The Shaman Публикувано Януари 29, 2013 Публикувано Януари 29, 2013 Всичко е до настройка а и аз целях да постигна този ефект със снимката Телевизора е перфе и е в перфектна симбиоза с телефоните ни. Като едно цяло са! Да, Джони. Благодаря отново за съдействието 1 Цитирай
johnnybravo Публикувано Януари 29, 2013 Публикувано Януари 29, 2013 Скоро съдействах на един друг приятел с малко по-голямо количество, но не битови а хотелски телевизори 7 Цитирай
johnnybravo Публикувано Април 22, 2013 Публикувано Април 22, 2013 От 2014 минават на Android. 6 Цитирай
Cvetan Chukov Публикувано Април 24, 2013 Публикувано Април 24, 2013 Аз началото на годината си закупих philips и сам наистина доста доволен до момента Цитирай
algor Публикувано Април 24, 2013 Публикувано Април 24, 2013 Аз пък преди два месеца смених 55-ицата с по-големия и новия си събрат, а именно: 65" LED 8000 Series Smart TV Излишно е да обяснявам какво прави този модел, защото всеки може да прочете в нета. Класа е над 7-мата серия, като говоря за звук и картина, а през безжичната мрежа с вградените плейъри гледам спокойно от компа повечето висококачествени формати без проблем и каквото и да е насичане. 3 Цитирай
johnnybravo Публикувано Февруари 3, 2014 Публикувано Февруари 3, 2014 TP Vision introduces Philips TVs powered by Android™ Май Apple TV ще ми стане излишно, стига да мога да бодна XBMC директно в телевизора. Цитирай
blizzard Публикувано Февруари 3, 2014 Публикувано Февруари 3, 2014 (редактирано) На истина изглежда добре работата. До сега не бяха много умни телевизорите но с андроида и тяхния магазин за приложния се отварят доста възможности. LG показаха webOS което също е много интересно направено, подреденко изглежда. Редактирано Февруари 3, 2014 от blizzard Цитирай
Fatalizr Публикувано Февруари 4, 2014 Публикувано Февруари 4, 2014 Харесал съм си това по скромничко но толкова са ми възможностите за моментът . http://sharpbg.com/index.php?item=257&group=1 Цитирай
kosmom Публикувано Февруари 5, 2014 Публикувано Февруари 5, 2014 И аз съм решил да си купя един за около 1.500 лв.,но се колебая между Samsung и Philips. Бихте ли ме насочили към един модел,предпочитанията ми са: full HD ,3D,smart tv. By Kosmom И аз съм решил да си купя един за около 1.500 лв.,но се колебая между Samsung и Philips. Бихте ли ме насочили към един модел,предпочитанията ми са: full HD ,3D,smart tv.До сега бях твърдо навит да си купя Samsung,но като прочетох мненията на Джони се двоумих... Какво друго освен амбилийта да ме накара да си купя Fhilips и дали си заслужава !!?? By Kosmom By Kosmom Цитирай
The Shaman Публикувано Февруари 5, 2014 Публикувано Февруари 5, 2014 Ако е Филипс, търси нещо от висок клас, със сериозен процесор! Аз имам 6-та серия и са адски мъки. Качествен, но бавен! Адски бавен! Цитирай
johnnybravo Публикувано Февруари 5, 2014 Публикувано Февруари 5, 2014 Тези новите ще са с четириядрени процесори, които не са ценообразуващ фактор, при положение, че телефони за ~200 лева са с подобни процесори Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
djskinar Публикувано Февруари 5, 2014 Публикувано Февруари 5, 2014 И аз съм решил да си купя един за около 1.500 лв.,но се колебая между Samsung и Philips. Бихте ли ме насочили към един модел,предпочитанията ми са: full HD ,3D,smart tv. By Kosmom By Kosmom Аз съм собственик на PANASONIC TX-L42FT60E 3D LED от Октомври миналата година и съм супер доволен от него. Може да му хвърлиш едно око. Цитирай
nikitobet Публикувано Февруари 8, 2014 Публикувано Февруари 8, 2014 (редактирано) Викторе, моите уважения ама изобщо не си прав, особено последното изречение. Това че тая тема е малко като за коне с капаци е друго , в крайна сметка тук е форум за ейпъл продукти , не виня никой, нека да има асортимент от мнения, да има и нещо за четене Редактирано Февруари 8, 2014 от nikitobet Цитирай
algor Публикувано Февруари 8, 2014 Публикувано Февруари 8, 2014 Взех си едно смарт лг 42 621 май, смарт уж, едвам мърда, съжалявам, че не си взех обикновен.Мислех да си гледам сайтове и сериали през него онлайн,ама нъцки, отваря нещо и забива, и трябва рестарт.Много е бавен, менюто му е много разхвърлено, и дори и не влизам вече в менюто му, че тази тромавост ме дразни много. Не знам дали всички смартове са така, забрави да правиш нещо повече от гледане на качествена картина. Има вграден плекс, работи чат-пат, като казвам чат-пат, работи когато си иска. Има и 3д, ама е далеч от 3д, все едно го няма. Не хвърляй много пари за тв, вземи си нещо с много добра картина и не очаквай чудеса откъм "умната" му страна Мисля, че докато Епъл не покаже телевизор, няма да се радваме на нещо качествено и най вече- работещо добре... Всички чакаме ТВ от Епъл. През това време не е нужно да правим такива генерални изводи, когато се изакаме върху собствения си избор. 3 години ползвах Самсунг 55 инча в хола и 32-инчовата шеста в спалнята. От близо година съм с 65 в хола и 40-ка в спалнята. Няма да казнам нищо - който иска да заповяда да се увери сам относно бързината на браузване и отваряне на приложения. Аз не, че ползвам често, но HBO Go и Voyo се използват най-много. Чуваме се и се разбираме кога - всеки е добре дошъл. 1 Цитирай
The Shaman Публикувано Февруари 8, 2014 Публикувано Февруари 8, 2014 Самсунг нямат равни там, трябва да призная! 1 Цитирай
cezare Публикувано Февруари 9, 2014 Публикувано Февруари 9, 2014 Взех си едно смарт лг 42 621 май, смарт уж, едвам мърда, съжалявам, че не си взех обикновен.Мислех да си гледам сайтове и сериали през него онлайн,ама нъцки, отваря нещо и забива, и трябва рестарт.Много е бавен, менюто му е много разхвърлено, и дори и не влизам вече в менюто му, че тази тромавост ме дразни много. Не знам дали всички смартове са така, забрави да правиш нещо повече от гледане на качествена картина.Има вграден плекс, работи чат-пат, като казвам чат-пат, работи когато си иска. Има и 3д, ама е далеч от 3д, все едно го няма. Не хвърляй много пари за тв, вземи си нещо с много добра картина и не очаквай чудеса откъм "умната" му страна Мисля, че докато Епъл не покаже телевизор, няма да се радваме на нещо качествено и най вече- работещо добре... Аз пък съм много доволен от LG моят модел е 42 inch LM670S не често срещан модел 3D smart и проблемите за който пишеш ги нямам изобщо.А пък за менюто не виждам кое му е сложното.Без насичане 3D и HD със Plex.Интернета вкъщи ми е 8 mb,защото в Кипър са много назад с това,но нямам грижи с браузването,а пък и с magic дистанционното е още по лесно. Цитирай
Monro Публикувано Ноември 30, 2014 Публикувано Ноември 30, 2014 Какво става ако гледаш обикновена цифрова тв на 4к телевизор ? Както и HD каналите ? Сигнала на HD каналите мисля, че е full hd? Към този момент има ли смисъл от 4к телевизор? Цитирай
algor Публикувано Ноември 30, 2014 Публикувано Ноември 30, 2014 Нищо не става, разбира се. Няма как един сигнал с определено качество (примерно HD) да си вдигне качеството и да бъде с по-добра картина, понеже приемника може да възпроизвежда по-качествен сигнал. Ако си вземеш такъв ТВ просто си едни гърди напред и когато навлезе масово 4к (а бе това при нас е мисията невъзможна, баси) ти няма да има нужда да го сменяш. Не им знам цените на тези ТВ, но ако не е неоправдано по-скъп и няма да те заболи финансово, взимай го. Цитирай
Monro Публикувано Ноември 30, 2014 Публикувано Ноември 30, 2014 По скоро ме интересуваше дали няма да дразни качеството на картината, тъй като ще е в пъти по-некачествена отколкото е направен да очаква телевизора? Би ли могло да се приеме сравнение като да гледаш на 40-50' обикновен лед телевизор с аналогов сигнал? Цитирай
algor Публикувано Ноември 30, 2014 Публикувано Ноември 30, 2014 Цифровата и особено HD каналите ще са ти ок, не се притеснявай. Аз в хола съм с 55 инча и се мръщя на качество под HD, та сещай се. Но и цифровата бива и става за гледане. По-скоро си обърни внимание на качеството на сигнала, защото като имаш добър сигнал и на по-некачествен ТВ да го гледаш пак ще е ок. Докато обратното - скапан сигнал на перфектен ТВ - може да те отврати и откаже да гледаш каквото и да е. 1 Цитирай
alex.7777 Публикувано Ноември 30, 2014 Публикувано Ноември 30, 2014 Най-добър телевизор за домашно кино за 2013 - 2014 година: плазмата Panasonic TX-P60ZT60 8000 левчета, и се кефиш на макс, избрах плазма, защото лед нещо били правени в Словакия..... 1 Цитирай
cezare Публикувано Ноември 30, 2014 Публикувано Ноември 30, 2014 Ами iPhone като ги правят Китай?! 2 Цитирай
kosmom Публикувано Ноември 30, 2014 Публикувано Ноември 30, 2014 Трудно е човек да избере при тоя наплив от телевизори ,особено ако не знае какво иска..,нещата се усложняват повече,когато поискаш мнението на приятели,познати..,защото то винаги е различно. Не трябва много да му се мисли май..,взимаш това,което ти е на присърце и край ...След 3 дена лутане се спрях на Samsung 55H7000 и разбрах,че не съм сгрешил.Има много по-добри и ще има..,всичко е въпрос на вкус и най-важното "парата прави играта"... Според мен в повечето случаи цената си казва своето. Цитирай
alex.7777 Публикувано Декември 1, 2014 Публикувано Декември 1, 2014 Ами iPhone като ги правят Китай?! Колега, Китай е на светлинни години пред Словакия, Словения, Хърватска, България.....и Америка.....сега гледах клип, как направиха Ауди А-8 едно към едно с немската версия...а ти викаш Айфончето нема ти направят, решат ли, стой та гледай к'во става... 1 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.