :smile:

Публикувано

Това всъщност е вярно - скоро по Bulgariq on Air - в документален филм го показаха 1:1.

На дънните платки това е тънка медна нишка под гнездото на процесора, която след известно време

от прегряването се прекъсва и ....

Обясниха, че без този механизъм няма потребление, няма производство и пр........

ПП Това беше отговор на mirror

Публикувано

Истината е някъде там...

Публикувано

Аз бих допълнил и колите към ТВ, защото имам поглед над няколко автомобила какво се случва като изтече гаранцията.

И винаги се чудим и си говорим с приятели как знаят кога изтича гаранцията и дали колата е минала 20 или 220 хил. километра, ебаси...

Публикувано

Аз мога да ти дам пример със същите марки коли, как спряха да се развалят, след като почнахме да ходим в други сервизи, не в гаранционните. Баба Тонка(Бенц W220) от 0 до 55к км(краят на гаранцията), не излизаше от балкан кяр. От 55к км досега(240к км) е влязла два-три пъти за дребен ремонт, като не броя регулярното обслужване с масла и накладки. Подчертавам дебело, че между 70к и 180к е карана като крадено балканче във функция охранителна кола.

P.S. За да не съм офтопик: откакто имам 27" Мак(благодарение на теб) и 32" Ейзо за втори екран - мерси, ТВ не ми трябва. Имам всичко в едно(две, де :smile: ).

Публикувано

algor хич не се лъжеш.Производителите поръчват частите да са по-чупливи и това дори е изискване към 3rd party доставчици.

• 1 месец по-късно...
Публикувано

Въпроса ми е следния: В заведение съм сложил 2 LG смарт, искам да пускам понякога картина и на двата от компютър. До двата няма HDMI кабели и са в най отдаличените крайща. Тв-тата и компютъра са в 3-те ъгъла на заведението. Та някой има ли опит, с Хром каст или да кажем нещо подходящо безжично, да предложи решение. Благодарен съм на всякакви идеи.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано (редактирано)

Аз да попитам някоя препоръка за 48" до 50" ?? самсунг или ЛГ? до 1600 лв

Редактирано от s0urce
Публикувано

По този начин зададен въпроса звучи като, да си купя ли БМВ или Мерцедес? От какво имаш нужда - 4к, смарт функции, изкривен дисплей, андройд софтуер?

Аз да попитам някоя препоръка за 48" до 50" ?? самсунг или ЛГ? до 1600 лв

http://www.whathifi.com/samsung/ue48j6300/review

Редактирано от AresP
  • 1 месец по-късно...

Да размърдам малко темата...

В крайна сметка има ли смисъл от 4к телевизор към днешно време в бг, след като телевизиите излъчват full hd и то някои канали... а за обикновените канали добре ли е? Говоря за телевизии с кабел, а не сателитни.

Огледал съм се в този телевизор: http://www.technopolis.bg/bg/TV/TV-PHILIPS-43PUS7150-Ultra-HD-3D-LED/p/15750

Редактирано от Monro
Публикувано

Всичко масово вече се прави 4К. По-добре да си подготвен за близкото бъдеще, макар и това да не значи точно телевизия.

Нетфликс и ютюб за момента поддържат повече 4К съдържание. Винаги можеш и сам да си пускаш през флашка/комп.

На моето ЛГ не се забелязва влошаване на качеството на телевизиите, ъпскейлът е добре направен.

Публикувано

На Филипса не ми харесва картината, но Андроида при него е по-бърз от на Сони и Самсунг, не знам как са го постигнали.

А каква е разликата м/у

https://www.technoma...ilips-43pus7100

и

http://www.technopol...-3D-LED/p/15750

Преди малко минах в технополис да видя 43pus7150, но така и не успяха да пуснат 3D, всъщност пуснаха клипче, но си беше и размазано с очилата :)

Някой може ли да ми изпрати няколко тестови клипчета и каквото е нужно (субс примерно) да ги сложа на флашка и като избирам ТВ да тествам?

Един "консултат" в магазина ми каза, че не можело да се гледа онлайн 3д с филипс :scratch:

влизаш в ютуб пускаш 3д клип и не можеш да гледаш на филипс, а на лг и самсунг можело :cry2:

Редактирано от Monro
Публикувано

7100 - двустранен амбилайтинг

7150 - тристранен -//-

Общо взето нищо :)

Филпсите имат проблем със сдвояването на мишка и клавиатура.

Публикувано

Нямам никакъв проблем с това, но... На седма серия не скачай!!! Супер зле им са процесорите. Забива като треторазряден андроид телефон!

Публикувано

някъде по напред в темата ми се стори че четох, че бавните били до 6-та серия ?

демек да търся 8 и нагоре?

Спрял съм се на филипс основно заради амбилайта

А този, 48PFS8109 3D LED

Доколото разбирам е 8ма серия?

Публикувано

Аз съм с шеста, 40" и първите две минути след старт провлачва. После е що-годе ок.

Публикувано

Аз се наплаших малко от тази марка за TV... а така ми допадаше... поразчетох по форумите и нищо позитивно не видях :(

Някой може ли да ми каже какво съдържание да сваля на флашка за да тествам различните видове тв ?

Вкъщи имам 3 тв-та самсунг-и за подновяване, които са LCD но са купувани много отдавна и нямат никакви екстри дори са само HD.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...