BulgarianSS Публикувано Ноември 10, 2013 Публикувано Ноември 10, 2013 Викаш заговор пак, а? Същият,като във вашият мач "Ще имаме едно знаме, на което ще пише: "Свята и чиста република"." Цитирай
SpAwN Публикувано Ноември 10, 2013 Публикувано Ноември 10, 2013 (редактирано) Още ли ви се коментира ЦСКА и Левски? Просто от Разград показват как се играе футболната игра. Редактирано Ноември 10, 2013 от SpAwN 1 Цитирай
baronbg Публикувано Ноември 10, 2013 Публикувано Ноември 10, 2013 Поредната Разградска лекция. Втори пореден мач четирибуквените не могат да се противопоставят с чисто футболни средства. Сега да видим ревльото с какво ще се оправдава. Заговора е ясен! 1 Цитирай
BulgarianSS Публикувано Ноември 10, 2013 Публикувано Ноември 10, 2013 Чисто и просто ни надиграха. Това е футбола. Горният драскач-покажи ми кога твоят възлюбен отбор надиграха някой? Локо ПД?Берое?...Да се връщам назад?... " Ще имаме едно знаме, на което ще пише: "Свята и чиста република". " Цитирай
hidalgo Публикувано Ноември 10, 2013 Публикувано Ноември 10, 2013 Поредната Разградска лекция. Втори пореден мач четирибуквените не могат да се противопоставят с чисто футболни средства. Сега да видим ревльото с какво ще се оправдава. Заговора е ясен! Eстествено, че ще ни надиграят, като са по-добри. Факт е, че в този мач всичко се реши на терена, а не от някой духач(със свирка в ръка). Как да кажеш на черното бяло. Вие пък все едно някога сте ги надигравали. Цитирай
Asen_77 Публикувано Ноември 10, 2013 Публикувано Ноември 10, 2013 Да миналия сезон ги победихме с 1-0 на Герена! Цитирай
hidalgo Публикувано Ноември 10, 2013 Публикувано Ноември 10, 2013 (редактирано) Хахаха върни се пак на въпроса - надигравам ≠ побеждавам, или? Редактирано Ноември 10, 2013 от hidalgo Цитирай
pepo1919 Публикувано Ноември 10, 2013 Публикувано Ноември 10, 2013 Баронче,хайде малко уважение към ЦСКА. "Четирибуквието"-в един друг форум,или и ти нямаш регистрация там? Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
SpAwN Публикувано Ноември 10, 2013 Публикувано Ноември 10, 2013 (редактирано) Ами не е като да не беше равностоен мачът на Герена. Освен двете им ситуации, изиграни левашки, териториалното предимство беше за Левски, доста по- добре стоящ от последните два мача на червените срещу Разград. Редактирано Ноември 10, 2013 от SpAwN Цитирай
baronbg Публикувано Ноември 10, 2013 Публикувано Ноември 10, 2013 Ще приема въпроса ти за риторичен! Лесно може да се провери. Извинението ще бъде трудно от твоя страна. "четирибуквие" беше аналог на "ваши" определения към други отбори. Или за Вас може??? Има едни български поговорки: "Каквото почукало, такова се обадило" и "На зло куче, зла тояга" Казвал съм го и казвам пак: Уважавам всички спортове и всички отбори. Тръгнахте у лево, с вашия лидер и следвайки тона му, нищо добро не ви чака. 1 Цитирай
SpAwN Публикувано Ноември 10, 2013 Публикувано Ноември 10, 2013 (редактирано) Той ("лидерът") съвсем скоро пак ще иска да си запази анцуга и ще заведе дело срещу "любимия клуб". Като Лупи лъсне за пореден път... Двойчо, върни анцуга!) Редактирано Ноември 10, 2013 от SpAwN 2 Цитирай
pepo1919 Публикувано Ноември 10, 2013 Публикувано Ноември 10, 2013 Ще приема въпроса ти за риторичен! Лесно може да се провери. Извинението ще бъде трудно от твоя страна. "четирибуквие" беше аналог на "ваши" определения към други отбори. Или за Вас може??? Има едни български поговорки: "Каквото почукало, такова се обадило" и "На зло куче, зла тояга"Казвал съм го и казвам пак: Уважавам всички спортове и всички отбори. Тръгнахте у лево, с вашия лидер и следвайки тона му, нищо добро не ви чака. Ако в към мен,нещо си се ибъркал! Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
The Shaman Публикувано Ноември 10, 2013 Публикувано Ноември 10, 2013 Време е да стоплите, че в България има повече от два отбора. 1 Цитирай
Asen_77 Публикувано Ноември 10, 2013 Публикувано Ноември 10, 2013 Но Ботев явно и той не иска да е от отборите. Какво става там? Пари, база, спокойствие? Мъри ги пробва до кога ще го държат ли? На всички е ясно Лудогорец защо върви напред. Цитирай
SpAwN Публикувано Ноември 10, 2013 Публикувано Ноември 10, 2013 (редактирано) Ако трябва да сме честни, Лудогорец в момента вървят напред, защото хвърлиха добри пари за селекция, не сменяха треньори на два месеца, обиграват едно ядро от играчи вече трета година , имат абсолютен медиен и финансов комфорт и въобще не на последно място - играят ФУТБОЛ, и то много добър за нашите стандарти, поради гореизброените причини и правилната финансова и структурна политика. Това колко са бутани от съдии, подкупи и пр. е безмислина тема за разговор след като четвърти мач са без загуба в групите на ЛЕ, с един допуснат гол и класирани за 1/16 финал. Не ги обичам, не одобрявам изкуственото създаване на отбори без грам традиция и привърженици, но истината е, че в момента те дърпат БГ футбола...3-мата българи и 8-те чужденеца в отбора им... Редактирано Ноември 10, 2013 от SpAwN 1 Цитирай
BulgarianSS Публикувано Ноември 11, 2013 Публикувано Ноември 11, 2013 Това как ще го коментирате? Босът на разградчани призна, че не е очаквал убедителния успех с 2:0, който шампионите постигнаха на стадион "Българска армия" днес. "Знаете, че това са двата ми любими отбора. Който и да беше победил, нямаше да съжалявам. Имах очаквания да загубим, защото вчера бях на тренировката и видях, че имаме контузени, играчите бяха уморени. Не очаквах такава убедителна победа. Твърденията на Майкъла не са верни. Не е вярно, че помагам финансово на първия отбор на ЦСКА. Но пред някои хора, които са членове на "ЦСКА завинаги", съм поел ангажименти и сигурно ще се включа в кампанията и ще помогна за базата и игрищата за школата на ЦСКА. Това е един жест към това, което правят хората от "ЦСКА завинаги". Просто искаме нещо да се изгради тук в София и да има развитие на детско-юношеския футбол в ЦСКА", започна Домусчиев. Цитирай
Lyudmil Публикувано Ноември 11, 2013 Автор Публикувано Ноември 11, 2013 Ей загубихме един мач от Лудогорец и веднага се намесиха лефскарчетата да разправят колко сме били зле. Трябва ли да ви напомням, че заради бойковите мутряги бяхме пред умишлен фалит и че селекцията ни за този сезон е единствено от свободни агенти и нито лев не е даден за привличането на някой класен играч. Лудогорец от няколко години налива пари за селекция, взимат се играчи с качества, за това играе добър футбол и е нормално да победи ЦСКА в сегашното му състояние. И въпреки това сме преди Лефски в класирането, където кранчето на Чорни не е спирало никога така че си дръжте подигравките за себе си или направо си свалете фланеките! Цитирай
Grievous Публикувано Ноември 11, 2013 Публикувано Ноември 11, 2013 Колкото и да мразиш сините, грозно е да го именуваш ЛеФски. Прав ли съм? Все пак името на отбора е свързано с това, на Апостола. 6 Цитирай
SpAwN Публикувано Ноември 11, 2013 Публикувано Ноември 11, 2013 (редактирано) Ей, да не изписваш името на Ботев и Левски правилно говори за много по- страшни неща от една футболна омраза. Говеда, Вечно втори, подуенци..ок, но Левски да пишеш с "ф" - наистина сигнализира за много ниска култура. И аз не харесвам Ботев Пд, може да ги наричам всякак (Металик Сопот и т. н), но реша ли да им ползвам истинското име, то винаги ще е Ботев. Тук говорим за неща много над един обикновен спорт , неща в които хората лъсват какви джентълмени са и в живота, и в спортните си принадлежности. EDIT: @Grievous ме изпревари, благодаря му искрено за тази бърза и спонтанна реакция! Редактирано Ноември 11, 2013 от SpAwN 3 Цитирай
Lyudmil Публикувано Ноември 11, 2013 Автор Публикувано Ноември 11, 2013 Изписвайки ЛеФски визирам отбора от Подуяне, за мен е обида тоя отбор да носи името на Апостола! 1 Цитирай
BulgarianSS Публикувано Ноември 11, 2013 Публикувано Ноември 11, 2013 Това ме навява на въпроса-защо някой е позволил футболен отбор да взима името на такива хора? 1 Цитирай
SpAwN Публикувано Ноември 11, 2013 Публикувано Ноември 11, 2013 (редактирано) Изписвайки ЛеФски визирам отбора от Подуяне, за мен е обида тоя отбор да носи името на Апостола! Когато този отбор е започнал да носи това име, не си бил замислен нито ти, нито любимият ти отбор- не мога да разбера за какво си чувстваш обиден или каква обида визираш точно.. Това ме навява на въпроса-защо някой е позволил футболен отбор да взима името на такива хора? Питай също отборите на Ботев и Раковски... То бива да забивате, но вашето край няма. Мислех, че поне в този форум в темите за спорт няма фанатици , а обективни привърженици , но истината е , че конкурирате с изказвания и на сините , и на червените ултраси форумите. Редактирано Ноември 11, 2013 от SpAwN 4 Цитирай
BulgarianSS Публикувано Ноември 11, 2013 Публикувано Ноември 11, 2013 Питах общо-не само феновете на възлюбеният ти отбор... Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.