BulgarianSS Публикувано Октомври 17, 2014 Публикувано Октомври 17, 2014 Видях във фейса,но надеждата умира последна 1 Цитирай
asen4o0 Публикувано Октомври 17, 2014 Публикувано Октомври 17, 2014 Спрях да чета на "каталунската телевизия". Иначе няма да пропусна да се заям за Реал. Sent from my iPhone 5 using Tapatalk 1 Цитирай
BulgarianSS Публикувано Октомври 17, 2014 Публикувано Октомври 17, 2014 Сигурен бях,каква беше корицата на фифата,че забравих Цитирай
asen4o0 Публикувано Октомври 17, 2014 Публикувано Октомври 17, 2014 Хахахаха, каталунските ни приятелки ги тресе як комплекс щом преди дербито пак вадят претоплени трупове ! Всеки нормален човек като види че автора на пасквила е каталунска телевизия и вече е наясно за какво иде реч. А истината е доста по-различна, за което има неоспорими факти. Да караме поред: Франко идва на власт през 1936г, и като следствие на това, всички клубове с абревиатурата кралски, губят тая почетна титла и короната над герба си. Реал почва да се нарича ф.к. Мадрид за доста дълъг период от време. През първите 18 години от управлението на Франко, Реал не вижда титла, а барселона, Валенсия, Билбао, любимия отбор на Франко - фашисткия Атлетико Авиасионес, който чак през 1947г. приема сегашното си име Атлетико Мадрид, се скъсват от титли и купи /на Франко/, дори Севиля успява да стане шампион, а Реал едва не изпада през 48г. докато вместо да прави селекция си строи стадиона със собствени средства, за разлика от камп ноу построен от Франко ! Колкото до трансфера на Ди Стефано, и тук каталунците чукат на грешната врата, преговарят с Ривер Плейт вместо с Мийонариос, който държи правата на Ди Стефано. И пак федерацията взима решение в полза на барселона като решава двата клуба да делят играча, но каталунците сами се отказват от това. Самият дон Алфредо многократно е обяснявал как са се развили нещата, но понеже той почина, сега пак се опитват да ни заблуждават с лъжи. Друга каталунска измишльотина,на която само те си вярват е, че петте КЕШ-а на Реал са едва ли не подарени без борба. А истината е, че Реал е изиграл пълната схема на турнирите от 1/16 финали та чак до финала и е победил всички топтимове шампиони на страните си тогава. През 1976г. умира Франко, но каталунците чакат за нова титла чак до 1985г., а за едва първата си КЕШ чак до 1992г., като преди тях до купата с големите уши успяват да стигнат клубове като Фейенорд, Селтик, Нотингам, Астон вила, Цървена звезда, и дори Стяуа за сметка на същата барселона, и то насред Испания. Сигурно духът на Франко от отвъдното им е пречел да спечелят ! И след Франко, Реал е категорично по-успешния клуб като трофеи. А, че испанската държава винаги е помагала на барселона и каталуня, има и други доказателства, направиха им олимпиада през 1992г., преместиха от Мадрид в барселона домакинството на състезанието във формула 1, дадоха им престижни тенистурнири и други надпревари, построиха им спортна и не само спортна инфраструктура. Редица автономни области бяха пренебрегвани за сметка на каталуня и барселона, обаче комплекса за малоценност продължава да тресе тия хора ! Ето и една снимчица, на която се виждат топлите отношения между ръководството на барселона и Франко. Техният президент Агусти Монтал връчва на Франко най-голямото им отличие заради помощтта на диктатора към барселона. Все пак Франко на два пъти ги спасява от фалит: http://http://vcarballido.blogspot.com/2012/03/tontos-contemporaneos-ii-agustin-montal.html Цитирай
dobrewski Публикувано Октомври 19, 2014 Публикувано Октомври 19, 2014 Голям комплексар си Асенчо,голям MADRID CABRON!!! Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Цитирай
hidalgo Публикувано Октомври 19, 2014 Публикувано Октомври 19, 2014 Барселона се пише с главна буква, най-малкото защото е град. Колегата над мен е напълно прав! 3 Цитирай
Alxx® Публикувано Октомври 20, 2014 Публикувано Октомври 20, 2014 На мен ми е интересно откъде я копна тая реч? Цитирай
The Shaman Публикувано Октомври 20, 2014 Публикувано Октомври 20, 2014 От фенклуба, вероятно 1 Цитирай
asen4o0 Публикувано Октомври 20, 2014 Публикувано Октомври 20, 2014 Какъв е проблема, че съм го копирал от член на фенклуба? Sent from my iPhone 5 using Tapatalk Цитирай
Alxx® Публикувано Октомври 20, 2014 Публикувано Октомври 20, 2014 Проблем не е чак, ама първо е редно да е поне в кавички, след като е чуждо мнение. А, така присвоявайки го, слизаш на неговото ниво на "грамотност". Обикновен хейтър, който комбинира факти с жлъч и неграмотност. Абе хала Мадрид, к'во да ти кажа... 2 Цитирай
asen4o0 Публикувано Октомври 20, 2014 Публикувано Октомври 20, 2014 (редактирано) А да пишете Левски с Ф може нали??? Фенклуба е далеч от това да същестува само онлайн. Носи името Peña Madridista, което, за твое сведение, означава, че е официален. Иначе, фенклуба не се занимава само с хейтване на Барселона. П.С. Пише се БаЙерн! Sent from my iPhone 5 using Tapatalk Редактирано Октомври 20, 2014 от asen4o0 1 Цитирай
pepo1919 Публикувано Октомври 20, 2014 Публикувано Октомври 20, 2014 А да пишете Левски с Ф може нали??? За да не се бърка с Апостола. 2 Цитирай
Alxx® Публикувано Октомври 20, 2014 Публикувано Октомври 20, 2014 Предлагам да спрете с простотиите. Асенчо демонстрира 16-те си години, предлагам да не го конкурирате. 3 Цитирай
eek Публикувано Октомври 20, 2014 Публикувано Октомври 20, 2014 (редактирано) За съжаление купите са си купи и никой не го интересува как са спечелени. След още 50 години всички ще говорят колко титли имат Реал, а не как са ги спечелили. Не харесвам и двата отбора, но трябва да кажа,че тази борба между двата отбора е някак си борбата между доброто и злото. Следването на ценностите на спорта срещу алчността и преследване на всичко на всяка цена. Реал, още от 2000 година създаде този облик на съвременния футбол а именно отказването от идеята на всеки един спорт - да се "създава и развива", докато Барселона тръгна в противоположна посока - Стана спонсор на Unicef и създаде отбор изцяло съставен от собствени футболисти. Едва ли някой ще даде за пример друг отбор от такова ниво, който е излязъл само със собствени кадри. Но всичко хубаво свърши там, особено след като Барселона тръгна по пътя на Реал с идеята да си купят всичко най-добро. За съжаление от всичко това страда футбола в Испания, защото всичко е за Барселона и Реал. Начина по който се омаловажават останалите отбори е липса на всякаква честна игра, каквато трябва да е всеки един спорт. Така, че Асенчо, когато говориш за Реал, имай предвид, че говориш за един отбор от наемници а не нещо специално. Няма магия в парите. Редактирано Октомври 20, 2014 от eek 7 Цитирай
asen4o0 Публикувано Октомври 20, 2014 Публикувано Октомври 20, 2014 (редактирано) @gorgior, написал си го по невнимание, както аз бях написал Барселона с малка буква. @eek, да, знам, че голяма част от играчите на Реал са наемници, но опората на отбора (Касияс и Рамос) са юноши на отбора (Рамос идва на 17 години). Sent from my iPhone 5 using Tapatalk Редактирано Октомври 20, 2014 от asen4o0 1 Цитирай
hidalgo Публикувано Октомври 20, 2014 Публикувано Октомври 20, 2014 ... по невнимание, както аз бях написал Барселона с малка буква. Точно 8 пъти. Изобщо не внимаваш май, а? Цитирай
asen4o0 Публикувано Октомври 20, 2014 Публикувано Октомври 20, 2014 Както казах малко по-нагоре съм копирал поста. Sent from my iPhone 5 using Tapatalk Цитирай
hidalgo Публикувано Октомври 20, 2014 Публикувано Октомври 20, 2014 Да де, не си внимавал като си го прочел и не си забелязал малките букви, нали? Цитирай
asen4o0 Публикувано Октомври 20, 2014 Публикувано Октомври 20, 2014 Ако исках да обидя отбора щях да напиша барс*лона барСЕЛОна катуна или нещо подобно... Sent from my iPhone 5 using Tapatalk Цитирай
hidalgo Публикувано Октомври 20, 2014 Публикувано Октомври 20, 2014 Но ако не искаше можеше и да го поправиш на Барселона. Цитирай
baronbg Публикувано Октомври 20, 2014 Публикувано Октомври 20, 2014 Хайде след забележката, всеки да гледа себе си, а? Да не връщаме назад, че ще си шампион в това отношение. 2 Цитирай
Asen_77 Публикувано Октомври 20, 2014 Публикувано Октомври 20, 2014 Едва ли се поуплашил, но доста пъти си доказал потенциала си. Айде наистина спрете с едни и същи постове по 100 пъти. Айде сега наплюй ме и мен, да ти е пълен кефа и да заспиш задоволен. 4 Цитирай
iHustle Публикувано Октомври 20, 2014 Публикувано Октомври 20, 2014 Един велик български селянин все още казва БарЦелона, а уж живял там не малко години Вие пък се сърдите на човека, че копирал поста, а там пишело Барселона с малка буква...много чувствителни ще дойдете Някой беше коментирал, че пишел "леФски", за да не се бъркало с Апостола...алооооу...това тема за историята ли е или за футбол?! 5 Цитирай
pepo1919 Публикувано Октомври 20, 2014 Публикувано Октомври 20, 2014 алооооу...това тема за историята ли е или за футбол?! Когато успехите отсъстват се залага на историята. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.